Οι μεταδόσεις των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

Οι μεταδόσεις των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

Το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει την Τετάρτη 7/4 στην Cosmote TV, με τους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης.

Πρώτη ποδοσφαιρική μάχη της ημέρας, εκείνη μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακού στους «Ζωσιμάδες». Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 18:00 από το Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι και ρεπορτάζ Έλενας Παπαδοπούλου και Δημήτρη Σπηλιόπουλου.

Δύο ώρες αργότερα (20:00, Cosmote Sport 3) η ΑΕΚ διεκδικεί την έκτη διαδοχική πρόκριση σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος έχοντας απέναντί της τον ΠΑΟΚ, κάτοχο του τροπαίου για τρεις συνεχείς χρονιές (2017-19). Μεταδίδεται σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου και ρεπορτάζ Πάνου Μάλαμα και Μιχάλη Μελισσίδη.

Μία ώρα πριν από την έναρξη κάθε ημιτελικού, η  «Ώρα Κυπέλλου» θα παρουσιάζει ταυτόχρονα μέσα από το επίσημο κανάλι της Cosmote Tv Στο Youtube Και Τα Καναλια Cosmote Sport το προφίλ και τα τελευταία νέα των ομάδων. Η εκπομπή θα είναι παρούσα και μετά τη λήξη κάθε αναμέτρησης, με πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις