Κίνητρο και κούραση βγάζουν σημεία

προγνωστικά Euroleague

Καλημέρα Κουβανέζοι! Τελευταία ημέρα της εβδομάδας με προγνωστικά Euroleague και ελπίζουμε να πάει όσο καλά πήγε και χθες!

Το ματς της Μπασκόνια με την Εφές πήγε ακριβώς όπως περίμενα! Ψηλό σκορ, παράταση και γενικότερα ένα ντέρμπι με τα όλα του, με τελικούς νικητές τους Τούρκους. Στο ΟΑΚΑ χρειαστήκαμε 7 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα για να πληρωθούμε τα δύο τρίποντα του Σιλντς που προτάθηκαν στο Instagram. Στο Telegram δόθηκαν δύο δυάδες σε εξαιρετικές αποδόσεις. Η πρώτη πέρασε σε απόδοση 5.64! Φυσικά, η κατάρα του Tipster’s League ξαναχτύπησε, με τη Μπάγερν να μην καταφέρνει να κερδίσει με τουλάχιστον 3 πόντους την αδιάφορη Ζαλγκίρις!

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Τελευταία ευκαιρία

Πάμε όμως στα αποψινά, ξεκινώντας από την Αγία Πετρούπολη. Η Ζενίτ υποδέχεται τη Βιλερμπάν σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Οι Ρώσοι είχαν κερδίσει στη Γαλλία με 66-53, σε ένα παιχνίδι σκέτη κακοποίηση του μπάσκετ!

Άλλη μια ήττα σε κομβικό σημείο για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Δεν είχε το νεύρο που χρειαζόταν και ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ με 86-74. Με 5 στα 6 εντός έδρας στις τελευταίες αγωνιστικές, κοντεύει να μείνει εκτός οκτάδας. Σήμερα παίζει το τελευταίο της χαρτί για να παλέψει με την ισπανική τριάδα (Ρεάλ, Βαλένθια, Μπασκόνια) για τις τελευταίες θέσεις. Εντός έχει 7/14, σκοράρει και δέχεται σχεδόν 76 πόντους.

Η Βιλερμπάν ηττήθηκε από την τελευταία Χίμκι, στην παράταση, με 87-85. Αυτή ήταν και η 5η συνεχόμενη ήττα της.  Εδώ και καιρό παίζει χωρίς κίνητρο, αλλά τις ζημιές της τις έχει κάνει. Εκτός έδρας έχει 4/14, σκοράρει σχεδόν 73 και δέχεται 78 πόντους.

Εκτίμηση: Δεν έχει άλλα περιθώρια η Ζενίτ. Απόψε πρέπει να κερδίσει, μια ομάδα που έπαιξε παράταση και είχε και μια μέρα λιγότερη ξεκούραση.

Προγνωστικά Euroleague στο μεγάλο ντέρμπι

Το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς γίνεται στην Κωνσταντινούπολη. Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα, με σκοπό να πάρει τη ρεβάνς  για το διασυρμό (97-55) του πρώτου γύρου.

Η Φενέρ είναι από τις πιο σταθερές ομάδες της διοργάνωσης στο δεύτερο γύρο. Προχθές πέρασε από μια έδρα που πολλοί δεν κατάφεραν φέτος. Κέρδισε με 77-68 τη Μπάγερν μέσα στο Μόναχο και εξασφάλισε τη θέση της στα playoff. Πλέον παίζει το πλεονέκτημα έδρας με την Αρμάνι και είναι δεδομένο πως θέλει να το έχει. Ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την ήττα των Ιταλών στο ΟΑΚΑ. Εντός έχει 10/15, σκοράρει 82 και δέχεται 76 πόντους. Μοναδικός απών ο Ουλανόβας.

Η Μπαρτσελόνα είναι στην 1η θέση και έχει χαλαρώσει τον τελευταίο καιρό. Προέρχεται από ήττα στο Τελ Αβίβ και μάλιστα στην παράταση, με 99-94. Εκτός έχει 11/16, σκοράρει 78 και δέχεται 73 πόντους. Μοναδικός απών ο Γκασόλ που δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του.

Εκτίμηση: Κοινές συνισταμένες και σ’ αυτόν τον αγώνα. Οι γηπεδούχοι έχουν το κίνητρο και οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από παιχνίδι με παράταση. Σε όλα αυτά έρχεται και το γόητρο. Έφαγαν 40άρα στη Βαρκελώνη η Τούρκοι. Αβάντζο στη δυάδα και απλή νίκη σαν μονό σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.17
20:00
Ζενίτ – Βιλερμπάν
1 (-2,5) & Βιλερμπάν over 62,5
1.55
20:45
Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα
1 (+9,5) & Μπαρτσελόνα over 64,5
1.40
Μονό
20:45
Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα
1
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις