ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Θεσσαλονίκη, Αθήνα... 4.00

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Θεσσαλονίκη, Αθήνα... 4.00

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Θεσσαλονίκη, Αθήνα… 4.00

Προγνωστικά Superleague

Καλημερίζω τους αγαπητούς στοιχηματίες. Πολύ καλή η χθεσινή μέρα, αφού κάναμε το 2/3 στην στήλη, πληρώνοντας σημείο στο 4.20! Μας τα χάλασε μόνο η Παρί αφού μπήκε μόνο ένα γκολ στην αναμέτρηση. Σήμερα προχωράμε με προγνωστικά Superleague με δύο αναμετρήσεις.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1378371675708915712

Προγνωστικά Superleague: Διπλασιασμός στην Θεσσαλονίκη 

Ξεκινάμε τα προγνωστικά Σούπερ Λιγκ, με τον αγώνα του Άρη με τον Αστέρα. Ηττήθηκε στην πρώτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος ο Άρης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι για πάνω από ένα ημίχρονο έπαιζε με παίχτη παραπάνω. Παρά το τελικό 1-0, η ομάδα του Άκη Μάντζιου παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα παραμείνει για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμη, αν και εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο των «Αρκάδων» σήμερα. Εκτός για τους γηπεδούχους θα είναι οι Ιωάννου και Μπεναλουάν, ενώ επιστρέφουν οι Ματίγια και Μήτρογλου.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Από την κόλαση, στον παράδεισο βρέθηκε ο Αστέρας Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό. Σωτήρας, ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος, που ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα.  Έτσι όπως εξελίχθηκε η συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο βαθμός της ισοπαλίας για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς κρίνεται θετικός. Αν όμως θέλει να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί στην Ευρώπη, θα πρέπει να κερδίσει αρκετά ματς από εδώ και στο εξής και να φτάσει σε σημαντικά αποτελέσματα. Απέναντι στον Άρη περνάει αρκετά δύσκολα στην Θεσσαλονίκη και σήμερα μετρά για τα καλά τις δυνάμεις του. Σημαντική η επιστροφή του Χρερίνμο Μπαράλες, που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του

Εκτίμηση: Άλλες τέσσερις φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες την φετινή σεζόν. Δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο. Στους τρεις από τους τέσσερις κυριάρχησε το 2-3 γκολ. Με αυτό θα πορευτούμε και σήμερα καθώς προσφέρεται και σε απόδοση διπλασιασμού. Δεν ανοίγουν τα παιχνίδια του Άρη την φετινή σεζόν και η παράδοση επιβεβαιώνει την επιλογή μας.

Παλεύει με την μετριότητα

Με άδεια χέρια αποχώρησε η AEK από την Τούμπα στην πρεμιέρα των playoff χάνοντας από τον ΠΑΟΚ με 3-1. Πλήρωσε την αδράνεια της στην άμυνα και για ακόμη μία αγωνιστική δεν ξέφυγε της μέτριας απόδοσης. Με τέτοια εικόνα δύσκολα να διεκδικήσει την δεύτερη θέση, έχοντας μπροστά της μάλιστα στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων το εντός έδρας ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Βρίσκεται μέσα στον στόχο του κυπέλλου, παίζοντας μεσοβδόμαδα το πρώτο ματς των ημιτελικών, υποδεχόμενη τον ΠΑΟΚ. Θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες και Σάκχοφ.

Παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα που του έδωσε ο Μασούρας στο 38′ και να κερδίσει τον Άρη με 1-0. Μόλις λίγοι βαθμοί χωρίζουν την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς από την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος. Σίγουρα θα θέλει να το εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σειρά παίρνει το ντέρμπι, με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ μεσοβδόμαδα έρχεται και ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πιο αδύναμος μεν ο ΠΑΣ, αλλά σίγουρα δεν θα πέσει αμαχητί  και οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα. Τιμωρημένος ο Λαλά, που αποβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική.

Εκτίμηση: Όσο μέτρια και αν είναι η απόδοση της ΑΕΚ αυτό το διάστημα, δεν παύει να είναι ντέρμπι ο αποψινός αγώνας. Δικαιολογημένα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά δύσκολα πιστεύω ότι θα ξεφύγει το σκορ. Στα τελευταία επτά μεταξύ τους παιχνίδια τα πέντε έχουν 2-3 γκολ. Μάλιστα με γηπεδούχο την ΑΕΚ, στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις αυτό επιβεβαιώνεται τις τέσσερις. Καταλήγουμε στο 2-3 γκολ λοιπόν, σε απόδοση 2.00

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 4.00
17:15
Άρης - Άστερας Τρίπολης
2-3 γκολ
2.00
19:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
2-3 γκολ
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις