Τελικός για την ΑΕΚ στην Τουρκία

Προγνωστικά.

Μόλις δύο αγώνες Ευρωλίγκα με μονόπλευρο ενδιαφέρον στο ένα από αυτά έχει απόψε. Οπότε, αυτόματα το ενδιαφέρον στα προγνωστικά πηγαίνει στο BCL.

Προγνωστικά με ελληνικό ενδιαφέρον

Εκεί όπου η ΑΕΚ παίζει τελικό στην Άγκυρα με την Τουρκ Τέλεκομ. Η τουρκική ομάδα δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μου γεμίζει το μάτι βρε παιδί μου. Θα μου πεις, η ΑΕΚ σε έχει τυφλώσει με το μπάσκετ που παίζει; Όχι φυσικά, αφού εκτός έδρας είναι εύκολο θύμα έως τώρα. Όμως διαθέτει εμπειρία, διαθέτει σπουδαίες μονάδες και εκτός των άλλων, τα όσα έγιναν με το θέμα των μη πληρωμών, την υπόθεση Ρογκαβόπουλου κλπ. λογικά θα έχουν συσπειρώσει τους υπόλοιπους που πήγαν και με γεμάτες τσέπες (χάρη στον θόρυβο που έκανε ο μικρός…) στην Τουρκία.

Θα ποντάρω λοιπόν στο ξερό διπλο της ΑΕΚ που είναι καλύτερη ομάδα και θα έχει ξανά διαθέσιμο τον κομβικό ψηλό Μορέιρα.

Από την ίδια διοργάνωση θα ποντάρω ξεκάθαρα και στο διπλό της Στρασμπούρ επί της αδιάφορης, αφού έχει ήδη προκριθεί, Νίζνι. Η γαλλική ομάδα με νίκη στη Ρωσία αγκαλιάζει την πρόκριση, αφού θα της αρκεί νίκη την άλλη εβδομάδα επί της Τουρκ Τέλεκομ εντός έδρας, για να αφήσει έξω την ΑΕΚ.

Τέλος, ένα ειδικό από το ματς του Ολυμπιακού. Το over 6,5 πόντοι του Σπανούλη (στο 2.00), αφού ο αρχηγός έχει πολύ καλή παράδοση με τη συγκεκριμένη ομάδα, απέναντι στην οποία έχει μέσο όρο καριέρας τους 15,9 πόντους, τον καλύτερο κόντρα σε κάθε άλλο αντίπαλο. Φοβερό;

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
Τουρκ Τέλεκομ – ΑΕΚ
2
2.56
Μονό
19:00
Νίζνι – Στρασμπούρ
2
3.75
Μονό
22:00
Βαλένθια – Ολυμπιακό
Β. Σπανούλης over 6,5 πόντοι
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις