Την αποτελειώνει… στο 2.92

Προγνωστικά.

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας με προγνωστικά στοιχήματος στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Το καζάνι που βράζει δηλαδή υποδέχεται το άλλο καζάνι που σιγοβράζει.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Αρχίζοντας με την γηπεδούχο ΑΕΚ, μοιάζει με ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί. Οι παίκτες μοιάζουν με Αγγλους τουρίστες στην Ρόδο, ο προπονητής… φευγάτος και μετά το 4-0 στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, έφυγε και ο πρόεδρος από το γήπεδο. Αν μη τι άλλο δύσκολη η κατάσταση στην Ενωση, με τους οπαδούς να έχουν ξεσπαθώσει κατά πάντων στα social media.

Στον ΠΑΟΚ η κατάσταση είναι λίγο πριν γίνει… ΑΕΚ. Μία καλή εμφάνιση και στη συνέχεια δύο άσχημες έχει συνεχώς το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων». Ο Πάμπλο Γκαρσία άλλοτε δείχνει προσγειωμένος, σωστά διαβασμένος και γνώστης του αθλήματος, ενώ άλλοτε δείχνει να μην γνωρίζει τι επιλέγει. Ή δείχνει πως μπορεί να μην επιλέγει και ο ίδιος την ενδεκάδα. Ομορφο ερώτημα θα έλεγα και γιατί όχι… ρητορικό;

Προγνωστικά με φαβορί σε απόδοση… αουτσάιντερ

Το σετ των αποδόσεων δείχνει φαβορί την ΑΕΚ, σε μια απόδοση που κυμαίνεται γύρω στο 2.50. Σαφώς και λίγο εκτός πραγματικότητας θα μπορούσα να τονίσω, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών. Προσθέτοντας και το αρνητικό κλίμα εντός των τειχών, μόνο λάθος θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων.

Για κάποιον περίεργο λόγο ο ΠΑΟΚ προσφέρεται σε απόδοση γύρω στο 2.90. Σχεδόν τριπλασιασμός δηλαδή. Θα έχει την κατοχή, θα εμφανιστεί πλήρης και με λιγότερα προβλήματα ο “δικέφαλος” του βορρά. «Ακούγοντας» και λίγο τo feeling μου θα μπορούσα να σκεφτώ πως με ενδεχόμενο διπλό, τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει… απολύσει τον Μανόλο από την ΑΕΚ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Καλό δεν ακούγεται; Μετά από ένα ντέρμπι “δικεφάλων” να απολύεται ένας εκ των δύο προπονητών; Εκτιμώ πως ήρθε η ώρα του Μανόλο να επιστρέψει στην Ισπανία… μέχρι την επόμενη κλήση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οντως είναι ποιοτικότερη η ομάδα της Θεσσαλονίκης και την δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει σε λιγότερο κακό φεγγάρι από ότι η ΑΕΚ.

Μονό
20:00
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
2
2.92
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις