Η «δουλειά» γίνεται στο β’ ημίχρονο

Προγνωστικά Ιταλίας

Την  επομένη του Καθολικού Πάσχα οι ομάδες της Serie B βγαίνουν στο γήπεδο για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος και εμείς μπορούμε να αντλήσουμε επιλογές για τα προγνωστικά Ιταλίας από την αγωνιστική τους συμπεριφορά στο σκοράρισμα. Αλλά και από τις ανάγκες τους για βαθμούς, όσο προχωρούμε προς την τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της σεζόν.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά Ιταλίας: Tσιταντέλα – Ρετζίνα

Πρώτο παιχνίδι για τα προγνωστικά Ιταλίας το Τσιταντέλα – Ρετζίνα. Η Τσιταντέλα έχει μία από τις σχετικά «καλές» επιθέσεις της κατηγορίας με 40 γκολ και το «χαρακτηριστικό» να σημειώνει την πλειονότητα αυτών στο δεύτερο ημίχρονο (25). Αυτό όμως που μας στρέφει στο να ψάξουμε το να σκοράρει η Τσιταντέλα ένα γκολ στο β’ ημίχρονο είναι οι επιδόσεις της Ρετζίνα στα τέρματα που δέχεται. Η ομάδα της Καλαβρίας έχει δεχτεί 34 γκολ στο πρωτάθλημα, τα 28 εξ αυτών στο δεύτερο ημίχρονο. Οπότε το 1.80 της Τσιταντέλα στο να πετύχει έστω ένα γκολ στο β’ μισό του αγώνα είναι ελκυστικό και μπαίνει στα προγνωστικά Ιταλίας.

Μόντσα – Πεσκάρα

Δεύτερο ματς για τα προγνωστικά Ιταλίας το Μόντσα-Πεσκάρα. Η γηπεδούχος Μόντσα ήταν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου αλλά μέχρι στιγμής δεν δικαιώνει τις προσδοκίες και τα άσχημα αποτελέσματα στα τελευταία ματς την έριξαν στην 3η θέση και το -8 από την πρωτοπόρο Εμπολι, με παιχνίδι περισσότερο μάλιστα. Επέδειξε αμυντικές αδυναμίες στην συντριβή με 4-1 από την Βενέτσια και στο 1-1 με την ουραγό Βίρτους Εντέλα, η οποία δεν πετύχαινε γκολ στα πέντε ματς που είχαν προηγηθεί.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Αντίπαλος η Πεσκάρα, η οποία ούσα στην προτελευταία θέση με 26 βαθμούς και στο -4 από τα μπαράζ παραμονής, δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει από το να ρισκάρει και να επιδιώξει ένα πιο επιθετικό στιλ. Εκανε την αρχή στο 3-1 επί της Πεσκάρα, στον πρώτο γύρο είχε σκοράρει τρεις φορές με αντίπαλο την Μόντσα. Βάσει αυτών, το 2.17 στο G/G είναι άκρως ελκυστικό και μπαίνει στα προγνωστικά Ιταλίας.

Μονό
16:00
Μόντσα - Πεσκάρα
Goal/goal
2.17
Μονό
16:00
Τσιταντέλα - Ρετζίνα
Τσιταντέλα over 0,5 στο 2ο ημίχ.
1.8
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις