Συνεχίζει ακάθεκτη η Σλάβια, μέχρι… 4.30

Συνεχίζει ακάθεκτη η Σλάβια, μέχρι... 4.30

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται καθημερινά σε όλα τα σπορ, με αμείωτο ρυθμό και συνεχόμενες αγωνιστικές. Απορώ πόσο θα αντέξουν οι αθλητές, ακόμα και κορυφαίου επιπέδου, σε μια χρονιά που ξεκίνησε αργά και θα τελειώσει πολύ γρήγορα. Με ένα παιχνίδι του Europa League θα ασχοληθώ σήμερα, που πιστεύω ότι μπορεί να μας δώσει μεγάλες αποδόσεις στα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος: Άρσεναλ – Σλάβια Πράγας

Η Άρσεναλ για να φτάσει στα προημιτελικά απέκλεισε τον Ολυμπιακό. Στα δύο παιχνίδια με τους Πειραιώτες, φάνηκαν για άλλη μια φορά οι αδυναμίες της. Η άμυνα της είναι εξαιρετικά ασταθής, όπως και τα αμυντικά χαφ. Αν ο Μαρτίνς έπαιζε με πεντάδα στα μετόπισθεν, από τον 1ο αγώνα στο Καραϊσκάκης, ίσως να της είχε βάλει σοβαρότερα προβλήματα. Οι Άγγλοι έχουν προφανές έλλειμμα ποιότητας και ποσότητας στα στόπερ. Στα τελευταία δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, δέχτηκαν εύκολα έξι γκολ. Τρία από την Λίβερπουλ και άλλα τόσα από την Γουέστ Χαμ. Έχουν δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ, στους 13 τελευταίους αγώνες που έδωσαν. Σήμερα αντιμετωπίζουν μια ομάδα που βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Η Σλάβια Πράγας είναι αήττητη 21 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει να χάσει από πέρυσι και συγκεκριμένα από τις 10/12/20, από την Λεβερκούζεν. Στο Τσέχικο πρωτάθλημα έκανε νέο ρεκόρ, όντας 37 παιχνίδια χωρίς ήττα. Στην Ευρώπη διανύει μια εκπληκτική χρονιά. Πέρασε 2η από έναν δύσκολο όμιλο και στην συνέχεια πέτυχε δυο μεγάλες προκρίσεις. Η πιο πρόσφατη επί της Ρέιντζερς του μεγάλου Στίβεν Τζέραρντ. Το μεγαλύτερο παράσημο φέτος το πήρε στη φάση των 32. Εκεί κατάφερε να προκριθεί επί της Λέστερ, κερδίζοντας μάλιστα 2-0 εκτός έδρας. Οι “Αλεπούδες” είναι ομάδα δύο κλάσεις ανώτερη από την Άρσεναλ, στην Premier League. Oπότε η Σλάβια δεν πρέπει να έχει κάτι να φοβηθεί.

Ίσως μόνο την φοβερή μεσοεπιθετική τριάδα των Άγγλων. Πέπε, Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ είναι παίκτες κορυφαίου επιπέδου, με πολύ καλή τεχνική, ταχύτητα και αίσθηση του γκολ. Συνήθως όμως δεν παίζουν μαζί στην ίδια εντεκάδα. Επίσης, είναι τόσο χαώδης η διαφορά τους από τους υπόλοιπους, που η ανισορροπία είναι προφανης. Οι ελλείψεις των Σακά και Τσάκα σήμερα, την κάνουν μεγαλύτερη. Έτσι, η κόντρα του φαβορί, θεωρώ πως έχει μεγάλη αξία στα προγνωστικά στοιχήματος. Τόσο στο ασιατικό χάντικαπ, όσο και σε μακροχρόνια πονταρίσματα, όπως η πρόκριση των φιλοξενούμενων σε απόδοση 3.80.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
22:00
Άρσεναλ - Σλάβια Πράγας
2 +1 ΑΗ
1.95
Funbet
22:00
Άρσεναλ - Σλάβια Πράγας
2 dnb
4.30
Μακροχρόνιο
Europa League
Να φτάσει στον τελικό: Σλάβια Πράγας
12.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις