Καρέ επιλογών από το Νησί

Προγνωστικά

Δύσκολη αποδείχτηκε η εβδομάδα με τα διεθνή παιχνίδια. Κακό διάβασμα σίγουρα, αλλά γενικά έγιναν και πολλά παράξενα, που ευνοούσαν το παίξιμο με ρίσκο. Επιστρέφουμε σήμερα Παρασκευή με προγνωστικά από το νησί φυσικά.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά Αγγλίας: Το πρέπει της Χαλ

Η πρωτοπόρος Χαλ ταξιδεύει στο «The Alexandra» για να αντιμετωπίσει τη Κρου. Δύσκολη έξοδος σε μια από τις δυσκολότερες έδρες φέτος στη League 1. Στενέψαν τα περιθώρια βέβαια για τους «τίγρεις», οι οποίοι με δύο συνεχόμενες ισοπαλίες έχασαν πολύτιμους βαθμούς. Η Κρου από τη πλευρά της συνεχίζει να έχει βλέψεις για πλέι-οφ, αλλά αντικειμενικά δε δείχνει ότι καίγεται κιόλας.

Αξία φυσικά υπάρχει στο διπλό σε τιμές αρκετά πάνω του διπλασιασμού. Η Χαλ έχει τη δυνατότητα να φύγει με το τρίποντο, ειδικά μετά τις πρόσφατες απώλειες. Καλή η Κρου, αλλά αντικειμενικά έχει σπάσει το ταβάνι της φέτος. Μια σοβαρή και αποτελεσματική Χαλ θεωρώ πως θα μας επιβεβαιώσει.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Ποντάρισμα σε κόρνερ με δύο επιλογές 

Η ΚΠΡ υποδέχεται τη Κόβεντρι σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Κόβεντρι είναι αυτή που καίγεται, παλεύοντας για τη σωτηρία, αλλά αγωνιστικά δε πείθει. Έχουν μαζευτεί και κάποιες απουσίες μεσοαμυντικά, που λογικά θα επηρεάσουν. Η ΚΠΡ είναι σε τρομερή κατάσταση και πηγαίνει για δυνατό finish στη σεζόν. Τη πρωτοβουλία των κινήσεων θα έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αναμένω να κινηθούν στα στάνταρ τους στα κόρνερ.

Στην ίδια κατηγορία η Κάρντιφ υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η Κάρντιφ πιέζει για να πιάσει θέση πλέι-οφ, αποδίδοντας εξαιρετικά μετά την αλλαγή τεχνικού. Η Νότιγχαμ έσωσε εύκολα τη κατηγορία και πλέον είναι σχετικά αδιάφορη, δείγμα τα έξι συνεχή παιχνίδια χωρίς νίκη. Φυσικά το μομέντουμ είναι με τους γηπεδούχους, οι οποίοι λογικά θα έχουν και τη πρωτοβουλία των κινήσεων. Αναμένω να πιάσουν και αυτοί το μέσο όρο τους στα κόρνερ και να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά μας.

Μονό
17:00
Κρου - Χαλ
2
2.30
Δυάδα απόδοσης 4.30
17:00
ΚΠΡ - Κόβεντρι
ΚΠΡ πρώτη στα 5 κόρνερ
2.05
17:00
Κάρντιφ - Νότιγχαμ Φόρεστ
Κάρντιφ πρώτη στα 5 κόρνερ
2.10
Fun bet
17:00
Κάρντιφ - Νότιγχαμ Φόρεστ
1 & Κάρντιφ over 4 κόρνερ
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις