Διπλασιασμός στο Λέτσε

Προγνωστικά Ιταλίας

Καλημερίζω τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι! Με προγνωστικά Ιταλίας επιστρέφουμε σιγά – σιγά στη… στοιχηματική κανονικότητα, καθώς αφήνουμε πίσω μας τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Μόνο άσχημα δεν ήταν για τη στήλη μας αυτή η διακοπή των πρωταθλημάτων.

Μπορεί να τα «είπαμε» μόνο τρεις φορές τις τελευταίες δυο βδομάδες, αλλά είχαμε το απόλυτο 3/3! Το γκολ της Ελλάδας στη Γρανάδα απέναντι στους Ισπανούς, το τεράστιο διπλό της Κουίν οφ Σάουθ στην έδρα της Χαρτς και η «5άρα» της Ρέιθ Ρόβερς, μας έχουν δημιουργήσει ένα θετικό σερί το οποίο θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε με προγνωστικά Ιταλίας. Στόχος ακόμη ένα εύστοχο… bet a tet με το ταμείο!

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1376999014286172160?ref_src=twsrc%5Etfw

Προγνωστικά Ιταλίας

Με προγνωστικά Ιταλίας, λοιπόν, θα καταπιαστούμε, συγκεκριμένα με το ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής της Serie B. Η Λέτσε υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα, με φόντο… την άνοδο. Με 8 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 52 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι τους ακολουθούν μόλις με έναν βαθμό λιγότερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο η ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση στην τελική κατάταξη, κερδίζει την απευθείας άνοδο στη Serie A, ακολουθώντας την πρωταθλήτρια. Από την άλλη, η ομάδα που θα τερματίσει στην 3η θέση θα πρέπει να διεκδικήσει την άνοδό της μέσω των πλέι οφ. Εκεί θα αγωνιστούν σε αγώνες νοκ – άουτ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-8, για ένα «εισιτήριο» που συμπληρώνει την τριάδα του προβιβασμού.

Η Λέτσε έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (58 γκολ), ωστόσο με την ίδια ευκολία που σκοράρει δέχεται και γκολ καθώς έχει μακράν τη χειρότερη άμυνα από τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη 8άδα (36 γκολ). Από την άλλη πλευρά, η Σαλερνιτάνα είναι πιο «μαζεμένη» ομάδα, δεν εντυπωσιάζει επιθετικά μεν (32 γκολ), έχει πιο συμπαγή άμυνα δε (27 γκολ).

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου στην έδρα της Σαλερνιτάνα είχε έρθει ισόπαλο (1-1). Την τελευταία δεκαετία οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί στην έδρα της Λέτσε τέσσερις φορές με τους γηπεδούχους και… τα γκολ, να έχουν τον πρώτο λόγο.

  • 18/08/2019 Λέτσε – Σαλερνιτάνα 4-0 (Κύπελλο)
  • 02/09/2018 Λέτσε – Σαλερνιτάνα 2-2 (Serie B)
  • 11/03/2015 Λέτσε – Σαλερνιτάνα 0-1 (Serie C)
  • 04/01/2014 Λέτσε – Σαλερνιτάνα 2-1 (Serie C)

Εκτίμηση: Η Λέτσε δίνεται ως φαβορί (1.70), ωστόσο η αξία βρίσκεται στα γκολ. Εμπιστεύομαι τόσο την επίθεση της Λέτσε, όσο και την ευάλωτη άμυνα της που μπορεί να δεχθεί γκολ. Αναμένω ένα ανοιχτό ματς, για αυτό θα πάω στο over 2,5 που μας προσφέρει διπλασιασμό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Λέτσε - Σαλερνιτάνα
Over 2,5
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις