Συντηρητικά στις πρώτες μάχες

Προγνωστικά

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Έσπασε η δυάδα της Κυριακής, αφού η ΑΕΚ έγινε έρμαιο στις ορέξεις του Ολυμπιακού. Το τελικό 1-5 θα είναι αντικείμενο συζήτησης για πολύ καιρό ακόμα. Πρώτοι αγώνες της φάσης των «8» του Champions League σήμερα, με δύο πολύ ενδιαφέροντες αγώνες. Προγνωστικά Champions League και από τις δύο αναμετρήσεις.

Προγνωστικά Champions League: Χαμηλό τέμπο στο 2.12

Αρχή στα προγνωστικά Champions League με το Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ. Οι «Πολίτες» αντιμετωπίζουν και σε αυτή τη φάση Γερμανική ομάδα. Στους «16» απέκλεισαν με σβηστές μηχανές τη Γκλάντμπαχ, νικώντας την και στις δύο αναμετρήσεις με 2-0. Στην Αγγλία είναι πρωτοπόροι και το πρωτάθλημα δεν χάνεται. Εύλογο είναι ότι θα στρέψουν την προσοχή τους στο Champions League, το οποίο και θέλουν επιτέλους να το κατακτήσουν.

Η Ντόρτμουντ ξεπέρασε το εμπόδιο της Σεβίλλης και βρίσκεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Με μια νίκη και μια ισοπαλία, με πολλά γκολ στις δύο αναμετρήσεις. Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο της απέναντι στους Άγγλους. Η παρουσία της φέτος στην Ευρώπη είναι καλή. Αντίθετα στο πρωτάθλημα δεν τα πάει τόσο καλά και κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Διαθέτει και τη φετινή αποκάλυψη στο ποδόσφαιρο. Ο λόγος φυσικά για τον Χάαλαντ, ο οποίος αποτελεί και τον στόχο μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Τελευταία μάλιστα, γίνεται και ιδιαίτερος λόγος για τα ταξιδάκια του ατζέντη του σε Μπαρτσελόνα και Μαδρίτη, τα οποία ωστόσο ο ίδιος διέψευσε.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί στο ζευγάρι είναι οι Άγγλοι και είναι απόλυτα λογικό. Σίγουρα θα θελήσουν να δώσουν αυτοί τον δικό τους ρυθμό στην αναμέτρηση και να κρατήσουν την Ντόρτμουντ σε χαμηλό τέμπο, όπως και στις δύο αναμετρήσεις με τη Γκλάντμπαχ. Η επιλογή μου σε αυτήν την αναμέτρηση είναι το 2-3 γκολ αγώνα σε απόδοση 2.12.

Βαριές φανέλες έρχονται αντιμέτωπες

Περνάμε στην έτερη αναμέτρηση της ημέρας στη Μαδρίτη και στον μεγάλο αγώνα του κουπονιού. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Δύο βαριές φανέλες της διοργάνωσης , έχοντας μαζί συνολικά 19 κατακτήσεις του τροπαίου. Μεγάλη απουσία αυτή του Σέρχιο Ράμος. Ένας τέτοιος παίχτης με τεράστια εμπειρία από μεγάλα παιχνίδια, όπως το σημερινό, είναι μεγάλο πλήγμα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Οι Μαδριλένοι ξεπέρασαν το εμπόδιο της Αταλάντα με δύο νίκες και σήμερα καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ομάδα με βαριά φανέλα και ιστορία. Συμπτωματικά, Αταλάντα και Λίβερπουλ ήταν στον ίδιο όμιλο.  Στο -3 από την κορυφή στο πρωτάθλημα και από ένα σερί τεσσάρων νικών, είναι ζωντανή στη μάχη της κατάκτησης του τίτλου. Φυσικά και το Champions League, αν και πιο δύσκολη περίπτωση, δεν θα το αφήσει στην μοίρα του.

Προβλήματα και απουσίες και για την Λίβερπουλ. Αγωνιστικά υπάρχει μεγάλη πτώση σε σχέση με πέρσι, με τους τραυματισμούς που μαστίζουν την ομάδα από την αρχή της σεζόν να έχουν επηρεάσει αισθητά την απόδοσή της. Στον προηγούμενο γύρο αντιμετώπισε τη Λειψία, ανοίγοντας μια παρένθεση στο κακό αγωνιστικό της πρόσωπο. Με δύο νίκες πέρασε στα προημιτελικά και τώρα έρχεται αντιμέτωπη με την πολυνίκη του θεσμού. Στην Αγγλία δίνει μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη, καθώς βρίσκεται σε τριπλή ισοβαθμία με Τότεναμ και Γουέστ Χαμ.

Συντηρητικό ματς πιστεύω ότι θα παρακολουθήσουμε. Οι απουσίες και η κούραση θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό το ζευγάρι. Νομίζω πως οι δύο προπονητές δεν θα ανοίξουν τα χαρτιά από τον πρώτο αγώνα και θα μείνει χαμηλά το σκορ.

Ποια τα προγνωστικά λοιπόν; Αρχική επιλογή είναι το under 2,5 σε απόδοση που διπλασιάζει. Έχει ρίσκο σαν επιλογή, καθώς έχουμε να κάνουμε με δύο άμυνες που έχουν ελλείψεις και δέχονται γκολ. Εμμένω όμως στην άποψη ότι θα δούμε μια κλειστή αναμέτρηση. Επιπλέον, άλλη μια καλή επιλογή στα μάτια μου μοιάζει και το να επιτευχθεί το πρώτο γκολ μετά το 28ο λεπτό, το οποίο το βρίσκουμε σε απόδοση 2.07.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ
2-3 γκολ
2.12
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ
Under 2,5
2.00
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ
Πρώτο γκολ μετά το 28:00
2.07
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις