Στη μάχη της Super League 2, ως 2.30

Προγνωστικά στοιχήματος

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Την προηγούμενη Κυριακή, είδα τον αγώνα Τρίκαλα-Χανιά, για τη Super League 2. Εντυπωσιάστηκα από τους φιλοξενούμενους, που κέρδισαν άνετα 2-0, χωρίς να απειληθούν καθόλου. Έτσι, το Σάββατο που μας πέρασε, πρότεινα στο νέο group στο facebook: Μολύβι-δελτίο-πρακτορείο, τον άσο των Χανίων με το Διαγόρα. Πρόταση που πλήρωσε καλή απόδοση στα προγνωστικά στοιχήματος.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Προγνωστικά στοιχήματος. Ιεράπετρα-Χανιά

Σήμερα τα Χανιά δοκιμάζονται στην έδρα του Ο.Φ. Ιεράπετρας. Οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από μεγάλη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, αφού ισοφαρίστηκαν στο 88′ από τον Λεβαδειακό, χάνοντας έτσι ένα τρίποντο που θα ανέβαζε πολύ, εκτός από την βαθμολογία, και την ψυχολογία τους. Βρίσκονται στην 11η θέση με 11 βαθμούς και θα παλέψουν ως το τέλος για τη σωτηρία. Οι φιλοξενούμενοι απ’ την άλλη, διαγράφουν καταπληκτική πορεία, μετρώντας αήττητο επτά αγωνιστικών (5-2-0). Κατέχουν την 5η θέση που οδηγεί στα playoffs, στα οποία στοχεύουν να μπουν, ώστε να διεκδικήσουν την άνοδο.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, με 8 μόλις τέρματα παθητικό. Δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία 8 παιχνίδια της και απειλείται ελάχιστα από τους αντιπάλους. Αυτό, γιατί διαθέτει πολύ καλά αμυντικά χαφ, που προστατεύουν την επίσης δυνατή άμυνα. Η επίθεση των Χανίων βέβαια δεν είναι τόσο αποτελεσματική, μετρώντας μόλις 12 γκολ στο πρωτάθλημα. Δείχνει να έχει βρει ρυθμό πάντως στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με καλές συνεργασίες και πρωταγωνιστή τον Βασιλόγιαννη.  Ειδικά στην κόντρα επίθεση, η ανάπτυξη της ομάδας είναι καλή και πολύ γρήγορη.

Η Ιεράπετρα στα τελευταία 20 παιχνίδια της, δεν δέχτηκε γκολ μόνο σε δύο. Έχει την 3η χειρότερη άμυνα της Superleague 2, με 25 τέρματα παθητικό. Τα δεδομένα του αγώνα δείχνουν ένα παιχνίδι όπου λογικά θα βρίσκεται για ώρα στο 0-0, άλλα κάποια στιγμή, τα Χανιά μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ και να πάρουν άλλη μια σημαντική νίκη. Ο συνδυασμός του διπλού, με το under 0,5 γκολ των γηπεδούχων, πληρώνει καλά στα προγνωστικά στοιχήματος.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
15:00
Ιεράπετρα - Χανιά
2
2.20
Μονό
15:00
Ιεράπετρα - Χανιά
Ιεράπετρα under 0,5
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις