ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Στοίχημα σνούκερ: Τα μακροχρόνια των προκριματικών (μέρος 1ο)

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Στοίχημα σνούκερ: Τα μακροχρόνια των προκριματικών (μέρος 1ο)

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Στοίχημα σνούκερ: Τα μακροχρόνια των προκριματικών (μέρος 1ο)

Στοίχημα σνούκερ: Τα μακροχρόνια των προκριματικών (μέρος 1ο)

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ αρχίζει την προσεχή Δευτέρα με τον 1ο γύρο των προκριματικών στο Σέφιλντ και το koubanezos.gr σας προσφέρει και φέτος τις εκτιμήσεις του για τους 16 παίκτες που θα φτάσουν στο Crucible!

Για πολλούς, πρόκειται για το δεύτερο σημαντικότερο τουρνουά της σεζόν – μετά την τελική φάση του Παγκοσμίου, βεβαίως-βεβαίως. Το πάθος των λιγότερο προβεβλημένων παικτών για τη διάκριση, αλλά και η μάχη για την επιβίωση στο Tour, προσδίδουν τεράστιο ενδιαφέρον στους αγώνες.

Έτσι, όλο και περισσότεροι φίλοι του σπορ αναζητούν τρόπο για να τους παρακολουθήσουν, αν και η μετάδοση γίνεται μόνο μέσω διαδικτυακά: μέσω του Eurosport Player από τον 1ο γύρο και με ελεύθερο link στο Facebook και στο Youtube μόνο για το διήμερο της Judgement Day (όπου θα υπάρχει παράλληλη μετάδοση απ’ όλα τα τραπέζια).

Η φετινή ιδιαιτερότητα της κόντρας των θρύλων των ’90s, Τζίμι Γουάιτ και Στίβεν Χέντρι, στον 1ο προκριματικό γύρο, την ερχόμενη Δευτέρα (5/4) στις 21:30, βάζει… αλατοπίπερο στη διαδικασία, όμως για εμάς δεν αλλάζουν πολλά. Ακόμα και χωρίς τα μεγάλα ονόματα στην πρεμιέρα, δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε απ’ το… πανηγύρι.

Και πέρυσι, άλλωστε, είχαμε κάνει αναλυτική παρουσίαση και των 16 sections, δίνοντας και εκτίμηση για τον παίκτη που θα προκριθεί απ’ το καθένα.

Το απρόσμενα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας (10/16) είναι εξαιρετικά δύσκολο να επαναληφθεί και φέτος, γι’ αυτό και σας καλούμε να μας διαβάσετε πιο πολύ για να μπείτε στο κλίμα της διοργάνωσης – κι αν σας πείσουμε με μερικά tips, ακόμα καλύτερα.

Υπενθυμίζουμε ότι και φέτος, για λόγους αποφυγής συνωστισμού στον χώρο του Institute of Sport όπου θα φιλοξενηθεί το τουρνουά, όλοι οι αγώνες των τριών πρώτων γύρων θα κριθούν στα 6 νικηφόρα frames. Μόνο στον 4ο και καθοριστικό οι αγώνες είναι best of 19 (νικάει, δηλαδή, όποιος φτάσει πρώτος στα 10).

Το φετινό μας αφιέρωμα «σπάει» σε δύο μέρη για να μην σας… πήξουμε με τη μία με τόσες πληροφορίες – το δεύτερο θα ακολουθήσει αργότερα μες στην ημέρα. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αρχίζουμε τάχιστα την παρουσίαση.

Section 1

Στοίχημα σνούκερ: Τα μακροχρόνια των προκριματικών (μέρος 1ο)

Ο Τζίμι Γουάιτ έχασε οριακά τη θέση του στο top 64 και την αυτόματη πρόκριση στον 2ο γύρο (όπου πέρασε για μερικές εκατοντάδες λίρες ο Κινέζος, Ζου Σι), αυτό όμως ίσως να του βγει σε καλό. Εάν ξορκίσει τον κακό του δαίμονα, Στίβεν Χέντρι, θα κερδίσει 5.000 λίρες που τις έχει ανάγκη για να κερδίσει αξιοκρατικά νέα διετή Tour Card μέσω της ετήσιας κατάταξης. Για τη μάχη των δύο ζωντανών θρύλων του σνούκερ θα κάνουμε ξεχωριστή αφιέρωμα το πρωί της Δευτέρας, αφού θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολο (έως απίθανο) ο νικητής να φτάσει μέχρι το Crucible. Στον 3ο γύρο, άλλωστε, περιμένει ο ικανότατος Τζου Γιουελόνγκ, ο οποίος κι αυτός δεν θα έχει εύκολο έργο για την πρόκριση. Τόσο ο Λίαμ Χάιφιλντ όσο και ο Έλιοτ Σλέσορ, έχουν βρεθεί σε τελική φάση στο παρελθόν και είναι ικανοί να του κάνουν τη ζημιά. Η λογική, ωστόσο, λέει ότι ο Κινέζος θα τα καταφέρει.

Επιλογή: Τζου Γιουελόνγκ (1.50) 

Section 2

Στοίχημα σνούκερ: Τα μακροχρόνια των προκριματικών (μέρος 1ο)

Παλιές καραβάνες έχουμε και στο δεύτερο section. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1997, Κεν Ντόχερτι δεν θα αντιμετωπίσει λογικά πρόβλημα με τον Λι Γουόκερ, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τη μέση και αγωνίζεται για την τιμή των όπλων. Στον 2ο γύρο, τον νικητή περιμένει ο 55χρονος, Νάιτζελ Μποντ, ο οποίος έχει ανέλθει αθόρυβα στο No 63 της κατάταξης και με νίκη ανανεώνει την παρουσία του στο Tour για 33η συνεχή χρονιά! Ο έτερος πενηντάρης, Ντόμινικ Ντέιλ, στοχεύει κι αυτός στην επιστροφή στο Crucible, εάν τα βγάλει πέρα με τον πάντα υπολογίσιμο, Όλιβερ Λάινς, είναι όμως προφανές ότι το εισιτήριο θα κριθεί μεταξύ των Ματ Σελτ και Σκοτ Ντόναλντσον. Και κάτι μας λέει ότι ο Σελτ, παρότι δεν έχει κάνει τίποτα σπουδαίο φέτος πέρα από την πρόκριση στα ημιτελικά του Welsh Open, έχει καλύτερες προοπτικές.

Επιλογή: Ματ Σελτ (2.40)

Section 3

Στοίχημα σνούκερ: Τα μακροχρόνια των προκριματικών (μέρος 1ο)

Το πιο δυνατό όνομα εδώ είναι ο Κερτ Μάφλιν, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει πέρυσι στο Crucible με την «καθαρή» νίκη του επί του Τζον Χίγκινς και την πρόκριση στα προημιτελικά. Τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, σοβαροί προσωπικοί λόγοι τον άφησαν εκτός αγώνων για καιρό και είναι άγνωστο αν θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός (τα δείγματα στο Championship League, πάντως, δεν ήταν ενθαρρυντικά). Ο βετεράνος, Ρομπ Μίλκινς, είναι πάντοτε υπολογίσιμος και, αν τα καταφέρει, ο Νιλ Ρόμπερτσον θα εύχεται σίγουρα να τον αποφύγει στην κλήρωση. Ίσως, όμως, να υπάρχουν καλές πιθανότητες για πρόκριση κάποιου αουτσάιντερ και ο Τζο Ο’Κόνορ είναι σίγουρα πιο ελκυστικός παικτικά σε σχέση με τον Ουαλό, Τζακ Τζόουνς, οπότε παίρνει την ψήφο μας. Όχι ότι θα μας χάλαγε ο γερόλυκος, Μπάρι Πίντσις, όμως οι ρεαλιστικές πιθανότητές του είναι ελάχιστες.

Επιλογή: Τζο Ο’Κόνορ (5.50)

Section 4

Στοίχημα σνούκερ: Τα μακροχρόνια των προκριματικών (μέρος 1ο)

Σαφώς πιο δυνατό είναι το τέταρτο γκρουπ, με την προοπτική σύγκρουσης δύο περσινών qualifiers, του Τομ Φορντ και του Νοπόν Σαενγκχάμ, για μία θέση στο φετινό Παγκόσμιο. Στον 1ο γύρο, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αγωνιζόμενο τον νεαρό Βέλγο, Ζιλιέν Λεκλέρκ, στην πραγματικότητα όμως τα ωραία αρχίζουν από τον 2ο, με την είσοδο στο παιχνίδι των Κινέζων, Λιου Χαοτιάν και Τσανκ Μπινγκγιού, οι οποίοι είναι ικανοί να πετάξουν έξω τα φαβορί. Ο Σαενγκχάμ κινήθηκε σε ρηχά νερά φέτος και δύσκολα θα επαναλάβει τα περσινά κατορθώματα (νίκησε τον Μέρφι και στους «16» έχασε στο decider απ’ τον Σέλμπι), γι’ αυτό και εκτιμώ ότι αν ο σταθερός φέτος Φορντ περάσει το επικίνδυνο εμπόδιο του πολυτάλαντου Τσανγκ, θα πάρει και το εισιτήριο για το Crucible.

Επιλογή: Τομ Φορντ (2.00)

Section 5

Στοίχημα σνούκερ: Τα μακροχρόνια των προκριματικών (μέρος 1ο)

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, η 12 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια των γυναικών, Ριάν Έβανς, κληρώθηκε στον 1ο γύρο με τον Άντι Χικς, απ’ τον οποίο έχασε με 6-3 πέρυσι. Ο 47χρονος Άγγλος «καίγεται» για τη νίκη ώστε να ελπίζει σε παραμονή στο Tour, αλλά και να την πετύχει, δύσκολα θα διεκδικήσει το «εισιτήριο» για το Crucible (όπου είχε φτάσει μέχρι τους «4» το 1995). Η πρόκριση φαίνεται ότι θα παιχτεί μεταξύ του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2006, Γκρέαμ Ντοτ και του ίσως πιο… ανορθόδοξου τεχνικά παίκτη του Tour, Σάνι Ακάνι, ο οποίος είναι αλήθεια ότι έχει μείνει στάσιμος μετά το ξεπέταγμά του πριν από μερικά χρόνια. Ο Τιάν Πενγκφέι είναι κι αυτός ικανός να φτάσει τουλάχιστον μέχρι την Judgement Day, σε best of 19 ματς, όμως, φαβορί θα είναι ο πολύπειρος Σκωτσέζος.

Επιλογή: Γκρέαμ Ντοτ (1.66)

Section 6

Στοίχημα σνούκερ: Τα μακροχρόνια των προκριματικών (μέρος 1ο)

Άλλο ένα δυνατό γκρουπ παικτών, όπου αξιοσημείωτη είναι και η δεύτερη γυναικεία παρουσία στο τουρνουά (η Ρεμπέκα Κένα, την οποία είδαμε και στο Shoot-Out). Μία καλή επιλογή για αυξημένα κέρδη δίνει ο επανακάμψας στο Tour, Τζέιμι Τζόουνς, ο οποίος στη μέρα του είναι ο ικανότερος απ’ όλους τους πιθανούς αντιπάλους του. Θα θέλαμε να δούμε ξανά στο Crucible τον Μάικλ Χολτ, όμως δεν έχει ξεφύγει από τη μετριότητα φέτος και δεν πείθει, κάτι που ισχύει και για τον Άντριου Χίγκινσον, για τον οποίο συχνά ξεχνάμε ότι μετέχει στο Tour – τόσο απαρατήρητος περνάει! Ο Λι Χανγκ είναι παίκτης κλάσης, αν και σπάνια το επιβεβαιώνει στα τηλεοπτικά τραπέζια. Ευτυχώς στα προκριματικά δεν υπάρχουν κάμερες σε εμφανή σημεία κι έτσι θα τον στηρίξουμε με λιγότερο φόβο.

Επιλογή: Λι Χανγκ (2.62)

Συνεχίζεται…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις