Η αξία στα γκολ

Η αξία στα γκολ

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα μας, ελπίζω όλοι να είστε καλά. Πρώτο ταμείο για τη στήλη μας την Τρίτη αφού πέρασε η δυάδα μας με συνολική απόδοση 4.50. Ας ελπίσουμε να συνεχιστούν τα ταμεία μας τώρα ειδικά που το κουπόνι γεμίζει με αγώνες.

Με δύο αγώνες θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη, κάνοντας ουσιαστικά μια προθέρμανση για το Σαββατοκύριακο όπου υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση στα σημαντικά πρωταθλήματα.

Πρώτος αγώνας αυτός ανάμεσα στην Μπρέντφορντ η οποία είναι στη θέση των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ αλλά κοιτάζει και την απευθείας άνοδο εφόσον συνεχίσει την ανοδική πορεία της. Αντίπαλός της η πρωτοπόρος της κατηγορίας Γουέστ Μπρομ που προσπαθεί να διατηρηθεί στις προνομιούχες θέσεις και να εξασφαλίσει την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Φύσει επιθετικές ομάδες και οι δύο με ρυθμό στο παιχνίδι τους, έτοιμες να μας χαρίσουν πολλά γκολ παρά την κρισιμότητα του αγώνα.

Επόμενος αγώνας είναι αυτός μεταξύ της πρωτοπόρου του Ιταλικού πρωταθλήματος Γιουβέντους, η οποία μετά την ήττα της Λάτσιο την Τετάρτη το βράδυ στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα είναι ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, φιλοξενεί στην έδρα της την Λέτσε που μάχεται για την σωτηρία. Εκτιμώ πως η Γιουβέντους θα επιδιώξει να τελειώσει το ματς από την αρχή χωρίς άγχος προσφέροντας παράλληλα και  θέαμα για να διασκεδάσει λίγο τις εντυπώσεις μετά την απώλεια του κυπέλλου από τη Νάπολι.

Δυάδα (απόδοσης 3.00)

21:45 Μπρέντφορντ- Γουέστ Μπρομ: over 2,5 (2.00)

22:45 Γιουβέντους- Λέτσε: over 2,5 (1.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις