Ποντάρισμα στα λάθη του ντέρμπι με 2.77

Προγνωστικά.

Χαβ ε νάις ντέι φίλοι μου στο koubanezos.gr. Ον Σάντεϊ, γουί γουίλ γκόου του Αθενς, με προγνωστικά στο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, το οποίο κλείνει την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Χθες πήραμε το κατιτίς μας.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1378455844082364417

Προγνωστικά στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Το χόουμ τιμ αντιμετωπίζει χίλια δυο προβλήματα, είτε αυτά αφορούν τραυματισμούς, είτε αφορούν θέματα εντός των τειχών της ομάδας. Οι «σειρήνες» κατά του Μανολάκη του Χιμένεθ είναι αρκετές και ο προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας μεγάλος. Και υπάρχει πλέον και ο φόβος της τελικής κατάταξης, καθώς τους «κιτρινόμαυρους» καραδοκούν Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης, με φόντο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το αγουέι τιμ είναι πιο χαλαρό και θα παίξει για το γόητρο του ντέρμπι. Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Πέτρο τον Μάρτινς, ο οποίος θα κατεβάσει το καλύτερο σύνολο που διαθέτει, θέλοντας φυσικά την νίκη σε ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα του.

Το σετ αποδόσεων δείχνουν φαβορί τους «ερυθρόλευκους», αλλά η εικόνα των δύο ομάδων απέχει μίλια. Μιλάμε δηλαδή για λάθη στο σετ, παρότι είναι και τυπικά ντέρμπι. Το αγουέι τιμ είναι καλύτερο και αναμένω το διπλό με over 1,5 λίγο κάτω από τον τριπλασιασμό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
2 & over 1,5
2.77
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις