ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ρονάλντο, Ινσίνιε και… παράδοση στο Μιλάνο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ρονάλντο, Ινσίνιε και… παράδοση στο Μιλάνο

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ρονάλντο, Ινσίνιε και… παράδοση στο Μιλάνο

Προγνωστικά Ιταλίας

Καλημερίζω τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Στοιχηματική «Ιθάκη» φαίνεται πως έχουμε βρει στη Σκωτία, αφού στην αρχή της βδομάδας είχαμε ακόμη μια επιτυχία από το “Νησί”, αυτή τη φορά στο ματς της Κουίν οφ Σάουθ με τη Χιμπέρνιαν για το Κύπελλο. Θα επανέλθουμε με μικρές κατηγορίες της Σκωτίας αύριο, όπου έχω ένα καλοπληρωμένο σημείο στο μυαλό μου. Προς το παρόν, θα συνεχίσουμε με προγνωστικά Ιταλίας για να βγούμε ακόμη ένα… bet a tet με το ταμείο!

Προγνωστικά Ιταλίας

Δυο εξ αναβολής παιχνίδια περιλαμβάνουν τα προγνωστικά Ιταλίας, με κοινή ώρα έναρξης (19:45). Ξεκινάμε από το Τορίνο, όπου η Γιουβέντους υποδέχεται τη Νάπολι, στο ντέρμπι της ημέρας.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο δε σταματάει να «πετάει» βαθμούς, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 4η θέση, 12 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ. Τους ίδιους βαθμούς με τους «μπιανκονέρι» έχουν και οι «παρτενοπέι». Ως εκ τούτου το αποψινό ματς μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι 4άδας, καθώς ο νικητής (αν υπάρξει) θα βρεθεί στην 3η θέση, προσπερνώντας την Αταλάντα που έχει δυο βαθμούς περισσότερους, ενώ ο ηττημένος θα μείνει στην 5η θέση.

Η «Μεγάλη Κυρία», πέρα από το γεγονός ότι προέρχεται από δυο συνεχόμενες γκέλες (2-2 Τορίνο, 0-1 Μπενεβέντο), το τελευταίο διάστημα δέχεται γκολ σε κάθε ματς. Η άμυνά της έχει να κρατήσει το «μηδέν» πάνω από έναν μήνα, συγκεκριμένα στις 2 Μαρτίου όταν είχε νικήσει με 3-0 τη Σπέτσια.

  • 03/04 Τορίνο – Γιουβέντους 2-2
  • 21/03 Γιουβέντους – Μπενεβέντο 0-1
  • 14/03 Κάλιαρι – Γιουβέντους 1-3
  • 09/03 Γιουβέντους – Πόρτο 3-2 (Champions League)
  • 06/03 Γιουβέντους – Λάτσιο 3-1

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο εμφανίζεται αρκετά ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, έχοντας τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, οι δυο από αυτές μάλιστα εκτός έδρας σε ντέρμπι με Ρόμα και Μίλαν! Τελευταία ήττα για τους «παρτενοπέι» ήταν στις 21 Φεβρουαρίου στο Μπέργκαμο (4-2 από την Αταλάντα). Έκτοτε, μετρούν έξι νίκες και μόλις μια ισοπαλία!

  • 03/04 Νάπολι – Κροτόνε 4-3
  • 21/03 Ρόμα – Νάπολι 0-2
  • 14/03 Μίλαν – Νάπολι 0-1
  • 07/03 Νάπολι – Μπολόνια 3-1
  • 03/03 Σασουόλο – Νάπολι 3-3
  • 28/02 Νάπολι – Μπενεβέντο 2-0
  • 25/02 Νάπολι – Γρανάδα 2-1 (Europa League)

Σκοράρουν με Ρονάλντο και Ινσίνιε

Στο πρώτο ματς μεταξύ των δυο ομάδων στη Νάπολι, οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τη νίκη με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λορέντζο Ινσίνιε. Σ’ αυτό το σημείο πρέπει να γίνει ειδική μνεία τόσο στον αρχηγό των «παρτενοπέι» όσο και στον σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο. Πέρα από το γεγονός ότι είναι οι αρχισκόρερ των ομάδων τους στο πρωτάθλημα (Ινσίνιε 14 γκολ, Ρονάλντο 24 γκολ), αμφότεροι έχουν καλές σχέσεις με τα δίχτυα όταν βρίσκονται αντίπαλες οι ομάδες τους.

  • 13/02/2021 Νάπολι – Γιουβέντους 1-0 (σκόρερ Ινσίνιε)
  • 20/01/2021 Γιουβέντους – Νάπολι 2-0 (σκόρερ Ρονάλντο)
  • 26/01/2020 Νάπολι – Γιουβέντους 2-1 (σκόρερς Ινσίνιε και Ρονάλντο)
  • 31/08/2019 Γιουβέντους – Νάπολι 4-3 (σκόρερ Ρονάλντο)

Παράλληλα, ο αρχηγός της Νάπολι έχει σκοράρει ακόμη δυο φορές κατά το παρελθόν εναντίον της Γιουβέντους, πριν πάρει μεταγραφή σε αυτήν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

  • 05/04/2017 Νάπολι – Γιουβέντους 3-2 (σκόρερ Ινσίνιε)
  • 26/09/2015 Νάπολι – Γιουβέντους 2-1 (σκόρερ Ινσίνιε)

Εκτίμηση: Το παιχνίδι στο Τορίνο είναι ανοιχτό και στα τρία αποτελέσματα. Δεδομένης της αμυντικής αστάθειας της «Γιούβε» και του φορμαρίσματος της Νάπολι, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ στο ματς. Η επίθεση των γηπεδούχων, με τους Ρονάλντο και Μοράτα αιχμή του δόρατος, επίσης μπορεί να βρει δίχτυα. Για αυτό τον λόγο θα πάμε στο αμφίσκορο σε συνδυασμό με over 2,5. Επιπλέον, ως fun bet θα εμπιστευτώ τους Ρονάλντο, από τη μια πλευρά, και Ινσίνιε από την άλλη, να σκοράρουν αμφότεροι οποιαδήποτε στιγμή στο ματς.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Καλή παράδοση η Σασουόλο στο Μιλάνο

Αφήνουμε το ντέρμπι στο Τορίνο και συνεχίζουμε με το δεύτερο παιχνίδι από τα προγνωστικά Ιταλίας. Η πρωτοπόρος της Serie A, Ίντερ, υποδέχεται στο Μιλάνο τη Σασουόλο.

Οι «νερατζούρι» βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή τους στον ιταλικό θρόνο μετά το τρεμπλ του 2010. Εννιά στροφές πριν το φινάλε της σεζόν και έχοντας ένα ματς λιγότερο (το αποψινό με τη Σασουόλο), η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με οχτώ βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη, Μίλαν. Τελευταία απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα ήταν στις 23 Ιανουαρίου (λευκή ισοπαλία με Ουντινέζε). Από τότε μέχρι σήμερα η Ίντερ μετράει 9 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα!

Από την άλλη πλευρά, η Σασουόλο για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιεί μια ικανοποιητική πορεία στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην 9η θέση με 40 βαθμούς και είναι ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά. Αφενός βρίσκεται 18 βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφετέρου η απόσταση των 11 βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη δύσκολα μπορούν να καλυφθούν στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Στα αγωνιστικά, ο Αντόνιο Κόντε δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Πέρισιτς και τους τιμωρημένους Μπρόζοβιτς και Μπαστόνι που έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες στο προηγούμενο ματς με την Μπολόνια. Στην αντίπερα όχθη, ο Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματισμένων Μπεράρντι, Καπούτο, Μπουραμπιά και Ρομάνια. Στα θετικά για τους φιλοξενούμενους είναι η επιστροφή των Λοκατέλι και Φεράρι.

Στο ματς του πρώτου γύρου οι «νερατζούρι» είχαν επικρατήσει άνετα με 3-0, ωστόσο η παράδοση στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με αντίπαλο τη Σασουόλο δεν είναι τόσο ευνοϊκή για αυτούς. Οι «πράσινοι» είναι αήττητοι στην έδρα της Ίντερ τα πέντε τελευταία χρόνια, έχοντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες! Η ομάδα του Μιλάνο έχει μόλις δυο νίκες στην έδρα της με αντίπαλο τη Σασουόλο, τις δυο πρώτες σεζόν που ανέβηκε στην κατηγορία.

  • 24/04/2020 Ίντερ – Σασουόλο 3-3
  • 19/01/2019 Ίντερ – Σασουόλο 0-0
  • 12/05/2018 Ίντερ – Σασουόλο 1-2
  • 14/05/2017 Ίντερ – Σασουόλο 1-2
  • 10/01/2016 Ίντερ – Σασουόλο 0-1
  • 14/09/2014 Ίντερ – Σασουόλο 7-0
  • 09/02/2014 Ίντερ – Σασουόλο 1-0

Εκτίμηση: Η Σασουόλο είναι μια ομάδα που σκοράρει με ευκολία και δέχεται επίσης εύκολα γκολ (47-46). Η Ίντερ όντας πάνοπλη στην επιθετική γραμμή επίσης δε θα δυσκολευτεί να βρει τουλάχιστον ένα γκολ. Επομένως, βασική επιλογή αποτελεί το αμφίσκορο σε συνδυασμό με over 2,5. Συνακόλουθα, παρά τη βαθμολογική διαφορά των ομάδων και τις απουσίες των φιλοξενούμενων, βασιζόμενος στην καλή παράδοση που έχει η Σασουόλο στην έδρα της Ίντερ, θα αναζητήσω ως fun bet να σκοράρουν τουλάχιστον δυο γκολ οι φιλοξενούμενοι (Σασουόλο over 1,5).

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:45
Γιουβέντους - Νάπολι
Goal/goal & over 2,5
2.00
Fun Bet
19:45
Γιουβέντους - Νάπολι
Να σκοράρουν Ρονάλντο & Ινσίνιε
6.00
Μονό
19:45
Ίντερ - Σασουόλο
Goal/goal & over 2,5
2.05
Fun Bet
19:45
Ίντερ - Σασουόλο
Σασουόλο over 1,5 γκολ
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις