ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σνούκερ: Οι διεκδικητές

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σνούκερ: Οι διεκδικητές

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σνούκερ: Οι διεκδικητές

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σνούκερ: Οι διεκδικητές

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ έχει αρχίσει και το koubanezos.gr σας παρουσιάζει τα συν και τα πλην των είκοσι βασικότερων διεκδικητών του τίτλου!

Δεκαπέντε ημέρες πριν το μεγάλο ραντεβού στο θέατρο Crucible του Σέφιλντ και τρεις πριν την έναρξη των προκριματικών, σας προσφέρουμε τον πρώτο «μπούσουλα» για τη μεγάλη γιορτή του πιο ξεχωριστού αθλήματος (ή παιχνιδιού, ανάλογα πώς το βλέπει κανείς) στον κόσμο.

Ήδη η πυραμίδα της διοργάνωσης έχει διαμορφωθεί βάσει της θέσης που κατέχει κάθε ένας από τους 16 παίκτες που έχουν κερδίσει αυτόματα την πρόκριση στην τελική φάση – μπορείτε να τη βρείτε και να τη μελετήσετε σ’ αυτό το link, όπως είναι αναρτημένη στη wikipedia.

Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πρέπει να προκαταβάλει κανείς ότι αυτοί οι 16 παίκτες θα συνεχίσουν στην κούρσα για το «στέμμα» και μετά τον 1ο γύρο. Οι εκπλήξεις παραμονεύουν και το βλέπουμε κάθε χρόνο.

Μην περιμένετε, λοιπόν, από τώρα προτάσεις ή εκτιμήσεις για μακροχρόνια στοιχήματα. Θα έρθουν κι αυτές, αλλά στην ώρα τους – και, πιστέψτε μας, έχουμε μπόλικο χρόνο μπροστά μας για να τα αναλύσουμε όλα όπως πρέπει.

Η μόνη βοήθεια που σας δίνουμε, είναι η παράθεση της απόδοσης για την κατάκτηση του τροπαίου, δίπλα στο όνομα κάθε παίκτη, αλλά και η σειρά παρουσίασης, που στηρίζεται στην προσωπική μας εκτίμηση για το ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να το σηκώσει (αρχίζοντας από τον τελευταίο).

Προσοχή όμως! Αυτά ισχύουν σήμερα και μπορεί μέχρι αύριο να έχουν αλλάξει. Η κλήρωση του 1ου γύρου της τελικής φάσης, άλλωστε, αλλάζει πολλά – σίγουρα θα επηρεάσει κάποιες αποδόσεις.

Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, λοιπόν, καλή ανάγνωση.

20. Τεπτσάγια Αν-Νου (101.00)

Την τελευταία τριετία ο ταχύτατος αλλά επιπόλαιος Ταϊλανδός προκρίνεται στο Crucible, στέκεται άτυχος στην κλήρωση και… φέρνει γούρι στον αντίπαλό του. Πέρυσι και πρόπερσι αποκλείστηκε από τους μετέπειτα θριαμβευτές Ο’Σάλιβαν και Τραμπ (ο δεύτερος δεινοπάθησε, μάλιστα) και το 2018 από τον φιναλίστ Χίγκινς! Φέτος είχε μάλλον κακή σεζόν, αλλά στα τελικά είναι ικανός για ζημιές.

19. Άλι Κάρτερ (67.00)

Πέρυσι απέτυχε να προκριθεί στο Crucible και μάλιστα δεν έφτασε καν στην Judgement Day. Φέτος κινήθηκε στη μετριότητα και μάλλον οι ημέρες που ήταν ανταγωνιστικός έχουν περάσει ανεπιστρεπτί – αν είχε μία τελευταία ελπίδα να διεκδικήσει το στέμμα, αυτή χάθηκε το 2018. Εάν φτάσει στα τελικά μπορεί να νικήσει ακόμα και κορυφαίο παίκτη, η οχτάδα, πάντως, μοιάζει να είναι το «ταβάνι» του.

18. Τζου Γιουελόνγκ (81.00)

Απών πέρυσι λόγω των ειδικών συνθηκών, ο βραχύσωμος Κινέζος έχασε φέτος την αυτόματη πρόκριση για μερικές εκατοντάδες λίρες. Η είσοδός του στο top 16 είναι θέμα χρόνου και ίσως να επισφραγιστεί με μία καλή πορεία στο φετινό Παγκόσμιο. Δεν είναι ιδιαίτερα θεαματικός και του λείπει το «τσαγανό» κόντρα στους «μεγάλους», όμως στη μέρα του δεν το ‘χει δύσκολο να κάνει «κηδείες». Ρωτήστε και τον Άλεν…

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σνούκερ: Οι διεκδικητές

17. Στιούαρτ Μπίνγκαμ (41.00)

Λίγοι το συνειδητοποίησαν, όμως ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2015 έμεινε εκτός top 16 στο τελευταίο cut-off της κατάταξης και θα συμμετάσχει στα προκριματικά για πρώτη φορά μετά το 2011! Λογικά θα βγει αλώβητος από τη διαδικασία και θα είναι ο παίκτης που όλοι θα εύχονται να αποφύγουν στην κλήρωση. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει; Δύσκολα πέρα από τα προημιτελικά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

16. Τζακ Λισάουσκι (34.00)

Έχει εδραιωθεί στη 16άδα, η αξία του είναι πλέον αναγνωρισμένη, όσο όμως αδυνατεί να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο, δεν μπορεί να θεωρηθεί αουτσάιντερ για να διεκδικήσει το Παγκόσμιο. Τρεις τελικούς έχασε φέτος, φτάνοντας τους έξι συνολικά, ενώ ακόμα αναζητά την πρώτη του νίκη ως seeded στο Crucible. Ακόμα κι αν την πετύχει, βέβαια, πέφτει λογικά στον Ρόμπερτσον στον 2ο γύρο. Μπα…

15. Ντέιβιντ Γκίλμπερτ (51.00)

Για τρίτη σερί σεζόν προκρίνεται αυτόματα στο Crucible και πρέπει να φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά για να έχει ελπίδες να διατηρηθεί στη 16άδα – χάνει, βλέπετε, τις 100.000 λίρες από την παρουσία του στους «4» το 2019. Η χρονιά του ήταν κακή και η μόνη διάκριση ήρθε στο μη βαθμολογούμενο Masters (ημιτελικά). Πέφτει και στον δρόμο του Τραμπ, οπότε έχει… βουνό να ανεβεί.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σνούκερ: Οι διεκδικητές

14. Άντονι ΜακΓκιλ (81.00)

Πέρυσι δεν τον υπολόγιζε κανείς και λίγο έλειψε να τον δούμε στον τελικό. Φέτος οι απαιτήσεις θα ήταν αυξημένες, αν είχε κάνει μία έστω μέτρια σεζόν. Αυτός όμως… εξαφανίστηκε. Σε κανένα ranking τουρνουά δεν προχώρησε πέρα από τους «16» και παρότι αποδίδει καλύτερα στα μακράς διάρκειας ματς, δύσκολα θα ευνοηθεί απ’ τις συγκυρίες (όπως πέρυσι) ώστε να φτάσει μακριά στο Παγκόσμιο.

13. Μπάρι Χόκινς (29.00)

Ο τρόπος με τον οποίο αποκλείστηκε από τον Ο’Σάλιβαν στον ημιτελικό του πρόσφατου Tour Chanpionship, είναι επαρκές επιχείρημα για να μη ποντάρει κανείς ούτε μισό ευρώ στην κατάκτηση του Παγκοσμίου από τον συμπαθή Άγγλο. Να θυμηθούμε και πώς έχασε από τον Τραμπ στο German Masters και τόσες άλλες λιποθυμίες; Κάτι του χρωστάει ο θεός του σνούκερ, αλλά μάλλον τον έχει ξεχάσει. Για πάντα.

12. Στίβεν Μαγκουάιαρ (51.00)

Ο Σκωτσέζος είναι μακράν ο πιο απρόβλεπτος παίκτης της 16άδας και κρατιέται ψηλά χάρη στην κατάκτηση του περσινού Tour Championship, αφού δεν είχε καμία διάκριση την τρέχουσα σεζόν. Με κακό προηγούμενο αποκλεισμών στον 1ο γύρο από qualifiers, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ούτε φέτος. Θα είναι, πάντως, δυσκολότερος αντίπαλος για τον Ο’Σάλιβαν απ’ ό,τι ο Ντινγκ, αν τελικά συναντηθούν στους «8».

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σνούκερ: Οι διεκδικητές

11. Μαρκ Γουίλιαμς (34.00)

Στα 46 του γεύτηκε ξανά τη χαρά ενός ranking τίτλου – έστω κι αν το οφείλει στην απίθανη έμπνευση του Μπάρι Χερν να μετρήσει ως τέτοιος ένα ασήμαντο τουρνουά όπως το WST Pro Series. Προφανώς δεν συγκαταλέγεται στους σοβαρούς διεκδικητές του Παγκοσμίου ο πολύπειρος Ουαλός, όμως είναι εμφανές ότι παίζει καλύτερα τους τελευταίους μήνες. Και παρότι έπεσε στο «γκρουπ του θανάτου», δεν τον ξεγράφεις.

10. Μαρκ Άλεν (23.00)

Από το 2009, όταν κι έφτασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου, μόνο μία φορά πέρασε στους «8» κι άλλες τέσσερις αποκλείστηκε στον 1ο κιόλας γύρο! Δεν του «πάει» το Crucible του Βορειοϊρλανδού, ο οποίος κινήθηκε σε ρηχά νερά φέτος, με μοναδική αναλαμπή την κατάκτηση του Champion of Champions τον Νοέμβριο. Επιτρέψτε μου, όμως, να τον θεωρώ καλό αουτσάιντερ. Κι ας έχει πρόγραμμα-«παλούκι».

9. Σον Μέρφι (23.00)

Ταλαιπωρημένος και φέτος από την πανδημία, ως μόνιμος κάτοικος Δουβλίνου τα τελευταία χρόνια, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μετριότητα. Θέλει να περάσει τουλάχιστον στον 2ο γύρο, μετά την παταγώδη περσινή αποτυχία του (4-10 από τον Σαενγκχάμ) και δεν τίθεται θέμα για το αν μπορεί να ζορίσει τον Τραμπ, εφόσον τον συναντήσει στα προημιτελικά. Μετά, όλα θα μπορούν να συμβούν.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σνούκερ: Οι διεκδικητές

8. Γιαν Μπινγκτάο (26.00)

Ο νεαρός παίκτης που έχει προοδεύσει περισσότερο από κάθε άλλον την τελευταία πενταετία, έκανε την πρώτη υπέρβαση με την κατάκτηση του Masters τον Ιανουάριο και στοχεύει ψηλά και στο Σέφιλντ. Ίσως του δοθεί η δυνατότητα να κυνηγήσει τη ρεβάνς από τον Τραμπ, ο οποίος τον νίκησε πέρυσι στον 2ο γύρο, όμως ακόμα κι αν την πάρει, ο δρόμος μέχρι τον θρόνο θα είναι μακρύς και ζόρικος.

7. Ντινγκ Τζουνχούι (23.00)

Την Πρωταπριλιά έκλεισε τα 34 και οι ευκαιρίες για έναν παγκόσμιο τίτλο, που αναμφίβολα αξίζει, δεν θα είναι πολλές. Κάποιοι – όπως ο «πολύς» Στίβεν Χέντρι – εκτιμούν ότι το «τρένο» μάλλον έχει χαθεί οριστικά και, πράγματι, θα αποτελέσει σούπερ έκπληξη αν το άλλοτε παιδί-θαύμα καταφέρει να το σηκώσει φέτος. Ποτέ μη λες ποτέ, βέβαια, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με ένα τέτοιο αυθεντικό ταλέντο.

6. Κάιρεν Γουίλσον (17.00)

Πέρυσι έχασε στον τελικό και κανονικά θα έπρεπε να έχει ως στόχο το τρόπαιο. Ο ανταγωνισμός, ωστόσο, είναι σκληρός και ο 30χρονος Άγγλος έχει μείνει πίσω από τους παίκτες που μονοπώλησαν τους τίτλους. Είναι φυσικά ικανός να αντισταθμίζει τα φυσικά μειονεκτήματά του χάρη στο μαχητικό του πνεύμα, ενώ στο Σέφιλντ παίζει σαν να βρίσκεται… στο στοιχείο του. Είναι φαβορί για την οκτάδα, αλλά μετά… Δεν τον βλέπω.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σνούκερ: Οι διεκδικητές

5. Μαρκ Σέλμπι (8.00)

Ξεπέρασε γρήγορα το κάζο του περσινού ημιτελικού, παίρνοντας και μία μικρή εκδίκηση από τον Ο’Σάλιβαν στον τελικό του Scottish Open. Όμως, όσο κι αν εξακολουθεί να θεωρείται «σκυλί του πολέμου», έχει πάψει να προκαλεί τρόμο σε «μικρούς» και (κυρίως) «μεγάλους». Είναι ικανός να επιβιώσει από το «γκρουπ του θανάτου», αλλά μοιάζει να βρίσκεται ένα σκαλί πιο κάτω από Ρόμπερτσον και Τραμπ.

4. Τζον Χίγκινς (9.00)

Μεταμορφώθηκε ξαφνικά μετά τα Χριστούγεννα και παρά την απρόσμενη ήττα στον τελικό του Masters, επανήλθε δριμύτερος στο Players Championship. Αν μπορεί να σηκώσει και το Παγκόσμιο, λίγο πριν τα 46 κι ύστερα απ’ το σερί των χαμένων τελικών της τριετίας 2017-19; Την απάντηση («ναι» με τα μπούνια) τη γνωρίζετε. Όπως γνωρίζει κι ο ίδιος ότι φέτος έχει μάλλον την τελευταία ευκαιρία του για το πέμπτο.

3. Ρόνι Ο’Σάλιβαν (5.00)

Σίγουρα δεν είναι μικρό πράγμα να φτάνεις σε πέντε τελικούς σε μία σεζόν στα 45 σου. Δεν το λες και επιτυχία, όμως, όταν είσαι ο εν ενεργεία παγκόσμιος πρωταθλητής και ο αδιαμφισβήτητος GOAT του σνούκερ. Ο Rocket μοιάζει σαν να τρέχει να προλάβει τα υπόλοιπα big boys, είναι όμως τόσο χαρισματικός και «διψάει» για το έβδομο, που δεν τον βγάζεις από την τριάδα των φαβορί. Είναι και ο δρόμος μέχρι τα ημιτελικά βατός…

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σνούκερ: Οι διεκδικητές

2. Νιλ Ρόμπερτσον (6.50)

Με νωπές ακόμα τις εντυπώσεις από όσα «μαγικά» έκανε στο Tour Championship, είναι ν’ απορείς πώς έχει μόλις μία παρουσία στο 1-table set up του Crucible μετά το 2010, οπότε και φόρεσε για πρώτη (και μοναδική έως σήμερα) φορά το στέμμα. Προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι «κολλάει» στα Παγκόσμια, φέτος όμως ο 39χρονος Αυστραλός δείχνει πιο ώριμος από ποτέ και, σίγουρα, κανείς δεν τον τρομάζει. Ούτε ο…

1. Τζαντ Τραμπ (3.75)

Μη γελιέστε επειδή δήλωσε ότι δεν θεωρεί το Παγκόσμιο πιο σημαντικό απ’ τα υπόλοιπα τουρνουά. Προφανώς και γνωρίζει πόσο πολύ μετράνε τα triple crown events. Φέτος «άγγιξε» το ένα, έχασε το άλλο λόγω Covid-19, οπότε του μένει το Crucible για να μη θεωρηθεί η σεζόν μισή, παρά τους πέντε τίτλους. Το σημαντικότερο για τον Νο 1 της κατάταξης, είναι ότι δεν χρειάζεται το A Game του για να κυριαρχήσει.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις