Καλησπέρα κύριοι. Σήμερα μαζί με το Champions League, επιστρέφει και η στήλη μας. Το στοίχημα τη σημερινή ημέρα μάς έρχεται από το Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ με δύο επιλογές.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Στοίχημα στα γκολ

Σήμερα κοντράρονται η Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λίβερπουλ. Οι Ισπανοί κυνηγούν το εγχώριο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν θα πουν όχι και σε μία ευρωπαϊκή κούπα, εφόσον έρθει. Από την άλλη, οι Άγγλοι των χιλίων προβλημάτων φέτος θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την κούπα για να γιατρέψουν τις πληγές τους. Δυο σκληρές ομάδες όπου στην αρχή θεωρώ θα μπουν αναγνωριστικά και χωρίς μεγάλο κυνήγι για σκορ. Θα κοιτάξουν να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου εξαρχής. Πρώτη επιλογή για το στοίχημα το να μην σκοράρει καμία ομάδα μέχρι το 29’.

Συνεχίζουμε με τη δεύτερη σημερινή μας επιλογή. Το ματς πιστεύω ότι θα έχει γκολ, έστω 1. Ε, πιστεύω ότι θα επιτευχθεί κάποιο γκολ αργά στο παιχνίδι και όταν λέω αργά, εννοώ μετά το 73’. Οι Ισπανοί σκοράρουν μετά το 76’ 13 γκολ και δέχονται 2. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι στο διάστημα 61’ – 90’ σκοράρουν 22 γκολ και δέχονται 15. Πιστεύω ότι όλα συνηγορούν στο να επιτευχθεί κάποιο γκολ αργά στο παιχνίδι και να πληρωθούμε και το δεύτερο στοίχημα της ημέρας.

Καλή τύχη και καλές εμπνεύσεις.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό(Tipster's League)
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - ΛίβερπουλΚανένα γκολ μέχρι το 29'1.87
Μονό
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης- ΛίβερπουλΓκολ μετά το 73'1.87

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook