Δώστε θέαμα στον λαό

προγνωστικά

Να περνάει η φανμπετιά στο 23’ και να χάνεται η βασική επιλογή, το λες και παράδοξο. Καλώς ήλθατε στον κόσμο μου. Μια χαρά μας έκατσε το 0-2 anytime του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και βγήκαμε στον αφρό. Στα φρέσκα κουλούρια τώρα, με προγνωστικά για τον ημιτελικό Κυπέλλου στους Ζωσιμάδες.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Προγνωστικά ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Παράγουν; Πληρωνόμαστε

Ο φετινός «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι χάρμα οφθαλμών. Ο Αργύρης Γιαννίκης μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει φτιάξει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, με “joga bonito” σε τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι ωραίο να βλέπεις ότι η ελληνική περιφέρεια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχει να περηφανεύεται για μια ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει, παρά να καταστρέψει. Για να φτάσει ως εδώ στο Κύπελλο, είχε 3/4 νίκες απέναντι σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό. Και στα τέσσερα ματς, είχαμε goal/goal & over. Για τη σημερινή αναμέτρηση δεν θα έχει διαθέσιμο τους Κριζμάν και Σιόντη.

Ο Ολυμπιακός έρχεται μετά από ένα εμφατικό «τάληρο» απέναντι στην ΑΕΚ και με την ψυχολογία στα ύψη. Για να περάσει στην τετράδα, χρειάστηκε τον «πολυμήχανο Ανδρέα» στο Βικελίδης για να υπερπηδήσει το εμπόδιο του Άρη. 3 στα 4 ματς που έδωσε στο Κύπελλο εμφάνισαν το over, ενώ στις αναμετρήσεις με τον Άρη είχαμε και goal/goal. Ο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει σε Βαλμπουενά, Ντρέγκερ, Βρουσάι και Αβραάμ.

Δεν είναι πυρηνική φυσική το πράγμα: μιλάμε για την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, απέναντι στην, ίσως, καλύτερη επαρχιακή ομάδα του πρωταθλήματος. Το κίνητρο για τους Γιαννιώτες είναι τεράστιο, αλλά δεν πιστεύω να πάνε κόντρα στο DNA τους για να «κλέψουν» αποτέλεσμα με παιχνίδι σκοπιμότητας. Οι νταμπλούχοι με τη σειρά τους, είναι ο πιο υγιής ποδοσφαιρικός οργανισμός αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Το να «καθαρίσουν» τη μπουγάδα από σήμερα, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Απέναντί τους βρίσκουν μια ομάδα που τους έφερε στα όριά τους στην κανονική ροή του πρωταθλήματος. Κάτι σε 1-2 ακριβές σκορ μυρίζομαι και βάλε. Το αμφίτερμα με over είναι αδιανόητα υψηλό για την ποιότητα και την αγωνιστική φιλοσοφία των δύο σημερινών αντιπάλων. Αυτόματα λοιπόν, μπαίνει στα προγνωστικά μου.

Τα λέμε σύντομα.

Combo
18:00
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός
Goal/goal & over 2,5
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις