Δύο αγγλικά αουτσάιντερ με αξία

Δύο αγγλικά αουτσάιντερ με αξία

Διπλή αγωνιστική στο Νησί, σήμερα και τη Δευτέρα. Αγώνες… παγίδες καθώς δεν είναι λίγες οι φορές οι ομάδες διαλέγουν παιχνίδια, για δικούς τους λόγους: είτε βάσει ρόστερ, είτε κινήτρου, είτε επειδή κρίνουν ότι το επόμενο, ή το σημερινό, είναι πιο σημαντικό, γενικώς τούτο κάνει την ανάγνωση πιο δύσκολη. Στο κυνήγι των αουτσάιντερ, στο Νησί, συν ένα ειδικό.

Μπρίστολ Σίτι – Στόουκ. Θεωρητικά φαίνεται αδιάφορο για αμφότερες, πλην όμως αδιάφορες στο Νησί σπάνια βλέπεις στο γήπεδο. Στην περίπτωση βέβαια της Μπρίστολ Σίτι, είναι τρομερά μεγάλο το αρνητικό ρεκόρ των έξι σερί ηττών εντός «Αστον Γκέιτ», το οποίο έχει εξελιχθεί σε… ξενοδοχείο και ο Νάιτζελ Πίρσον προσπάθησε να τους συσπειρώσει, στο έβδομο ματς του στον πάγκο (έχει απολογισμό 2-1-3). Η Στόουκ απέχει 10 βαθμούς από την εξάδα, έκανε καρέ νικών στα τελευταία πέντε εντός αλλά δεν έχει διπλό από τις 2 Δεκεμβρίου (0-7-4 έκτοτε, τελευταία νίκη στην έδρα της ουραγού Γουίκομ), συν ότι της έλειπαν δέκα διεθνείς στη διακοπή, συν ότι έχει ελλείψεις.

Μπόρνμουθ – Μίντλεσμπρο. Sixpointer ενόψει play offs όπου θα παίξει ρόλο το τσαγανό, το πλάνο και, κακά τα ψέματα, η καλύτερη ομάδα. Αν είχε κόσμο το «Ντιν Κορτ» ίσως να μιλούσαμε λίγο διαφορετικά. Τζόναθαν Γούντγκεϊτ από τη μια, Νιλ Γουόρνοκ από την άλλη, ειδοποιός η διαφορά στο ζύγι των πάγκων. Στις σημειώσεις και η παράδοση, μικρή μεν στο Μπόρνμουθ, με μονάχα επτά επίσημα από το 1987 αλλά είναι 3-4-0.


Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα υπόλοιπα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο FootballBet.gr

Μονό
17:00
Μπρίστολ Σίτι – Στόουκ
1 dnb
2.52
Μονό
17:00
Μπόρνμουθ – Μίντλεσμπρο
2 dnb
2.51
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις