Πρεμιέρα στη Σουηδία από 2.05 έως 2.75

Πρεμιέρα στη Σουηδία από 2.05 έως 2.75

Γεια και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι μου και καλή ποδοσφαιρική σεζόν να έχουμε, αφού αν εξαιρέσουμε τον θεσμό του Κυπέλλου που βρίσκεται στην ημιτελική-τελική φάση, σήμερα κάνει πρεμιέρα η 3η κατηγορία, τόσο στα Βόρεια, όσο  και στα Νότια της Σουηδίας. Πρεμιέρα για τη στήλη σήμερα με προγνωστικά για τις “Μικρές Σουηδίες”.

Όσοι με γνωρίζετε από πέρυσι, ξέρετε ότι αγαπάω πολύ τις χαμηλές κατηγορίες και τις παρακολουθώ, όπου βέβαια υπάρχει η τηλεοπτική κάλυψη και η δυνατότητα χρόνου (τόσο σε Σουηδία αλλά και Νορβηγία υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη, μέχρι και την 5η κατηγορία μέσω web TV των ομάδων, η οποία τροφοδοτεί και ένα μεγάλο μέρος των εσόδων τους).

Προγνωστικά με οδηγό την περυσινή σεζόν

Ξεκινάω τα προγνωστικά από τον Νότιο όμιλο και το παιχνίδι ανάμεσα στην Σκέβντε απέναντι στην ιστορική Κβίντινγκ, με τους γηπεδούχους να στοχεύουν σε ανάλογη σεζόν με την περυσινή, ενώ  άπαντες στην ομάδα δηλώνουν πως στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Κράτησε τον βασικό κορμό ενώ επιθετικά δείχνει  εξαιρετικά δυνατή. Η Κβίντινγκ από την άλλη ξεκινάει από εκεί που έμεινε πέρυσι και με αρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που κατάφερε πολύ δύσκολα στα τελευταία  παιχνίδια της σεζόν. Το θετικό για την ομάδα είναι πως δεν έχασε κανέναν από τους βασικούς παίκτες της με μεταγραφή και αυτό  σίγουρα  είναι στα υπέρ της.

Στόχος η άνοδος για τη Σάντβικενς

Πάμε στον Βόρειο όμιλο και το μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα σε Σίλβια και Σάντβικενς, με τις δύο ομάδες να τερματίζουν στην πρώτη 6άδα στο περυσινό πρωτάθλημα, ενώ πάλεψαν μέχρι τέλους για τη διεκδίκηση της 2ης θέσης. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να εμφανιστούν με νέο πρόσωπο στη φετινή σεζόν, καθώς πάνω από  το μισό της ρόστερ έφυγε με μεταγραφή, ενώ έχει αρκετές επιστροφές δανεικών παικτών. Όπως καταλαβαίνετε, η φετινή σεζόν αποτελεί αίνιγμα για το πως θα εμφανιστεί η ομάδα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν κρύβουν πως στόχος της ομάδας είναι η άνοδος και η κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων. Στον θεσμό του Κυπέλλου απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών έδειξε καλό πρόσωπο και περιμένω να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο.

Μονό
14:00
Σκέβντε - Κβίντινγκ
Οver 2,5 & Σκέβντε οver 1,5 &
2.04
Μονό
17:00
Σίλβια- Σάντβικενς
2 & over 1,5
2.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις