Η αξία βρίσκεται κάπου στη μέση

Προγνωστικά

Μέτρια μέρα η Παρασκευή φίλες και φίλοι Κουβανέζοι. Χάθηκε η δυάδα με τα κόρνερ, με τη ΚΠΡ να χάνεται οριακά. Ενώ νωρίτερα η Κάρντιφ είχε επιβεβαιώσει εύκολα τη πρόβλεψη. Το fun bet πήγε… άκλαυτο με τη Νότιγχαμ να κάνει μια ακόμα κηδεία σε ομάδα από το top – 8. Τουλάχιστον επιβεβαίωσε τα προγνωστικά μας η βασική πρόταση που πλήρωσε καλά.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1378035589753270282?s=20

Προγνωστικά Αγγλία: Κάπου στη μέση βρίσκεται η αξία

Η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Φούλαμ στο «Βίλα Παρκ». Επιστροφή του κομβικού Γκρίλις για τους «χωριάτες», που δε θέλουν να κάνουν κακό finish στη σεζόν. Αν μη τι άλλο δε σβήνεται με ένα μέτριο σερί η καλή χρονιά. Στον αντίποδα η Φούλαμ αισίως βελτιωμένη με τις προσθήκες του Ιανουαρίου, προσπαθεί να σώσει τη κατηγορία. Τρέχει ένα δυνατό σερί με οκτώ παιχνίδια αήττητη μακριά από το σπίτι της (έξι ισοπαλίες).

Όπως πάντα η αξία βρίσκεται κάπου στη μέση. Δεν είναι για τόσο έντονο φαβοριτισμό οι ντεφορμέ γηπεδούχοι. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δε πάει το χέρι εύκολα στη κόντρα, απέναντι σε μια πλήρη Βίλα. Η Φούλαμ έχει μόλις πέντε νίκες φέτος, με τις 2 από αυτές να έρχονται στα τελευταία έξι παιχνίδια.  Εν ολίγοις, ποντάρισμα multicombo, σε μη ήττα των γηπεδούχων σε συνδυασμό με γκολ και κόρνερ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Must win παιχνίδι στη Segunda 

Στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας η Λεγκανές υποδέχεται τη Σαμπαντέλ. Δε διανύει καλή περίοδο η Λεγκανές με μόλις μία επιτυχία στα τελευταία έξι παιχνίδια. Κρατιέται οριακά εντός ζώνης πλέι οφ, ενώ ακολουθεί και το ματς με την πρωτοπόρο Εσπανιόλ. Η Σαμπαντέλ από την άλλη, συνεχίζει τη μάχη της σωτηρίας. Δε πείθει αγωνιστικά, με μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι και γενικά πολλή ισοπαλία. Δεύτερη καλύτερη συγκομιδή στη κατηγορία εντός έδρας για τη Λεγκανές. Δε την παίρνει για ακόμα μια απώλεια και θα τη στηρίξω.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Όρια σε κόρνερ που προκαλούν

Η Κάντιθ υποδέχεται τη Βαλένθια σε ένα παιχνίδι που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Κακά σερί από τις δύο ομάδες, με τα προγνωστικά σε ένα σημείο να μοιάζουν αδύνατα. Σχετικά ασφαλής η επιλογή σε κόρνερ, αφού είναι από τις ομάδες που τα παραχωρούν εύκολα στη λίγκα.

Προγνωστικά στο Ντε Χααγκ – Ουτρέχτη

Στην Eredivisie η Ντεν Χάαγκ υποδέχεται την Ουτρέχτη. Τραγικοί εντός έδρας οι γηπεδούχοι, με καμία νίκη στα τελευταία 16! Φυσικά, απέναντι στη φορμαρισμένη Ουτρέχτη το σημείο πάει περίπατο. Σε κόρνερ τώρα, οι γηπεδούχοι παραχωρούν κατά μέσο όρο 7 κόρνερ, εκεί που κινούνται και οι φιλοξενούμενοι. Στα 6,5 το όριο για την Ουτρέχτη και θα το επιλέξω.

Κόρνερ
15:30
Ντεν Χάαγκ - Ουτρέχτη
Ουτρέχτη over 6,5 κόρνερ
1.91
Multicombo
18:30
Άστον Βίλα - Φούλαμ
1Χ & over 1,5 & Βίλα over 3 κόρνερ
2.25
Combo
19:15
Λεγκανές - Σαμπαντέλ
1 & over 1,5
2.25
Κόρνερ
19:30
Κάντιθ - Βαλένθια
Over 8,5 κόρνερ
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις