ΝΒA. 2.40 στο Πόρτλαντ

ΝΒA. 2.40 στο Πόρτλαντ

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του koubanezos.gr, προγνωστικά NBA σήμερα και θα ασχοληθώ με το καλύτερο παιχνίδι της βραδιάς, το ντέρμπι ανάμεσα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (29-18) με τους Μιλγουόκι Μπακς (30-17).

Στην 6η θέση της Δύσης βρίσκεται το Πόρτλαντ, το οποίο εντελώς αθόρυβα και χωρίς μεγάλα λόγια έχει καταφέρει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Το φοβερό είναι ότι το έχει πετύχει παίζοντας για δύο μήνες χωρίς τους δυο από τους πέντε βασικούς. Όταν τραυματίστηκαν ο Γιουσούφ Νουρκιτς και ο CJ Μακόλουμ όλοι πιστέψαμε ότι δεν θα αντέξουν, ότι ήταν θέμα χρόνου να καταρρεύσουν. Όμως διέψευσαν πανηγυρικά τις «Κασσάνδρες» και στα τελευταία παιχνίδια που έχουν επιστρέψει και είναι πλήρεις δείχνουν πιο δυνατοί από ποτέ. Μάλιστα υπήρξε και μια πολύ σημαντική προσθήκη, αυτή του Νόρμαν Πάουελ, ο οποίος προσθέτει βάθος και ποιότητα σε ένα ήδη αρκετά δυνατό ρόστερ.

Το Μιλγουόκι από την άλλη, τελευταία δεν πατάει καλά. Προχθές βρήκε τους πληγωμένους Λέικερς και επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 σερί ήττες. Οι 15 πόντοι διαφοράς δεν λένε την αλήθεια, έδωσαν δικαιώματα στο τέλος αλλά δεν τα εκμεταλλεύτηκαν οι πρωταθλητές που αγωνίστηκαν χωρίς τους σούπερ σταρ, Άντονι Ντέιβις και Λεμπρόν Τζέιμς.

Σήμερα λοιπόν περιμένω ένα πραγματικό ντέρμπι, στο οποίο πιστεύω ότι στο τέλος θα βρει νικητές τους γηπεδούχους. Οι μπουκ υποτιμούν αρκετά στις αποδόσεις τον Λίλαρντ και την παρέα του και προσφέρουν την απλή νίκη στο 2.40, που θα ποντάρω.

Μονό
05:00
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Μιλγουόκι Μπακς
1
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις