ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Στήριξη στα γκολ των φιλοξενούμενων

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στήριξη στα γκολ των φιλοξενούμενων

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Στήριξη στα γκολ των φιλοξενούμενων

Προγνωστικά

Καλημέρα και καλό μήνα αγαπημένοι μου Κουβανέζοι. Επιστροφή μετά από δύο εβδομάδες και μαύρα (σ.σ. για την ακρίβεια ήταν και λίγο πράσινα, αναφέρομαι στη χαρακτηριστική φάτσα με τα δολάρια στα μάτια που χρησιμοποιούμε) μάτια κάναμε για τη στήλη μας. Είχαμε όμως αρκετά πετυχημένα προγνωστικά στο live μας στο Telegram και στα pre game του Instagram παρόλο που οι αγώνες των εθνικών ήταν και παραμένουν μυστήρια αινίγματα. Σάββατο σήμερα και το ένστικτο μου βλέπει γκολ στο στοιχηματικό κουπόνι.

Για πάμε να δούμε τι βγάλαμε.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Το πολύτιμο γκολ των φιλοξενούμενων!

Οι Μονεγάσκοι συνεχίζουν την καλή τους πορεία φέτος με βλέψεις ακόμη και για πρώτη θέση στη Ligue 1. Μετά το εμφατικό πέρασμα με 4-0 από την Σεντ Ετιέν έφτασαν τους 59 βαθμούς 4 πίσω δηλαδή από Παρί και Λιλ που μοιράζονται την πρωτιά. Στα 5 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας, η Μονακό αγνοεί την ήττα με 3-2-0 και γκολ 9-4. Της μεγάλης προσπάθειας της ομάδας του Νίκο Κόβατς ηγούνται οι Βόλαν και Μπεν Γιεντέρ με 13 τέρματα έκαστος. Απόντες οι Τχουανέμι και Πελεγκρί.

Η Μετς γνώρισε την ήττα πριν τη διακοπή με σκορ 3-1 στην έδρα της από την Ρεν. Ωστόσο, η θετική πορεία της ως τώρα την κράτησε στην 9η θέση με 42 βαθμούς. Έτσι, κρατάει ζωντανές λίγες ελπίδες για πιθανή έξοδο στην Ευρώπη μέσω της 5ης θέσης. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι σημερινοί φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι στις 5 τελευταίες εξόδους τους με 4-1-0 και γκολ 12-5. Απόντες οι Ουκίντζα και Πατζότ.

Εκτίμηση : Η γηπεδούχος δεν φημίζεται για την τόσο σκληρή της άμυνα. Σε συνδυασμό με τη καλή επίδοση των φιλοξενούμενων εκτός έδρας στο σκοράρισμα και την καλή μεταξύ τους παράδοση όπου στις 5 τελευταίες τους συναντήσεις είχαμε 3/5 over 2,5 και 2/5 goal /goal θα ποντάρω κι εδώ με κριτήριο τα γκολ.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Προγνωστικά με στήριξη στο αουτσάιντερ!

Η Τσέλσι πήγε στη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία καθώς απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης και θα βρεθεί αυτή στα προημιτελικά του Champions League. Στη Premier League είναι 4η με 51 βαθμούς μετά από την νίκη με 2-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι μπλε του Λονδίνου στις τελευταίες 5 εντός έδρας αναμετρήσεις τους έχουν απολογισμό 4-1-0 με γκολ 8-0, δικαιολογώντας το γεγονός ότι έχουν την 2η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι. Να σημειωθεί ότι στις 07/04 η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Πόρτο στην Σεβίλλη (ουδέτερη έδρα) για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 8 του Champions League και μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Απών ο Άμπραχαμ ενώ αμφίβολοι είναι οι Χούντσον Οντόι, Τζορτζίνιο, Καντέ και Σίλβα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Η Γουέστ Μπρομ φαίνεται ότι έχει συμβιβαστεί με τον υποβιβασμό μετά και από την ήττα με 1-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Αυτό το αποτέλεσμα την άφησε στην προτελευταία θέση με 18 βαθμούς και την χειρότερη άμυνα με παθητικό 57 τέρματα. Ο Μάρτιος για την ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς ήταν εφιαλτικός καθώς η ομάδα του δεν σκόραρε σε καμία από τις 3 αναμετρήσεις που έδωσε, με απολογισμό 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Στη προηγούμενη συνάντηση των 2 ομάδων το ματς έληξε 3-3. Τα 3 τελευταία τους ήταν over 2,5, ενώ με γηπεδούχο την Τσέλσι οι σημερινοί φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα στις 5 τελευταίες τους επισκέψεις σε 2 ματς με 2 τέρματα αντίστοιχα. Μοναδικός απών ο Γκάλαχερ.

Εκτίμηση : Ο Τόμας Τούχελ πιστεύω ότι έχει ήδη το μυαλό του στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι της Ευρώπης. Θα πάει για περίπατο γνωρίζοντας πως έχει βαρύ πρόγραμμα με 7 παιχνίδια (μπορεί και 8 αν προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League) μέσα στον Απρίλιο. Σε συνδυασμό με το ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν  κάτι να χάσουν θα βρουν πιστεύω ένα γκολ και ως αουτσάιντερ το βρίσκουμε σε εξαιρετική απόδοση!

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
14:00
Μονακό - Μετς
Over 2,5
1.80
Δυάδα απόδοσης 5.00
14:00
Μονακό - Μετς
Goal/goal
2.00
14:30
Τσέλσι - Γουέστ Μπρομ
Goal/goal
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις