Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε…

προγνωστικά

Μετά τη χειμερία νάρκη ελέω Εθνικών ομάδων, επιστροφή στα γνωστά λημέρια με προγνωστικά  με Ολυμπιακό και ειδικότερα, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Προγνωστικά με Ολυμπιακό: Ανάλογα με τις ορέξεις του

Πόσο άχαρα και βαρετά αυτά τα πλέι οφ! Μπάμιες νερόβραστες (sic). Ο πρωταθλητής έχει κριθεί εδώ και αρκετές «κρίσιμες εβδομάδες». Οι… δευτερότριτοι θα κερδίσουν ένα μαγικό εισιτήριο για το νέο «φρούτο» που λέγεται Κόνφερενς Λιγκ. Κάπου εδώ είναι σαν να ακούω τον κύριο Κουτσούμπα να λέει: «Αλλά… αυτοί είστε». Καλά τα λες κύριε Γενικέ. Μας αξίζει.

Η ΑΕΚ δεν βλεπόταν πριν τη διακοπή. Με μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς κι αυτή απέναντι στον Απόλλωνα, πόσα θαύματα να πρόλαβε να κάνει ο Μανόλο μέσα σε ένα διβδόμαδο; Συνυπολογίστε ότι Μπακάκης, Γαλανόπουλος και Σάκχοφ είναι εκτός και δένει το γλυκό.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού σιγά – σιγά ξεθυμαίνει άλλο ένα “ευρωπαϊκό” γαμώτο. Οι νταμπλούχοι με 19 πόντους διαφορά από τον δεύτερο Άρη, έχουν την πολυτέλεια να παίξουν ελεύθερα. Ο Μαρτίνς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, πλην του τιμωρημένου Λαλά.

Η προϊστορία δείχνει ξεκάθαρα «ερυθρόλευκους» (4 νίκες και 1 ισοπαλία στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις με την ΑΕΚ). Και η φόρμα πριν τη διακοπή. Και η διαφορά ποιότητας. Άγραφος νόμος όλων των ντέρμπι, όμως, είναι ότι πηγαίνουν σε αυτόν που το θέλει περισσότερο.

Για τα προγνωστικά σήμερα, θα ποντάρω στην πληρότητα των Πειραιωτών.

Η διαφορά δυναμικότητας είναι τέτοια, που, αν δείξουν στοιχειώδη σοβαρότητα, πάνε για το κλισέ της «επαγγελματικής νίκης». Λόγω αγωνιστικής απραξίας, θα συνδυάσω το διπλό και με τα under 3.5 goal.

Τα λέμε σύντομα με τας Ευρώπας.

Μονό
19:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
2 & under 3,5
2.52
Fun bet
19:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
0-2 anytime score
3.55
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις