ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Συνεχίζει να τον ενοχλεί, όπως στα '90s!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Συνεχίζει να τον ενοχλεί, όπως στα '90s!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (18/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Συνεχίζει να τον ενοχλεί, όπως στα ’90s!

Συνεχίζει να τον ενοχλεί, όπως στα '90s!

Ο Στίβεν Χέντρι νίκησε 6-3 τον Τζίμι Γουάιτ στη μεγάλη κόντρα των βετεράνων θρύλων του σνούκερ και κράτησε ζωντανό το όνειρο της επιστροφής στο Crucible!

«Αρχίζει να με ενοχλεί», είχε δηλώσει o Γουάιτ μετά τον τέταρτο χαμένο τελικό από τον Χέντρι, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1994. Ήταν μία αμήχανη ατάκα απόπειρας χιούμορ, η οποία έμεινε στην Ιστορία και ήρθε στον νου όλων μας χθες, ενόσω παρακολουθούσαμε τη μάχη των δύο βετεράνων άσων για τον 1ο προκριματικό γύρο της φετινής διοργάνωσης.

Με τις πληγές που του είχαν προκαλέσει οι μνημειώδεις ήττες του από τον Σκωτσέζο, ο 58χρονος Γουάιτ απέτυχε παταγωδώς να διαχειριστεί τις δυσκολίες αυτού του ξεχωριστού αγώνα.

Ο Χέντρι μυρίστηκε αίμα, όπως συνέβαινε και στα ’90s και ανεβάζοντας την απόδοσή του όσο κυλούσε το ματς… ενόχλησε για μία ακόμα φορά τον Λονδρέζο.

Το παιχνίδι ήταν κάκιστο ποιοτικά στα δύο πρώτα frames. Οι δύο μεγάλοι άσοι έμοιαζαν να λυγίζουν από την πίεση, προφανώς λόγω του μεγάλου ντόρου που είχε προκληθεί στα αγγλικά media πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Δύο ήταν τα σημεία-κλειδιά του αγώνα. Πρώτα το τρίτο frame, το οποίο κέρδισε ο Χέντρι ενώ αναζητούσε ένα σνούκερ, με τη ροζ και τη μαύρη να έχουν απομείνει στο τραπέζι και διαμόρφωσε το 2-1 υπέρ του.

Το δεύτερο ήταν και η κορυφαία, ποιοτικά, στιγμή της βραδιάς ματς. Με τον δείκτη του σκορ να έχει ανέβει στο 4-1 υπέρ του Σκωτσέζου, ο Γουάιτ προηγήθηκε 62-0 με ένα break 58 πόντων πριν αστοχήσει σε μία αρκετά δύσκολη (αλλά βατή) κόκκινη.

Αν και το τραπέζι δεν ήταν επ’ ουδενί εύκολο για έναν 52χρονο παίκτη που είχε μείνει εκτός δράσης επί εννέα χρόνια, ο Χέντρι το «καθάρισε» με ένα υπέροχο break 66 πόντων και «τελείωσε» ουσιαστικά το ματς.

Ο Γουάιτ κατέκτησε τα δύο επόμενα frames σχεδόν… αγκομαχώντας, μια και δεν περιόρισε τα λάθη ούτε τον εκνευρισμό του (σχεδόν σε κάθε λάθος κοπανούσε τη στέκα του στο έδαφος).

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε χάσει αρκετές αρκετές ευκαιρίες για να «κλείσει» νωρίτερα το ματς. Όμως, με δύο καλά break (το δεύτερο 52 πόντων) στο 9ο frame, διαμόρφωσε το 6-3 και συνδύασε με νίκη την επιστροφή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ύστερα από εννέα χρόνια.

Ο Γουάιτ ελπίζει σε ένα μικρό θαύμα για να κερδίσει αξιοκρατικά νέα διετή Tour Card μέσω της ετήσιας κατάταξης (είναι έκτος αυτήν τη στιγμή ανάμεσα στους επιλαχόντες και πρέπει να τερματίσει τουλάχιστον όγδοος). Όπως δήλωσε, όμως, προ ημερών ο Μπάρι Χερν, θα του χορηγηθεί νέα wild card εφόσον ο ίδιος θελήσει να συνεχίσει να παίζει.

Αντίπαλος του Χέντρι στον 2ο γύρο θα είναι ο 23χρονος Κινέζος, Ζου Σι και ο πάντα τελειομανής Σκωτσέζος παραδέχθηκε: «Δεν είμαι το φαβορί, αφού δεν πρέπει να τρόμαξα κανέναν με αυτήν την εμφάνιση».

Θρίαμβος του Τζέιμι Γουίλσον

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της πρεμιέρας, ξεχώρισε ο θρίαμβος του 17χρονου Τζέιμι Γουίλσον επί του Μπάρι Πίντσις με 6-0. Ο βετεράνος άσος από το Νόριτς υποβιβάστηκε από το Tour ύστερα από την απρόσμενη ανάκαμψή του, προ διετίας.

Αντίθετα, σημαντικό βήμα παραμονής έκανε ο Άντι Χικς, ο οποίος νίκησε με σχετική άνεση τη Ριάν Έβανς με 6-2, όπως και ο Όλιβερ Λάινς, με την επιβλητική επικράτησή του με 6-1 επί του Ντίλαν Έμερι.

Την έκπληξη της ημέρας προκάλεσε ο Βέλγος, Ζιλιέν Λεκλέρκ, ο οποίος νίκησε 6-5 τον Ιρανό, Σοχέιλ Βάχεντι, παρότι είχε βρεθεί να χάνει με 5-2. Ο Βάχεντι υποβιβάζεται κι αυτός από το Tour και θα επιδιώξει την επιστροφή μέσω του Q-School, τον Μάιο.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Φρέιζερ Πάτρικ – Λίο Φερνάντεζ 6-4

Μπίλι Κασλ – Κόνορ Μπένζι 6-3

Τζέιμς Κέιχιλ – Σον Μάντοκς 6-1

Φαν Ζενγκγί – Ζακ Σούρετι 6-4

Γκάο Γιανγκ – Πολ Ντέιβισον 6-3

Τζάο Τζιανμπό – Ρος Μιούιρ 6-3

Χωρίς αγώνα προκρίθηκε ο Ντέιβιντ Λίλι, μια και ο Μαροκινός, Αμίνε Αμίρι, απέσυρε την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις