Καλημέρα σε όλους. Μέτρια η εβδομάδα που μας πέρασε καθώς δεν πέρασαν οι βασικές μας επιλογές. Παρ’ όλα αυτά είχαμε τα ταμεία μας. Για σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ υπάρχουν επιλογές που μπορούν να μας δικαιώσουν.

Μέρλινς – Βόννη

Εμβόλιμη αγωνιστική στη BBL με τους Μέρλινς (18-8) να υποδέχονται τη Βόννη (10-16). Η ομάδα από το Κάρλσχαϊμ υπέστη ήττα σοκ από του Σκαϊλάινερς με 92-84. Παρ’ όλ’ αυτά έχει καθαρίσει την έκτη θέση και έχει βλέψεις για πιο πάνω καθώς είναι μόλις δύο νίκες μακριά από την Όλντενμπουργκ.

Από την άλλη, η Βόννη ξεκίνησε με βλέψεις για την οκτάδα αλλά δύσκολα θα προλάβει το τρένο καθώς είναι 3 νίκες μακριά από την Μπάμπεργκ και με παιχνίδι περισσότερο. Την αγωνιστική που μας πέρασε ηττήθηκε πολύ δύσκολα από την Άλμπα με 75-80. Οι δύο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί στις 24-1-21 με τους Μέρλινς να κερδίζουν εύκολα με 84-93.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Προγνωστικά μπάσκετ στο Ράστα Βέχτα -Αμβούργο Τάουερς

Η ουραγός Ράστα Βέχτα(4-22) αντιμετωπίζει τους εξαιρετικούς φέτος Αμβούργο Τάουερς(16-9). Η Ράστα Βέχτα δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Δεν παλεύει σε κανένα παιχνίδι και δείχνει να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι του χρόνου θα αγωνίζεται στην ProA.

Aπό την άλλη, οι Τάουερς του Αμβούργου πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις. Έχουν κεφαλαιοποιήσει την είσοδό τους στην οκτάδα ειδικά μετά τη νίκη τους επί τη Μπάμπεργκ την αγωνιστική που μας πέρασε. Οι δύο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί στις 2 Ιανουαρίου με τους Τάουερς να κερδίζουν εύκολα με 92-74.

Εκτίμηση: Φαβορί για νίκες οι Τάουερς και Μέρλινς. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με δύο δυάδες. Μία με τις νίκες των Μέρλινς και Τάουερς και μία με τους πόντους αγώνα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.75
20:00 Μέρλινς - ΒόννηOver 167,51.74
20:00 Ράστα Βέχτα - ΤάουερςOver 159,51.58
Δυάδα απόδοσης 2.28(Tipster's League)
20:00 Μέρλινς - Βόννη11.45
20:00 Ράστα Βέχτα - Τάουερς2 (-5,5)1.57

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook