Τελευταία στροφή…

Προγνωστικά Γαλλίας

Με την επισήμανση ότι οι αγώνες που ακολουθούν τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων κρύβουν παγίδες και σε πολλές περιπτώσεις μεταμορφώνουν τα ευρωπαϊκά κλαμπ προς το καλύτερο ή το χειρότερο, η στήλη του Σαββάτου θα βαδίσει σε όσο το δυνατόν πιο ασφαλή μονοπάτια. Προγνωστικά Γαλλίας λοιπόν με χαμηλό ρίσκο.

Προγνωστικά Γαλλίας: Νίκη μισός τίτλος στο Παρίσι

Επιβλητική η Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Λιόν. Επικράτησε εύκολα με 2-4, έφτασε τους 63 βαθμούς (όσους και η Λιλ της οποίας υπερτερεί στην διαφορά τερμάτων) και έστειλε ηχηρό μήνυμα πως και φέτος είναι το φαβορί για τον τίτλο.  Εντός έδρας τρέχει δύο σερί ήττες για το πρωτάθλημα από Μονακό (0-2) και Ναντ (1-2). Ακολούθησε το 3-0 και η πρόκριση κόντρα στην σημερινή αντίπαλο Λιλ, σε μια αναμέτρηση όπου το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα (18 τελικές η Λιλ μεταξύ αυτών και δοκάρι). Αναμενόμενα υψηλά στάνταρ στην παραγωγικότητά της. Ξεπερνά τις 16 τελικές ανά αγώνα, ενώ βρίσκει δίχτυα στα 16 από τα 17 τελευταία παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σημαντικές οι απουσίες των Βερράττι (κορωνοϊό), Ικάρντι, Φλορέντσι, θα λείψουν και οι Σαράμπια, Μπερνάτ, Κέρερ.

Η λέξη «γκέλα» δεν επαρκεί για να περιγράψει την ήττα της Λιλ από την Νιμ (1-2). Ισοφάρισε άμεσα το γρήγορο προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Ωστόσο το γκολ του Ριπάρ στην εκπνοή του ημιχρόνου αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους «σκύλους». Με την ήττα αυτή η Λιλ έφτασε τα τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (μεσολάβησε και ο αποκλεισμός στο κύπελλο). Εβγαλε σημάδια κόπωσης και πίεσης στην ιδέα του πρωταθλητισμού και μένει να φανεί αν η διακοπή δώσει τις απαραίτητες ανάσες για το “photo finish” της Ligue 1. Δεύτερη καλύτερη ομάδα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (9-4-1), με το 0-0 στο “Πριγκιπάτο” (14 Μαρτίου) να τερματίζει ένα σερί 7 νικών και απολογισμό 16-3 γκολ. Χωρίς σημαντικές ελλείψεις.

Παράδοση και ποντάρισμα

Συντριπτικά υπέρ των Παριζιάνων η παράδοση στο «Παρκ ντε Πρενς» με 16 νίκες και μόλις μία ήττα σε 24 αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και κύπελλο από το 2001 έως σήμερα (16-7-1).

Ωστόσο αυτό που βγάζει μάτι είναι η προϊστορία των «πρωτευουσιάνων» με τον διαιτητή Μπενουά Μπαστιέν, με τον οποίο σε σύνολο 31 παιχνιδιών έχουν ηττηθεί μόλις δύο φορές! (0-1 φέτος από Λιόν και 5-1 στην έδρα της Λιλ το 2019, 25-4-2 συνολικά).

Ντέρμπι-μισός τίτλος το ματς των δύο πρωτοπόρων. Κακή συγκυρία για την Λιλ που ξεφούσκωσε στο χειρότερο σημείο. Η Παρί έχει την ποιότητα να επιβληθεί και να κλειδώσει τον τίτλο. Άσσος σε συνδυασμό με Over 1,5 σε τιμές διπλασιασμού.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Οφείλει να αντιδράσει η Λιόν

Σε πολύ καλή κατάσταση βρήκε την Λανς η διακοπή, με μόλις μία ήττα (ο αποκλεισμός στο κύπελλο, 3-2 από Ερυθρό Αστέρα) στα τελευταία 11 παιχνίδια της (5-5-1) και με το διπλό στην έδρα του Στρασβούργου στο τελευταίο ματς (1-2), εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα της Μαρσέιγ και αύξησε την διαφορά από την 6η θέση στο +3. Πλούσια σε γκολ τα παιχνίδια της τελευταία. Τρέχει σερί 8 αμφίσκορων και 7/8 Over με τους “Λανσουά” να σκοράρουν τουλάχιστον 2 τέρματα στα 9 από τα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Παρ’ όλα αυτά, όπως έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν, το “Μπολάρ-Ντελελί”  έχει περιορίσει φέτος την ομάδα του Φρανκ Χέιζ, όπου μετρά μόλις 2 νίκες στα τελευταία 11 εκεί. Θα λείψει ο βασικός στόπερ Μεντίνα, αμφίβολος ο Καλιμουέντο.

Ήττα με κάτω τα χέρια για την Λιόν το 2-4 κόντρα στην Παρί. Το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά στο 52′ όταν έγινε το 0-4. Στο -3 πλέον από Λιλ και Παρί και περιθώρια για γκέλες δεν υπάρχουν. Αξιέπαινη η εκτός έδρας αποτελεσματικότητά της, με μόλις μία ήττα (στις 15 Σεπτεμβρίου, 2-1 στο Μονπελιέ) στα 15 παιχνίδια έως σήμερα, βρίσκοντας μάλιστα δίχτυα σε όλα πλην της πρώτης εξόδου της (0-0 στο Μπορντό). Οι “Λιονέ” τρέχουν σερί 7/8 αμφίσκορα. Σκοράρουν για 12 συναπτά ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί ως φιλοξενούμενοι, καταγράφοντας περίπου 15 τελικές ανά αγώνα αισίως. Παραμένει εκτός ο πολύ σημαντικός Αουάρ.

Προς τα δεξιά δείχνει και η παράδοση, με την Λανς να έχει επικρατήσει μόλις δύο φορές στην έδρα της απέναντι στην Λιόν (2-5-7 σε πρωτάθλημα και κύπελλο).

Αμφίσκορο φωτογραφίζουν και οι φετινές επιδόσεις του διαιτητή Μπενουά Μιγιό, στις αναμετρήσεις του οποίου έχουν σημειωθεί 13 στα 16 G/G.

Συνεχίζουμε λοιπόν με προγνωστικά Γαλλίας. Δύσκολη έξοδος για την Λιόν. Πιθανό αλλά χαμηλό το G/G, βασιζόμενοι στα παραπάνω στοιχεία, θα το συνδυάσουμε με το να μην ηττηθούν οι φιλοξενούμενοι. 

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά Γαλλίας και στη 2η κατηγορία

Παιχνίδι με σημαντικό βαθμολογικό κίνητρο για αμφότερες το Γκρενόμπλ – Σατορού. Στο -2 οι γηπεδούχοι απ’ την απευθείας άνοδο την ώρα που οι φιλοξενούμενοι παίζουν ίσως το τελευταίο τους χαρτί στον αγώνα για την σωτηρία. Ομάδα έδρας η Γκρενόμπλ, ωστόσο μετρά μόλις 3 βαθμούς και έναν αποκλεισμό στο κύπελλο (0-1 Μονακό) στα 4 τελευταία (0-3-1). Δε θα βρει ιδανικότερο αντίπαλο για να επιστρέψει στις νίκες.

Η Σατορού δείχνει σημάδια ζωής με τον Σιμόνε στον πάγκο της. Μετά το 0-0 στην έδρα της Σοσό, ήρθε εκ νέου ισόπαλη εντός κόντρα στην Καέν (2-2). Σε έναν αγώνα στον οποίο είχε 76% κατοχή, δημιούργησε 18 τελικές (και δοκάρι) και κέρδισε 10 κόρνερ. Ωστόσο πλήρωσε για άλλη μία φορά αμυντικά λάθη και περιορίστηκε στον πόντο.

Αναμφίβολα θα κυνηγήσουν το τρίποντο και οι δύο ομάδες και επομένως θα τιμήσουμε το Over 8,5 κόρνερ αγώνα που κυκλοφορεί σε αποδόσεις λίγο κάτω απ’ τον διπλασιασμό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Άμυνες που δείχνουν μοιρασιά

Ισορροπημένο παιχνίδι αναμένεται το Σοσό – Παρί με μόλις 4 βαθμούς να χωρίζουν τους δύο (7η και 5η θέση αντίστοιχα). Αήττητοι στα τελευταία 7 ματς πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι. Σ’ αυτό το διάστημα έχουν δεχθεί μόνο 3 τέρματα (2η καλύτερη άμυνα συνολικά στο πρωτάθλημα μαζί με Γκρενόμπλ).

Παρόμοιες επιδόσεις και για τους Παριζιάνους, οι οποίοι αγνοούν την ήττα για 6 παιχνίδια (4-2-0) και με μόλις ένα γκολ παθητικό (!) στο διάστημα αυτό. Υπέρ της Σοσό η μικρή προϊστορία μεταξύ των δύο αντιπάλων, καθώς σε 5 αναμετρήσεις (η μία για το κύπελλο) στο “Ογκούστ Μπονάλ” δεν έχει ηττηθεί (3-2-0).

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Περιμένω ένα προσεκτικό και με μπόλικη σκοπιμότητα παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Βολεύεται και με την ισοπαλία η Παρί, σημείο που κυκλοφορεί σε αποδόσεις τριπλασιασμού και δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Έξτρα σκέψεις

Προγνωστικά Γαλλίας είπαμε και εκτός από τους αγώνες που αναλύσαμε, έχουμε μερικά ακόμα σημεία που αξίζουν να αναφερθούν.

  • Παραδοσιακά άσσος το Αζαξιό – Βαλενσιέν, 7-2-1 με 7/10 Over και 8/10 G/G
  • Ψάχνει αντίδραση η Τρουά, καίγεται η Γκινγκάμπ, πιθανό το Over 8 κόρνερ στο 1.75
  • Ομάδες που βάζουν και δέχονται γκολ Καέν και Πο, καλό το αμφίτερμα σε τιμές διπλασιασμού
Μονό
18:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ
1 & οver 1,5
2.05
Κόρνερ
21:00
Γκρενόμπλ - Σατορού
Over 8,5 κόρνερ
1.91
Μονό
21:00
Σοσό - Παρί
Χ
3.10
Μονό
22:00
Λανς - Λιόν
Χ2 & goal/goal
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις