Το 2.12 του Μονάχου και το 3.55 των Κυπέλλων

Προγνωστικά

Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα, φυσικά δεσπόζουν τα παιχνίδια στο Μόναχο και στη Σεβίλλη (εκεί θα γίνει το Πόρτο – Τσέλσι για λόγους covid-19) για τα προημιτελικά του Champions League, ωστόσο δεν είναι λίγα τα εξ αναβολής που χώρεσαν στο μεσοβδόμαδο, όπως και αυτά για διάφορα κύπελλα. Πάμε να δούμε, αναλυτικά, τι προγνωστικά ξεχωρίζουν.

Προγνωστικά Champions League: Οι περσινές φιναλίστ

Μόλις τον περασμένο Αύγουστο, συνέθεταν το ζευγάρι του περυσινού τελικού. Τώρα, Μπάγερν και Παρί, συναντιούνται νωρίτερα, με το δρόμο για όποια προκριθεί να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς πέφτει πάνω στην Μάντσεστερ Σίτι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Από διαφορετική αφετηρία μπαίνουν στο παιχνίδι, κι αυτό γιατί οι μεν Βαυαροί, το Σάββατο καθάρισαν τον τίτλο με το διπλό στη Λειψία, πηγαίνοντας στο +7 κι έχουν έτσι τη δυνατότητα να ρίξουν όλο το βάρος στην Ευρώπη. Η απουσία του Λεβαντόφσκι, φυσικά είναι πολύ σημαντική, μιλάμε άλλωστε για τον κορυφαίο σκόρερ στη γηραιά ήπειρο, ωστόσο ο Χάνσι Φλικ, όπως έδειξε και κόντρα στους «ταύρους», βρήκε τρόπο να την καμουφλάρει. Έριξε μεγαλύτερο βάρος ανασταλτικά, και με το ισχνό 1-0 έκανε τη δουλειά του. Το ίδιο, πιθανολογώ, θα κάνει και τώρα. Άλλωστε, με τον Εμπαπέ στην αντίπαλη επίθεση, είναι μεγάλο ρίσκο το να παίξεις τόσο ψηλά την άμυνά σου.

Απ’ την άλλη, οι Παριζιάνοι, πάνω που θεώρησαν με το 4-2 στη Λιόν, πως ξαναπαίρνουν τα ηνία στη Ligue 1, ήρθε το 0-1 από τη Λιλ, και πλέον βλέπουν την κορυφή από το -3. Ο Ποτσετίνο δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί ακόμη στην ομάδα, ενώ η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Νεϊμάρ, δε βοήθησε καθόλου. Η απουσία του Βεράτι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, καθώς οι Γάλλοι δε διαθέτουν άλλον παίχτη που να κάνει στο γήπεδο αυτά που κάνει ο Ιταλός.

Πρώτο ματς, θεωρώ πως ούτε ο Φλικ ούτε ο Ποτσετίνο θέλουν να ρισκάρουν ιδιαίτερα, κοντρολαρισμένα θα το πάνε. Αποκλείω το διπλό, αγοράζοντας έτσι το combo του 1Χ με το under 3,5 για το 2.12.

Παίζει με τη φλόγα

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους παίζει επικίνδυνα. Δεν είναι μόνο το ότι έχει χάσει το πρωτάθλημα (στο -12 από την Ίντερ), αλλά φλερτάρει με το… Europa League. Ισόβαθμη της Νάπολι στην τέταρτη θέση, κι ενώ ακολουθούν Λάτσιο και Ρόμα στους τέσσερις και πέντε βαθμούς αντίστοιχα. Αυτοκτονικές τάσεις, έχασε εντός έδρας από την Μπενεβέντο προ διακοπής κι ακολούθησε η ισοπαλία στο ντέρμπι της πόλης με την Τορίνο.

Αντίθετα, οι Ναπολιτάνοι βρίσκονται σε φόρμα, με πέντε νίκες στα έξι τελευταία, έχουν φτάσει σε απόσταση βολής από την τετράδα, και θέλουν να ρίξουν στο καναβάτσο τους «μπιανκονέρι», προσπερνώντας τους. Αν μπορούν; Φυσικά και μπορούν, αρκεί να αποβάλλουν το κόμπλεξ που έχουν όταν επισκέπτονται το «Γιουβέντους Στέιντιουμ».

Το σετ αδικεί τους «παρτενοπέι», με το διπλό στο 3.90, ωστόσο η ισοπαλία δε θα είναι κακό αποτέλεσμα για την ομάδα του Γκατούζο. Έτσι κράτησα απ’ τα προγνωστικά, το διπλό σε draw no bet στο 2.65.

Προγνωστικά: Να δώσει χρώμα στη σεζόν

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Στη Γερμανία, υπάρχει ο προημιτελικός του κυπέλλου ανάμεσα στη Ρέγκενσμπουργκ και τη Βέρντερ, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων covid-19 στους γηπεδούχους. Τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία ενώ η ανώτερη ομάδα του ζευγαριού, η Βέρντερ, είναι αυτή που έχει την πολυτέλεια να το δει πιο ζεστά. Στο πρωτάθλημα, αν και δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, με την εικόνα της δείχνει πως δε θα μπλέξει σε περιπέτειες, ούσα απολύτως σοβαρή εκεί που χρειάζεται.

Η Ρέγκενσμπουργκ, έχει μεγάλες σκοτούρες στην Zweite, μόλις στο +5 από την -επικίνδυνη- 16η θέση, το κύπελλο το βλέπει μόνο ως μπόνους. Δε λέω φυσικά ότι θα κάτσει να χάσει, αλλά μια χαλαρότητα ίσως τη βγάλει.

Παραδοσιακά, “κυπελλική” ομάδα η Βρέμη, το διπλό της στο 1.82 είναι δίκαιο, έχει όλα τα φόντα να πάρει την πρόκριση στα 90’.

Ο τυφλός και ο μονόφθαλμος

Κύπελλο έχουμε και στα μέρη μας, ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ τα ζευγάρια των ημιτελικών. Αφήνω στην άκρη το ματς των Ιωαννίνων, και καταπιάνομαι με αυτό ανάμεσα στον τυφλό και τον μονόφθαλμο.

Η ΑΕΚ μπαίνει στο ματς, ερχόμενη από έναν απ’ τους μεγαλύτερους διασυρμούς της ιστορίας της. To 1-5 απ’ τον Ολυμπιακό έφερε κλυδωνισμούς, με όλους να βάλουν κατά πάντων. Ο Χιμένεθ προς τους παίκτες, οι παίκτες προς τον Χιμένεθ, ο Μελισσανίδης προς Χιμένεθ και παίκτες, και ο κόσμος προς τον ισχυρό άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Παρόλα αυτά, κόντρα σε κάθε προγνωστικό, ο Ισπανός παραμένει στον πάγκο! Τρομερά πράγματα…

Ο «δικέφαλος του βορρά», έρχεται από τη μεγαλύτερη ήττα του την τελευταία εξαετία, τη συντριβή με 3-0 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό. Κάκιστο το κλίμα, ωστόσο δε φαίνεται πως υπάρχει θέμα Γκαρσία. Ακόμα… μεγάλο το αμυντικό πρόβλημα για τους «ασπρόμαυρους», ενώ μπροστά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, γκολ βρίσκει.

Ματς αντίδρασης για αμφότερες, το σετ δεν οδηγεί κάπου αναφορικά με προγνωστικά, όμως το αουτσάιντερ goal/goal στο 1.95, τιμήθηκε ήδη…

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Δυάδα απόδοσης 3.55
19:30
Ρέγκενσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης
2
1.82
20:00
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
Goal/goal
1.95
Μονό
19:45
Γιουβέντους – Νάπολι
2 dnb
2.65
Μονό
22:00
Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν
1Χ & under 3,5
2.12
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις