Mission impossible στο 2.75!

Προγνωστικά Champions League

Εξαιρετικά τα πήγαμε χθες, μακάρι να κυλήσει και ανάλογα.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1379121306461949952

Το να βάλεις γκολ στη φετινή Μάντσεστερ Σίτι μοιάζει με mission impossible, πιο εύκολο φαντάζει να φτάσεις στην κορυφή του Έβερεστ. Η Σίτι ειδικά στα προγνωστικά Champions League, σπάει κάθε ρεκόρ, δέχτηκε γκολ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από την Πόρτο και έκτοτε, στα επόμενα επτά ματς, κράτησε το μηδέν, δεχόμενη παράλληλα και ελάχιστες ευκαιρίες.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Προγνωστικά Champions League: Σίτι – Ντόρτμουντ

Όμως απόψε θα αντιμετωπίσει το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ, ο οποίος από την πλευρά του σπάει και αυτός κάθε ρεκόρ στο Champions League. Εγινε ο παίκτες που έφτασε νωρίτερα από κάθε άλλον τα 20 γκολ στη διοργάνωση και μάλιστα με τις λιγότερες δυνατές συμμετοχές, μόλις 14. Είχε 10 γκολ πέρυσι σε 8 ματς με Ντόρτμουντ και Σάλτσμπουργκ, φέτος σε 6 παιχνίδια με την γερμανική ομάδα έχει σημειώσει άλλα 10 γκολ. Και είναι ελκυστική η απόδοση για να την εντάξουμε στα προγνωστικά Champions League, το 2.75 έστω και κόντρα στην εξαίρετη άμυνα της Σίτι, το ποντάρουμε με κλειστά μάτια.

Ρεάλ – Λίβερπουλ

Στον έτερο πρώτο προημιτελικό, που είναι φυσικά και το τοπ «ζευγάρι» της διοργάνωσης, η Ρεάλ υποδέχεται την Λίβερπουλ. Με τη Λίβερπουλ να έχει βρει ξανά την καλή της κατάσταση στις τελευταίες εβδομάδες και να δίνεται φαβορί για τη νίκη, θα ψάξουμε στην πλευρά της τον anytime σκόρερ για τα προγνωστικά Champions League.

Όχι στις προφανείς επιλογές των Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ, αλλά στον Ντιόγκο Ζότα. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός έχασε μεγάλο κομμάτι της σεζόν λόγω τραυματισμού, ωστόσο έχει επανέλθει στα τελευταία ματς, σκόραρε το νικητήριο με τη Γουλβς και πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Άρσεναλ, βοηθώντας τη Λίβερπουλ για το άνετο 3-0. Ο Ντιόγκο Ζότα προσφέρεται και στο 2.80 για anytime σκόρερ, πολύ καλή επιλογή για τα προγνωστικά Champions League.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ
Χάαλαντ anytime scorer
2.75
Μονό Κερδισμένο
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ
Ντιόγκο Ζότα anytime scorer
2.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις