Iδιόρυθμοι αγώνες, μεγάλες αποδόσεις

Προγνωστικά Αγγλίας

Καλημέρα στην παρέα του koubanezos.gr! Την προηγούμενη Παρασκευή δε μας δικαίωσε η δυάδα στα προγνωστικά Αγγλίας, καθώς ναι μεν η Ρότσντεϊλ σκόραρε στο 92’ δίνοντάς μας το late goal, αλλά Γουίκομ και Μπλάκμπερν έμειναν στο φτωχό 1-0, χάνοντας πληθώρα ευκαιριών.  

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Και σήμερα, πάντως, θα ασχοληθώ με Αγγλία και συγκεκριμένα με δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Championship. 

Προγνωστικά Αγγλίας: Ιδιόρυθμο ματς στο «Μάντεσκι Στέιντιουμ» 

Ρέντινγκ εναντίον Ντέρμπι Κάουντι, σε ένα αρκετά περίεργο ματς για τα προγνωστικά Αγγλίας. Και το λέω αυτό γιατί ναι μεν οι γηπεδούχος είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ούσα στο κατώφλι της πρώτης 6άδας των play offs, αλλά η Ντέρμπι ψάχνει βαθμούς ώστε να σωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. 

Οι γηπεδούχοι είναι 6οι, πασχίζουν να μπουν στα play offs ανόδου, αλλά αγνοούν τη νίκη εδώ και ένα μήνα με την άμυνα να εμφανίζεται επιεικώς νωθρή τελευταία. Εντός σκοράρει με ευκολία, εκεί όπου σπανίως εμφανίζεται η ισοπαλία (11-1-7). Η Κάουντι από την άλλη, έχει καταφέρει να αποκτήσει απόσταση ασφαλείας από τη διακεκαυμένη ζώνη, ενώ τελευταία έχει αποδειχθεί σκληρό καρύδι για τους αντιπάλους της. Πολύ μέτρια εκτός έδρας (5-4-10), έχει να σκοράρει από τις 19 Φλεβάρη και το 2-1 από την Γουότφορντ. 

Πολύ περίεργο παιχνίδι, στο 2.15 ο άσος (!) κάτι που δείχνει… φόβο από την πλευρά των μπουκ. Συνήθως οι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο αντιπάλων έχουν παραδοσιακά πολλά γκολ και ενδεχομένως αυτό να συμβεί και σήμερα. Στο 2.50 το over, θα πάω πιο συντηρητικά στο ασιατικό over 2, έτσι ώστε στο ενδεχόμενο επίτευξης 2 τερμάτων να πάρω τη μίζα πίσω. 

Τα ρέστα της παίζει η Γουίκομ 

Νίκησε με 1-0 την Παρασκευή την Μπλάμπερν και διατήρησε κάποιες ελπίδες για την σωτηρία. Ο λόγος για την ομάδα της Γουίκομ που συνεχίζει να ψάχνει ένα θαύμα, αφού υπολείπεται 9 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και η κλεψύδρα αδειάζει. Πάντως, παλεύει τους αγώνες όσο μπορεί, αν και είναι μάλλον η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. 

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο, αυτόν της σωτηρίας. Τη Ρόδεραμ, η οποία απέχει 4 πόντους από την Κόβεντρι, αλλά έχει και 3 αγώνες λιγότερους. Είναι το χειρότερο σύνολο στα εντός έδρας, έχοντας μαζέψει μόλις 15 βαθμούς σε 17 αναμετρήσεις (4-3-10, 21-26). 

Κλείνω τις επιλογές μου για τα προγνωστικά Αγγλίας με 2 προτάσεις για τον συγκεκριμένο αγώνα. Περιμένω ανοικτό ματς, κυρίως από μέρους των φιλοξενούμενων, μιας και δεν έχουν κάτι να χάσουν και θέλουν μόνο το τρίποντο. Αμφίτερμα παρέα με over λοιπόν, σε πολύ καλή απόδοση.  

Τέλος, κοιτώντας τα στατιστικά της Γουίκομ, εντόπισα ότι σε 19 αγώνες εκτός έδρας τη φετινή σεζόν, δεν έχει ανοίξει ποτέ το σκορ! Λίγα ψιλά να συμβεί αυτό σήμερα, απέναντι σε μία πολύ ευάλωτη άμυνα, όπως αυτή της Ρόδεραμ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
17:00
Ρέντινγκ - Ντέρμπι Κάουντι
Over 2 AH
1.90
Moνό
17:00
Ρόδεραμ - Γουίκομ
Goal/goal & over 2,5
2.30
Ρίσκο
17:00
Ρόδεραμ - Γουίκομ
0-1 anytime score
2.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις