Εσύ τι έκανες στα 15 σου;

Εσύ τι έκανες στα 15 σου;

Μπορεί η Μαγιόρκα να μη μπόρεσε να πάρει κάτι από το εκτός έδρας ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο για τον Λούκα Ρομέρο, η βραδιά της 24ης Ιουνίου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά του.

Ο νεαρός Αργεντινός έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα από τις Βαλεαρίδες Νήσους μόλις σε ηλικία 15 ετών και 219 ημερών, καταρρίπτοντας το σχετικό ρεκόρ, που κρατούσε από την σεζόν 1939/40!

Γιος ποδοσφαιριστή, ο 15χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στα τμήματα υποδομής του συλλόγου από το 2015, ενώ έχει χριστεί διεθνής και με την Κ-15 της Αργεντινής. Λόγω καταγωγής αλλά και θέσης, πολλοί έχουν βιαστεί να τον χαρακτηρίσουν ως νέο Μέσι. Σίγουρα υπερβολική η δήλωση αυτή, όμως ο πιτσιρικάς με το κούρεμα που παραπέμπει σε άλλες εποχές έχει μπροστά του όλον τον χρόνο να αποδείξει πως μπορεί να γράψει τη δική του ιστορία.

Bonus fact: το 2011 είχε δοκιμαστεί στη Μπαρτσελόνα, όμως το γεγονός ότι δεν έμενε στην περιοχή δεν επέτρεψε την ένταξή του στη «Μασία»…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις