Ποντάροντας στο γκολ του αουτσάιντερ!

Γκολ

Καλημέρα σε όλα τα μέλη μας και μη! Δυστυχώς το καλό σερί μας δεν συνεχίστηκε, καθώς το Κίελο με όσα ψυχικά αποθέματα είχε δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι από το ματς με την Χαϊντενχάιμ και έχασε με 1-0. Δεν πειράζει, προχωράμε.. Μετά από καιρό αποφάσισα να ασχοληθώ με Ελλάδα και με ένα δυνατό προγνωστικό που θα χρειαστούμε ένα μονάχα γκολ για να πληρωθούμε. αν επιβεβαιωθεί βεβαίως το σκεπτικό μου. Πάμε για ανάλυση.

Γκολ οι Γιαννιώτες!

Η ομάδα των Ιωαννίνων διανύει μια αρκετά καλή σεζόν, παρόλο που ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από τον ΟΦΗ για τα πλέι οφ του υποβιβασμού, όπου βρίσκεται 2η με 34 βαθμούς καθώς το μυαλό της ήταν στον ημιτελικό ενάντια στους πρωταθλητές Ελλάδος. Τα Γιάννινα αποδεικνύουν ότι έχουν συνέπεια στο γκολ, καθώς έχουν σκοράρει και στους 5 τελευταίους αγώνες τους με απολογισμό 4-0-1. Η παράδοση με τους Γιαννιώτες ως γηπεδούχους είναι αρκετά καλή καθώς στις 3 τελευταίες τους συναντήσεις με τους ερυθρόλευκους έχουν 1-1-1 με σύνολο τερμάτων 5-3. Απόντες οι Σιόντης και Κριζμάν.

Ο Ολυμπιακός έρχεται από θρίαμβο επί της ΑΕΚ κερδίζοντας με 5-1 στο ΟΑΚΑ και απέδειξαν για άλλη μια φορά τη σοβαρή δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς στο γήπεδο. Οι “ερυθρόλευκοι” στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια έχουν 4-1-0 με σύνολο τερμάτων 12-4, έχοντας εμφανίσει 4/5 goal/goal. Το αστείο αυτού του στατιστικού, είναι ότι οι Πειραιώτες στα 4 αυτά ματς που έβγαλαν αμφίτερμα, οι αντίπαλοί τους ήταν οι Άρης, ΑΕΛ, ΑΕΚ και Βόλος και η ομάδα που δεν βρήκε τέρμα απέναντι τους είναι η Αρσεναλ… Προχωράμε!

Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού ο Λαλά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Εκτίμηση: Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει φέρει μια πολύ διαφορετική νοοτροπία στην ομάδα των Ιωαννίνων κοιτώντας στα μάτια κάθε αντίπαλο ανεξαρτήτου μεγέθους με επιθετικό, γρήγορο και σκληρό ποδόσφαιρο. Παρά την τεράστια ποιότητα των νταμπλούχων, πιστεύω ότι ένα γκολ στην έδρα της θα το βρει, εκεί θα ποντάρουμε λοιπόν και σε πολύ δελεαστική απόδοση!

Μονό
18:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός
ΠΑΣ Γιάννινα over 0,5
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις