Μονές επιλογές και ρίσκο στα διπλά

Μονές επιλογές και ρίσκο στα διπλά

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους αναγνώστες. Σήμερα ξεκινάει επίσημα η χωμάτινη περίοδος που περιλαμβάνει τρία τουρνουά Μάστερς και ένα Γκραν Σλαμ. Όλα αυτά βέβαια θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της πανδημίας. Η Γαλλία βρίσκεται σε νέο lockdown και η διεξαγωγή του Ρολάντ Γκαρός βρίσκεται στον αέρα. Η αρχή θα γίνει σε Ισπανία (Μαρμπέγια) και Ιταλία (Κάλιαρι). Σημεία τένις με προσοχή γιατί αρκετοί παίκτες έχουν κάνει μικρή προετοιμασία σε χωμάτινη επιφάνεια.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Σημεία τένις σε απλό και διπλό

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 12:00 στην Ιταλία με το παιχνίδι για το κυρίως ταμπλό ανάμεσα σε Πέγια και Γερασίμοφ. Εξαιρετικός στις χωμάτινες επιφάνειες ο πρώτος. Μετά το Αυστραλιανό όπεν ξεκίνησε προετοιμασία στο χώμα. Σε χωμάτινη επιφάνεια έχει κατακτήσει μάλιστα τον μοναδικό του τίτλο. Το 2019 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας σε τουρνουά της σειράς ATP 250. Έχει κάνει μεγάλη προετοιμασία και θέλει να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χωμάτινη περίοδο.

Ακόμα ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί μετά τις 14:40. Τόμι Πολ και Γιανίκ Χάφμαν θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά στην καριέρα τους. Θα είναι όμως το πρώτο παιχνίδι τους σε χωμάτινη επιφάνεια. Σε αυτό το παιχνίδι τα σημεία τένις δείχνουν ως ξεκάθαρο φαβορί τον Πολ, όμως οι τιμές είναι ισορροπημένες. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Γερμανός Χάφμαν είναι εξαιρετικός σε αυτή την επιφάνεια.

Ο Γερμανός έχει πετύχει τις 14 από τις 16 νίκες του στο tour σε χωμάτινη επιφάνεια. Στήριζεται στο πολύ δυνατό του σερβίς αλλά και στο εξαιρετικό του forehand. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι κλειστό αλλά το πλεονέκτημα βρίσκεται από την μεριά του Γερμανού. Μένει να φανεί εάν θα καταφέρει να αποδώσει τα μέγιστα και να πάρει μία σπουδαία νίκη.

Στο πρόγραμμα της Ισπανίας δεν βρήκα κάποιο σημείο από το πρόγραμμα του απλού. Υπάρχει όμως ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ενδιαφέρον στα διπλά. Τα αδέρφια Λόπεζ, Φελισιάνο και Μαρκ, θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο Ντάνιελ – Όσβαλντ. Οι Ισπανοί είναι λάτρεις των χωμάτινων αγώνων ενώ έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν σε αγώνες διπλού. Το δίδυμο Ντάνιελ – Όσβαλντ προέρχονται από δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς στην πρώτη φάση. Δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και περιμένω να δυσκολευτούν ακόμα περισσότερο στο χώμα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
12:00
Πέγια - Γερασίμοφ
1 (-2,5 games)
1.90
Μονό
15:00
Πολ - Χανφμαν
2
1.90
Ρίσκο
16:30
Λόπεζ - Λόπεζ / Ντάνιελ - Όσβαλντ
1
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις