Mε τα γκολ στις μικρές της Αγγλίας

Προγνωστικά

Καλημέρα στους φίλους του koubanezos.gr! Δεν πέρασαν τα ειδικά στοιχήματα μεσοβδόμαδα, αλλά γνωρίζουμε όλοι ότι τα ματς των Εθνικών ομάδων είναι πολύ δύσκολα στα στοιχηματικά προγνωστικά. 

Σήμερα Παρασκευή, υπάρχει πλήρης αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας κι έτσι επέλεξα μία καλοπληρωμένη δυάδα που σχεδόν τετραπλασιάζει. 

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ στο «Άνταμς Παρκ» 

Η Γουίκομ που φάνηκε τελικά να είναι… περαστική από την Championship, υποδέχεται σήμερα στις 17:00 την Μπλάκμπερν που απλώς προσπαθεί να κλείσει τη σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο. 

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Οι γηπεδούχοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αποχαιρετούν την κατηγορία, μετά από μία σεζόν παρουσίας σε αυτήν. Είναι κατά γενική ομολογία η χειρότερη ομάδα, έχοντας μάλιστα το χειρότερο ρεκόρ τερμάτων σε άμυνα και επίθεση (25-61). Η Γουίκομ συνήθως απειλεί με στημένες φάσεις ούσα καλή σχετικά στο ψηλό παιχνίδι και εντός έδρας έχει ρεκόρ 4-5-10 με εμφανή τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία. 

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Μπλάκμπερν εκτός έδρας, καθώς πολλές φορές υποπίπτει σε “φθηνά” λάθη τα οποία οδηγούν σε κίνδυνο της εστίας. Σκοράρει πάντως με σχετική ευκολία (25 γκολ ενεργητικό σε 19 εκτός έδρας αγώνες), παράγοντας φάσεις ακόμα και απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Βαρύ πυροβολικό ο Άνταμ Άρμστρονγκ με 19 τέρματα σε 33 αναμετρήσεις. 

Τα προγνωστικά θέλουν την Μπλάκμπερν φαβορί στον αγώνα. Δε θα διαφωνήσω, αλλά δεν εμπιστεύομαι την αμυντική της λειτουργία για να πάρω το 1.80 του διπλού. Πάω με τα γκολ, καθώς πιστεύω ότι θα γίνει ανοικτό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με αρκετά αμυντικά προβλήματα. 

Τα δεδομένα δείχνουν… “τεμάχιο” προς το τέλος 

Πόρτσμουθ εναντίον Ρότσντεϊλ ο δεύτερος και τελευταίος αγώνας στα προγνωστικά της σημερινής στήλης, ο οποίος διεξάγεται στο «Φράτον Παρκ». 

Οι γηπεδούχοι παλεύουν να διατηρηθούν στην πρώτη 6άδα της League 1, έχοντας ως στόχο τα play offs ανόδου. Εντός έδρας δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα καλή η Πόρτσμουθ (7-5-7, 25-20) και αυτό της έχει κοστίσει σε πολύτιμους βαθμούς στο δρόμο για την άνοδο. Βασίζει πολλά στο δίδυμο των Μάρκις και Χάρνες που τραβούν όλο το… κουπί επιθετικά. 

Η Ρότσντεϊλ ψάχνει ένα ντεμαράζ θετικών αποτελεσμάτων μήπως καταφέρει και σώσει την κατηγορία. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα, απέχοντας μόλις 4 βαθμούς από τη ζώνη της σωτηρίας. Εκτός έδρας αγωνίζεται με στυλ άκρως επιθετικό, είναι… όσα βάλουμε και όσα φάμε και αυτό το στυλ της έχει βγει (6-3-9, 26-29). Αχίλλειος πτέρνα αποτελεί η έδρα της, στην οποία έχει μαζέψει μόνο 11 βαθμούς. 

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ταμάμ για over, αλλά κάτι δε μου πάει… Προτιμώ να ποντάρω στο late goal στα σημερινά μου προγνωστικά, καθώς η Πόρτσμουθ έχει την τάση να σκοράρει στο τελευταίο χρονικό διάστημα των εντός έδρας αγώνων. Επιπροσθέτως, στους εκτός έδρας αγώνες της Ρότσντεϊλ, έχουν μπει συνολικά 55 γκολ και μόλις τα 4 από αυτά μετά το 75ο λεπτό. Ίσως ήρθε η ώρα για το 5ο.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 3.50
17:00
Γουίκομ - Μπλάκμπερν
Over 2,5
1.91
17:00
Πόρτσμουθ - Ρότσντεϊλ
Γκολ μετά το 72'
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις