ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Κόντρα και γκολ ως και 4.20

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Κόντρα και γκολ ως και 4.20

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Κόντρα και γκολ ως και 4.20

Στοίχημα ποδόσφαιρο

Καλημερίζω τους αγαπητούς στοιχηματίες. Επανερχόμαστε μετά τις Εθνικές στο στοίχημα ποδόσφαιρο. Δύο επιλογές από το σημερινό κουπόνι.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Κόντρα στο 2.10

Ξεκινάμε το στοίχημα ποδόσφαιρο με ντέρμπι στην Γερμανία ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μία από τα ίδια για την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Πάνω που πάει να χαμογελάσει, θα υποπέσει σε γκέλα και ξανά από την αρχή. Χαρακτηριστικά τα τελευταία ματς πριν τη διακοπή, όπου κέρδισε με 2-0 εντός έδρας τη Χέρτα και στη συνέχεια έμεινε ισόπαλη με 2-2 απέναντι στην Κολωνία, χάνοντας μάλιστα μέχρι το 90’, όπου και ισοφάρισε ο Χάλαντ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Η ομάδα του Τέρζιτς είδε τη διαφορά της από την 4η Άιντραχτ Φρανκφούρτης να αυξάνεται στους τέσσερις βαθμούς και θα πάει στους επτά αν ηττηθεί στο σημερινό ματς. Οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν, η οποία φαίνεται πως θα έχει ενδιαφέρον μέχρι τέλους.

Εξαιρετική εμφάνιση από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης την περασμένη αγωνιστική, κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 5-2 την Ουνιόν Βερολίνου. Σημαντικό το ότι πήγε στη διακοπή των εθνικών με θετικό αποτέλεσμα, ειδικά από τη στιγμή που το αγνοούσε για τρία διαδοχικά παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα. Έμεινε παράλληλα για τρίτο σερί ματς δίχως ήττα και αυτό την έχει βοηθήσει στο να μείνει στους τέσσερις βαθμούς απόσταση από την Ντόρτμουντ. Η ομάδα της Φρανκφούρτης έχει φέρει ισοπαλία με τη Λειψία και έχει νικήσει τη Μπάγερν Μονάχου πριν λίγες αγωνιστικές.

Θεωρώ πως είναι ο αγώνας της σημερινής ημέρας και αξίζει να τον παρακολουθήσει όποιος έχει την δυνατότητα. Κατά την γνώμη μου, οι αποδόσεις θα έπρεπε να ήταν πιο μοιρασμένες σε έναν τέτοιο παιχνίδι και να μην έχουν τέτοια απόκλιση. Η κόντρα στη Ντόρτμουντ έχει αξία και με αυτήν θα πορευτούμε. Το Χ2 σε απόδοση 2.10 είναι αξιοπρεπέστατη απόδοση και θα την προτιμήσω. Για όσους θέλουν παραπάνω ρίσκο, μου αρέσει και το «καρφί» διπλό σε απόδοση 4.20

Στοίχημα ποδόσφαιρο: Πρωτιά και γκολ στη Ligue 1

Επόμενη αναμέτρηση είναι το ντέρμπι κορυφής στη Ligue 1. Σήμερα το απόγευμα, Παρί και Λιλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τον νικητή να ξεφεύγει έστω και λίγο. Οι γηπεδούχοι πριν τη διακοπή πήραν σπουδαία νίκη εκτός έδρας απέναντι στη Λυών με σκορ 2-4. Έτσι την άφησαν τρεις βαθμούς πίσω τους. Ακολουθεί μεσοβδόμαδα το μεγάλο παιχνίδι στο Μόναχο, για τα προημιτελικά του Champions League και σίγουρα ένα μέρος του μυαλού των «Παριζιάνων» θα βρίσκεται εκεί.

Η Λιλ, η οποία πραγματοποιεί μια εξαιρετικά καλή χρονιά τη φετινή σεζόν, ηττήθηκε εντός έδρας από την Νιμ με 1-2. Ήττα η οποία στενεύει τα περιθώρια για τους Μολοσσούς και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον για το ποια ομάδα θα καταφέρει εν τέλει να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Στα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς αγνοείται το αμφίτερμα, όμως τη φετινή χρονιά και οι δύο ομάδες το έχουν βγάλει αρκετές φορές. Το goal/goal σε συνδυασμό με το over πληρώνει αρκετά καλά στο 2.35. Αυτή θα είναι η επιλογή μας από αυτήν την αναμέτρηση

Μονό
16:30
Ντόρτμουντ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Χ2
2.10
Fun Bet
16:30
Ντόρτμουντ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
2
4.20
Μονό
18:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ
Goal/goal & over 2.5
2.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις