Αν ούτε τώρα… ποτέ!

Αν ούτε τώρα... ποτέ!

Γεια σας φίλες και φίλοι του koubanezos.gr! Καλά πήγε η τελευταία μας στήλη, αν και μας έβγαλε λίγο τη ψυχή. Μια μέρα κενό και πάμε πάλι, σήμερα Παρασκευή. Η αλήθεια είναι πως δεν έβλεπα κάτι ενδιαφέρον για σήμερα, αλλά μου κίνησε πολύ την περιέργεια ένα παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθώ αμέσως.

Ταξιδεύουμε μέχρι τη Ρωσία και την Αγιά Πετρούπολη, για το παιχνίδι Ζενίτ – Κρίλια. Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στη δράση η Ζενίτ, παίρνοντας μεγάλο διπλό με 0-4 στο ντέρμπι με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πολύ ουσιώδης και σοβαρή, έβαλε ακόμα ένα λιθαράκι στον δρόμο για το πρωτάθλημα. Από την άλλη η Κρίλια, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Επιστροφή με εντός έδρας βαριά ήττα με 2-4, από την Αχματ Γκρόζνυ.

Ουραγός η Κρίλια και η αλήθεια είναι πως το σημερινό παιχνίδι δεν είναι από από αυτά που κυκλώνει για θετικό αποτέλεσμα. Περιμένω τη Ζενίτ να κυριαρχήσει και να πάρει το τρίποντο φυσικά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πόσο ψηλά κοστολογούν οι μπουκ το over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο. Θα μου πεις σε 23 παιχνίδια μόνο σε 5 το έχει επιβεβαιώσει η Ζενίτ. Θα σου πω δίκιο έχεις, αλλά αν δε το κάνει ούτε με αυτόν τον αντίπαλο με αυτή την αμυντική συμπεριφορά, τότε πότε θα το κάνει? Φάνηκε σε εξαιρετική κατάσταση μετά τη διακοπή και εγώ αυτό το ποντάρισμα θα το πάρω και ας πάω πανηγυρικό κουβά.

Μονό

20:30  Ζενίτ – Κρίλια: Ζενίτ οver 1,5 στο 1ο ημιχ. (3.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις