ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ανακατεύοντας την τράπουλα...

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ανακατεύοντας την τράπουλα...

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ανακατεύοντας την τράπουλα…

Ανακατεύοντας την τράπουλα...

Καλημέρα σε όλους! Μετά την Τρίτη, μέρα κακή στοιχηματικά για τη στήλη, ήρθε η ατυχία να μας χτυπήσει την πόρτα στις προχθεσινές επιλογές. Η βασική δυάδα χάθηκε για ένα μόλις γκολ στο ματς της Πορτογαλίας, στο οποίο χάθηκαν πολλές ευκαιρίες ειδικά για την ομάδα της Φαμαλικάο στα τελευταία δέκα λεπτά του παιχνιδιού. Όσο για την Ίντερ τί να πούμε; Όταν δεν μπορείς να… φυσήξεις την μπάλα ώστε να κάνεις το 3-1 και να κλειδώσεις ουσιαστικά το ματς, όταν προηγείσαι στο 86’ μετά την ψυχρολουσία της ισοφάρισης τρία λεπτά νωρίτερα και καταφέρνεις και… ξαναϊσοφαρίζεσαι στο 89’, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι από το να αποδεχτούμε ότι χάσαμε…

Συμβαίνουν αυτά και πάμε παρακάτω! Σήμερα θα ανακατέψω λιγάκι την τράπουλα, καθώς υπάρχει ποικιλία στις επιλογές όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω. Το μενού περιλαμβάνει αμφίσκορα, late goal, ακόμα και κόρνερ!

Ταξίδι στα λιμάνια της Κροατίας!

Η Ριέκα και το Σπλιτ, δύο πανέμορφες πόλεις στη χώρα της Κροατίας, αποτελούν παράλληλα μερικά από τα σημαντικότερα τουριστικά θέρετρα στην Ευρώπη. Επίσης, περιλαμβάνουν στις ακτογραμμές τους τα δύο μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας.

Το πρώτο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει λαμβάνει χώρα στην πρώτη πόλη, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα της Ριέκα υποδέχεται την Γκόριτσα στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι, που παρεμπιπτόντως έγιναν ευρέως γνωστοί στη χώρα μας από τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό προ τριετίας, κυνηγούν τη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Τέσσερις ομάδες παλεύουν για τη συγκεκριμένη θέση. Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Όσιγιεκ, Ριέκα και Χάιντουκ, έχοντας 54, 52, 52 και 51 βαθμούς αντίστοιχα με την πρώτη να έχει παιχνίδι παραπάνω. Σφαγή. Η Ριέκα παίζει ανοιχτά στην έδρα της, πετυχαίνει πολλά γκολ, αρκετά από τα οποία στο τέλος των παιχνιδιών και σκοράρει σχεδόν 2 γκολ ανά παιχνίδι. Βέβαια, είναι αφελής στα μετόπισθεν. Πράγμα που μπορεί να εκμεταλλευτεί η αδιάφορη βαθμολογικά και άκρως επικίνδυνη Γκόριτσα, η οποία πιστεύω ότι θα βρεί γκολ στο ματς. Δεν ξέρω όμως αν θα αντέξει μέχρι το τέλος… Θα επιλέξω το αμφίσκορο στον συγκεκριμένο αγώνα καθώς και να επιτευχθεί γκολ στα τελευταία του λεπτά.

Στο άλλο μεγάλο λιμάνι της «Χρβάτσκα», η Χάιντουκ που όπως είπαμε παραπάνω θέλει να αρπάξει τη δεύτερη θέση από τις συνδιεκδικήτριες ομάδες, θα παίξει με την Σλάβεν Μπέλουπο η οποία ουσιαστικά έχει σωθεί, απλά ψάχνει να το «κλειδώσει» και μαθηματικά. Αδύναμοι εκτός οι φιλοξενούμενοι, η δυναμικότητα και το κίνητρο των δύο ομάδων δείχνει ξεκάθαρα Χάιντουκ, αλλά η απόδοση του άσσου είναι πολύ μικρή για να την επιλέξω. Σε αυτό τον αγώνα θα προσπαθήσω να πάρω λίγη από τη λάμψη του Mr. corner που ακούει στο όνομα Βασίλης Γερούτης (να τον διαβάζετε, είναι εξαιρετικός) και θα πάω στην επιλογή των κόρνερ.

Και εξηγούμαι. Η Χάιντουκ κερδίζει εντός έδρας πάνω από 7 κόρνερ μέσο όρο, αλλά από κοντά ακολουθεί και η Σλάβεν, η οποία εκτελεί κάτι λιγότερο από 5 σε κάθε αγώνα μακριά από την έδρα της. Θα ρισκάρω και θα πάω με την επιλογή του οver 10,5 κόρνερ στην αναμέτρηση αυτή. 

Για την έκπληξη η Όλμποργκ!

Πάμε στη Σκανδιναβία και συγκεκριμένα στη χώρα της Δανίας. Η Όρχους υποδέχεται την ομάδα της Όλμποργκ, δύο ομάδες με εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες μετά την διακοπή λόγω κορονοϊού. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς ανεξαρτήτου έδρας, την ίδια ώρα που η φιλοξενούμενη ομάδα έχει τέσσερις ήττες και μία φορά έχει πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Όρχους θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στη συμμετοχή σε καλύτερο γύρο προκριματικών για το ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η Όλμποργκ είναι παντελώς αδιάφορη. Όμως, θεωρώ ότι κάποια στιγμή η κατηφόρα της θα πρεέπει να σταματήσει καθώς μετρά συνεχή άσχημα αποτελέσματα συνοδευόμενα από κακές εμφανίσεις. Πάντως, στις 10 Ιουνίου οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθει για το κύπελλο και η Όλμποργκ είχε αποκλείσει της Όρχους με 3-2 σχετικά εύκολα, αφού είχε προηγηθεί μέχρι και 3-0.

Πιστεύω ότι θα το παίξει στα ίσα το ματς η Όλμποργκ. Θα επιλέξω εδώ την επίτευξη γκολ από μεριάς της στο β’ ημίχρονο που πληρώνει καλά, λίγο πάνω απ’ τον διπλασιασμό. Άλλωστε τα περισσότερα τέρματα εκτός έδρας τα πετυχαίνει κατά τη διάρκεια της επανάληψης.

Ο θάνατός σου, η ζωή μου στα στενά του Βοσπόρου…

Στην ευρωπαϊκή πλευρά της Τουρκίας, δίπλα στον Βόσπορο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μπεσίκτας, η ομώνυμη ομάδα γλυκοκοιτάζει τις θέσεις 3 και 4 που οδηγούν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Αντίπαλός της η Κόνιασπορ η οποία είναι τρίτη από το τέλος και ουσιαστικά παίζει στις τελευταίες έξι αγωνιστικές την παραμονή της στην κατηγορία. Χαμός στην ουρά, καθώς οι πέντε τελευταίες ομάδες έχουν μεταξύ τους ένα εύρος τεσσάρων βαθμών διαφοράς. Δύο θα τα καταφέρουν, τρεις θα αποχαιρετίσουν. Αλλοπρόσαλλη η Μπεσίκτας μέσα στο «Vodafone Arena», σκοράρει αλλά και δέχεται εύκολα το γκολ, η φιλοξενούμενη είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα εκτός έδρας.

Δε βρίσκω άκρη με σημείο, θα ποντάριζα σε δύσκολη επικράτηση της γηπεδούχου και θα στηριχτώ στην τάση που έχει να σκοράρει στο τέλος των εντός έδρας αγώνων της.

Μονό

19:55 Ριέκα – Γκόριτσα: Goal/goal (1.83) 

Moνό

19:55 Ριέκα – Γκόριτσα: Γκολ μετά το 75’ (1.83)

Μονό

22:05 Χάιντουκ – Σλάβεν Μπέλουπο: Οver 10,5 κόρνερ (2.60)

Μονό

20:00 Όρχους – Όλμποργκ: Γκολ Όλμποργκ στο β’ ημίχρονο (2.10)

Μονό

21:00 Mπεσίκτας – Κόνιασπορ: Γκολ μετά το 75’ (1.83)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις