Γκολ στο Τορίνο, 7άρι στο Λέστερ

Προγνωστικά.

Χαβ ε νάις ντέι φίλοι μου στο koubanezos.gr. Επιτέλους τελείωσαν οι υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων και επιστρέφουμε στα προγνωστικά των εγχώριων διοργανώσεων, όπου θα έχουμε μορ τσόισιζ για ποντάρισμα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά στο ντέρμπι του Τορίνο

Ντέρμπι στο Τορίνο, καθώς η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Γιουβέντους. Ουάν γκέιμ με ντίφερεντ κίνητρα για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να μάχονται για την σωτηρία, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν μέχρι το φίνις του πρωταθλήματος, το οποίο φαίνεται πως θα αλλάξει χέρια μετά από χρόνια.

Η «Γκρανάτα» μάχεται για την σωτηρία, ούσα ένα βαθμό απάν από την ντέιντζερους ζόουν και με παιχνίδι λιγότερο από την 18η Κάλιαρι. Με βάση το ρόστερ της δεν της αρμόζει η θέση που κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά πληρώνει την κάκιστη αμυντική λειτουργία της. Βέβαια, επιθετικά σι φάιντς δι ρόουντ προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Η «Γιούβε» προέρχεται από ντροπιαστική εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπενεβέντο. Ένα αποτέλεσμα που εξέπληξε την φίλαθλη Ιταλία. Πρόμπαμπλι θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα  εντ είναι το φαβορί του ντέρμπι της πόλης.

Η έννοια φαβορί είναι ένας άτυπος τίτλος, ο οποίος μένι τάιμς στα ντέρμπι δεν παίζει κανένα ρόλο. Η αναμέτρηση «πρόμισιζ» γκολ, καθώς οι δύο ομάδες δέχονται και πετυχαίνουν τέρματα με ευκολία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Εντ, ουάν τζούερ από Λέστερ μεριά. Είναι δυνατόν στο 7άρι η Λεστεράρα που έρχεται σωρεία (sic) εντυπωσιακών εμφανίσεων; ΟΚ, με τη Σίτι παίζει αλλά έχει και το μυαλό της στο Τσου το Λου ντε. Δεν είναι για να σπάζει κάνα ποδάρι..

Μονό
19:00
Τορίνο - Γιουβέντους
Goal/goal & over 2,5
2.07
Fun bet
19:30
Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι
1
7.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις