Για να κάνει το 19 στα 22

Προγνωστικά Ιταλίας

Γνωστή τοις πάσι η επιθετική ισχύς της Αταλάντα, η ομάδα του Τζαμπιέρο Γκασπερίνι την τελευταία τετραετία που έχει κάνει το ξεπέταγμα και μπήκε στις μεγάλες δυνάμεις του calcio, έχει φορτώσει τις αντίπαλες άμυνες με πολλά γκολ, σκοράρει κατά συρροή.

Αλλά όταν της λείπει το κίνητρο και πιστεύει ότι αντιμετωπίζει κάποιον πιο αδύνατο από αυτήν αντίπαλο, χαλαρώνει, ηρεμεί, ανασταλτικά δίνει δικαιώματα και επιτρέπει ευκαιρίες και στους… άλλους. Στη φετινή σεζόν και σε 21 επίσημα παιχνίδια στην έδρα της, έχει δεχτεί γκολ στα 18. Μεγάλο νούμερο για να περάσει απαρατήρητο όπως επίσης και υψηλή απόδοση στο να δεχτεί γκολ και απόψε από την Ουντινέζε, το G/G φτάνει και στο 1.95. Σούπερ απόδοση για να μπει στα προγνωστικά Ιταλίας και να γίνει το 18 στα 21, 19 στα 22!

Προγνωστικά Ιταλίας

Και η Γιουβέντους απόψε στο ντέρμπι της πόλης με την Τορίνο προσφέρει καλές… προϋποθέσεις για να δεχτεί γκολ. Λόγω κορονοϊού είναι εκτός μάχης οι βασικοί στόπερ Μπονούτσι και Ντεμιράλ, ο Κιελίνι είναι ανέτοιμος και θα προλάβει οριακά το ματς, ο Πίρλο έχει λίγες λύσεις για να στελεχώσει την ούτως ή άλλως προβληματική άμυνα της φετινής Γιουβέντους.

Η Τορίνο χρειάζεται βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και το 1.85 στο G/G έχει αξία για να αναζητηθεί στα προγνωστικά Ιταλίας.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
16:00
Αταλάντα - Ουντινέζε
Goal/goal
1.95
Μονό
19:00
Τορίνο - Γιουβέντους
Goal/goal
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις