Μαλωμένες με την άμυνα…

Μαλωμένες με την άμυνα...

Καλημέρες στους απανταχού κουβανέζους. Μας στεναχώρησε η Λάτσιο με την ήττα της, αλλά έχω να πω το εξής: το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα και, παρόλο που έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, οι τέσσερις βαθμοί διαφοράς μπορούν να καλυφθούν.

Το είχα τονίσει πριν το ματς, ότι η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού θα επηρέαζε τη Λάτσιο, απλά δεν περίμενα να επέλθει η κούραση τόσο γρήγορα. Η Αταλάντα την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο,ανατρέποντας το αρχικό σοκ του 0-2  σε θρίαμβο με 3-2. Η ισοφάριση σε 2-2 ήρθε μόλις στο 60’ και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων. Παρακολουθώντας το ματς ήμουν σίγουρος, ότι το γκολ της ήττας ήταν πλέον θέμα χρόνου. Έτσι η πρόταση ρίσκου στο αμφίτερμα με «Χ»  δεν πέρασε, αλλά η νίκη της Αταλάντα, που ήταν στη βασική μας πρόταση επιβεβαιώθηκε και διπλασίασε το ποντάρισμα μας.

Σήμερα τη τιμητική της θα έχει η Κ1 της Νότιας Κορέας και το ματς που ανοίγει την 9η αγωνιστική.

Η καλή πορεία των νεοφώτιστων…

Η 7η, Γκουανγκτζού, υποδέχεται τους 5ους «πράσινους πολεμιστές» της Ποχάνγκ, ένα ματς, το οποίο περιμένω με αγωνιστικό αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Οι περσινοί πρωταθλητές της Κ2, έχοντας ήδη διανύσει κάτι περισσότερο από το 1/3 της περιόδου στα μεγάλα σαλόνια της Κ1, βρίσκονται σταθερά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας αντιμετωπίζει όμως κυρίως τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφεραν, να κοιτάξουν στα μάτια τους πρωταθλητές της Τζεονμπούκ, λυγίζοντας και χάνοντας στο τέλος με 1-0.

Ο Βραζιλιάνος Φελίπε με τα τρία γκολ, που έχει  πετύχει, είναι και ο μεγαλύτερος της κίνδυνος επιθετικά. Πολύ σημαντική η επιστροφή από τραυματισμό του παρτενέρ του Βραζιλιάνου στην επίθεση, Γουόν – Σανγκ- Έομ.

Η επίθεση δίνει τον πρώτο λόγο στους Στίλερς

Οι φιλοξενούμενοι Στίλερς παραμένουν αήττητοι στις τελευταίες 15 εξόδους τους στην έδρα των σημερινών τους αντιπάλων. Συγκεκριμένα έχουν να χάσουν από τον Απρίλη του 2011. Έκτοτε μετράνε 10 νίκες και 5 ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια στο γήπεδο της Γκουανγκτζού. Το σημερινό ματς είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, έτσι ώστε να αποδείξουν, ότι ανήκουν στις καλύτερες ομάδες της χώρας, παραμένοντας ψηλά στη βαθμολογία.

Η μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας είναι μέχρι σήμερα  το σημείο αναφοράς της. Η εξαιρετική συνεργασία των δύο ξένων της, Παλόσεβιτς και Ιλιουτσένκο, έχουν αποφέρει αρκετά γκολ, αλλά και όμορφο ποδόσφαιρο από τους Στίλερς, με την άμυνα όμως να έχει αρκετά θέματα και να δέχεται εύκολα το γκολ. Κάπως έχει σουλουπωθεί αμυντικά στα τελευταία ματς, αλλά και πάλι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, όταν πιέζεται.

Περιμένω ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, που δύσκολα θα ανοίξει υπέρ της μίας ή της άλλης ομάδας. Έχοντας όμως σαν δεδομένο την αμυντική αστάθεια αλλά και τις επιθετικές αρετές των δύο ομάδων, σίγουρα η όποια έκβαση του αγώνα θα επιτευχθεί με γκολ εκατέρωθεν. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι και ποιοτικότερη ομάδα διαθέτουν, και επιθετικά πιο παραγωγικοί είναι, έχοντας το προβάδισμα νίκης στο σημερινό αγώνα. Εύκολο δεν θα είναι, οπότε θα πάρω τη διπλή ευκαιρία ως κάλυψη σε ενδεχόμενη ισοπαλία.

Μονό

13:00 Γκουανγκτζού – Ποχάνγκ Στίλερς: X2 & goal/goal (2.10)

Fun Bet

13:00 Γκουανγκτζού – Ποχάνγκ Στίλερς: Ακριβές σκορ 1-2 (8.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις