Επιλογή ημιχρόνων και γκολ

Επιλογή ημιχρόνων και γκολ

Μας έχει βάλει στο μάτι σίγουρα η Μπαρτσελόνα, αρχίζω να πιστεύω πως οι ποδοσφαιριστές της διαβάζουν koubanezo για να μας στέλνουν κουβά. Τέλος πάντων, μας δικαίωσε η μεγάλη Τότεναμ στο μίνι ντέρμπι του Λονδίνου. Επανερχόμαστε σήμερα Πέμπτη με ψαγμένες επιλογές.

Ξεκινάμε από το Νησί πάλι. Σαουθάμπτον-Άρσεναλ. Οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία και οι Κανονιέρηδες, 8 αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, θα παίξουν τα ρέστα τους για την Ευρώπη. Δύσκολα τα πράγματα βέβαια, αλλά θα καταβάλλουν τον κόπο τους. Παρατήρησα πως με την επανέναρξη δεν έχουμε πολλά γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Με εξαίρεση την Σίτι του Μάντσεστερ και 2-3 παιχνίδια ακόμα, τα υπόλοιπα έμειναν στο 0-0. Κι εκεί θα ποντάρω. Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο σε απόδοση διπλασιασμού.

Συνεχίζουμε με Νησί πάλι. Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι. Όπως έγραψα και παραπάνω, η Σίτι σε όλα της τα παιχνίδια μετά την καραντίνα, έχει βρει γκολ από το ημίχρονο. Και το άλλο στατιστικό είναι ότι δεν έχει δεχθεί καν γκολ. Η Τσέλσι επιθετικά σκοράρει αρκετά, αμυντικά είναι με τις μέρες της. Επιλογή εδώ ασιατικό over 1 ημιχρόνου σε απόδοση 1.65. Δεύτερη επιλογή από το “Στάμφορντ Μπριτζ” το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση διπλασιαμού.

Μονό

22:15 Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι: Goal/goal & over 2,5 (2.00)

Δυάδα (απόδοσης 3.30)

20:00 Σαουθάμπτον-Άρσεναλ: Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο (2.00)

22:15 Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι: Over 1 ΑΗ στο α’ ημίχρονο (1.65)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις