Καθαρίζει η αρμάδα του Ισμαέλ

Προγνωστικά

Καλή εβδομάδα και στοιχηματικά, εύχομαι σε όλους, Κουβανέζους και μη. Αγωνιστικό στρίμωγμα έπεσε λόγω του Πάσχα των καθολικών, αλλά δε μας χαλάσε. Πάλι Αγγλία για σήμερα Δευτέρα στο πρόγραμμα και ελπίζω να τα προγνωστικά μας να επιβεβαιωθούν.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Προγνωστικά Αγγλίας: Must win παιχνίδι για την αρμάδα του Ισμαέλ

Η Μπάρνσλεϊ ταξιδεύει στο «Κένιλγουορθ Ρόουντ» για να αντιμετωπίσει τη Λούτον. Δύο σερί παιχνίδια χωρίς νίκη για την ομάδα του Ισμαέλ, που έδειξε τρωτή μετά από καιρό. Στον αντίποδα, η Λούτον σταθερά αδιάφορη, αλλά μαχητική ομάδα. Δε θα χαριστεί σε κανέναν, αν και στο top-6 δεν έχει κόψει βαθμούς.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες στους φιλοξενούμενους, ειδικά μετά την ήττα από τη Σέφιλντ. Must win χαρακτηρίζεται για τη Μπάρνσλεϊ, αφού ακολουθεί και το δύσκολο ματς με τη Μίντλεσμπρο. Η Λούτον είναι καλή και σκληρή ομάδα, αλλά η αρμάδα του Ισμαέλ πιστεύω θα καθαρίσει.

Υπάρχει λάθος και θα το ποντάρουμε

Η Ρέντινγκ υποδέχεται τη Ντέρμπι σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Στη ζώνη των πλέι οφ παραμένουν οι γηπεδούχοι, αν και έχουν συμπληρώσει τέσσερα σερί χωρίς νίκη. Επιτακτική ανάγκη για βαθμούς πλέον, απέναντι σε μια Ντέρμπι που δίνει τη δική της μάχη, αυτή για τη σωτηρία. Αγωνιστικά βέβαια δεν της βγαίνει, με μόλις μία νίκη το τελευταίο διάστημα, αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Λούτον.

Στοιχηματικά τώρα, το λάθος που ανέφερα βρίσκεται στις κάρτες. Τα μεταξύ τους παιχνίδια χαρακτηρίζονται από ανοιχτό ποδόσφαιρο, με αρκετό… ξύλο. Ο Τζόναθαν Μος που σφυρίζει γενικά το έχει στο ρεπερτόριο του. Τα προγνωστικά δίνουν το όριο μόλις στις 3,5 κάρτες, που για μένα είναι σαν δώρο και θα το επιλέξω.

Μονίμως σε τιμές αουτσάιντερ

Στη League 2 τώρα, η Τράνμιρ υποδέχεται τη Κέιμπριτζ στο «Πρέντον Παρκ». Στη 4η θέση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από τη συντριβή με 4-0 από τη Τσέλτεναμ. Στον αντίποδα η Κέιμπριτζ νίκησε και τη Μόρκαμ και συνεχίζει πρωτοπόρος, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Με τον τεχνικό Μαρκ Μπόνερ να πιστώνεται το τρομερό mentality που βγάζει η ομάδα.

Στα προγνωστικά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν η Κέιμπριτζ συνηθίζει να αδικείται. Ίσως γιατί κανένας δεν περίμενε τη ξέφρενη πορεία της. Στον αντίποδα η Τράνμιρ έχει αποτύχει αρκετές φορές φέτος να επιβεβαιώσει τη δυναμική του φαβορί. Ειδικά μετά το χαμένο τελικό κυπέλλου, δείχνει άδεια και από ψυχολογικής πλευράς. Σε τέτοιες τιμές εύκολα θα ποντάρω στην εξαιρετική Κέιμπριτζ και ας μην πληρωθώ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
17:00
Λούτον - Μπάρνσλεϊ
2
2.25
Κάρτες
17:00
Ρέντινγκ - Ντέρμπι
Over 3,5 κάρτες
2.15
Μονό
17:00
Τράνμιρ - Κέιμπριτζ
2
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις