Combo στο άλλοτε Familienfest

Combo στο άλλοτε Familienfest

Στοίχημα θα πει να πιάνεις το 4.35 (να σκοράρει ο Ασένσιο χθες) και να χάνεις το 2.50 επειδή δεν σκόραρε, ωιμέ, η Παρί. Στοίχημα θα πει να βγάζεις σημείο, και εύκολα, από το αφρικάνικο Champions League και να μη σου περνάει δυάδα σε ματς που ζητούσες από δύο γκολ – σιγά το δύσκολο… σκεφτόμουν χθες.

Και φυσικά η έμπνευση του 5.55, να πάει στα πέναλτι ο τελικός χθες, στην Ισπανία. Η Αθλέτικ δεν βλεπόταν, κατιτίς καλύτερη στο γήπεδο η Σοσιεδάδ και το ρέφερι, μετά από 4.224 ριπλέι, έδωσε αυτό το πέναλτι…

Ουνιόν – Χέρτα. Ντέρμπι κατ’ ευφημισμόν στο Βερολίνο (άκρως φιλικές οι σχέσεις τους), καταπιάστηκα διότι κάτι μου χρωστάνε. Από τον πρώτο γύρο. Είχα παίξει Ουνιόν, αποβλήθηκε, μαντέψτε: ο Αντριχ που χάρισε τρία από τα πέντε γκολ στην Αϊντραχτ, στο τελευταίο, 3-1 η Χέρτα που σερνόταν τότε. Δεν ξέρω αν οι Ουνιοναίοι κάνουν εκ νέου σωρεία λαθών ή η Χέρτα συνεχίσει στο τέμπο της 3άρας επί της Λέβερκουζεν, είχε βάλει 4 όσα στα προηγούμενα… επτά. Δεν βλέπω διπλό, ανεβαίνει στον διπλασιασμό αν μπουν τουλάχιστον δύο.

Το ενσταντανέ από το Familienfest, ως ονομάστηκε, στις 27 Ιανουαρίου 1990. Φιλικός αγώνας μεταξύ τους, ο πρώτος μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου που σηματοδότησε το τέλος του σιδηρούντος παραπετάσματος. Εκεί όπου ακούστηκε για πρώτη φορά ένα νέο σύνθημα, το «Eisern Berlin», παραλλαγή του «Eisern Union».


Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα υπόλοιπα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο FootballBet.gr

Μονό
19:00
Ουνιόν – Χέρτα
1Χ & over 1,5
1.96
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις