Τα «Σπιρούνια»… εκδικούνται

Προγνωστικά.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του koubanezos.gr. Δέκα ματσάκια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του NBA και από αυτά, τα προγνωστικά μου θα σταθούν στο παιχνίδι των Σαν Αντόνιο Σπερς (23-21) με τους Σακραμέντο Κίνγκς (22-25) με ώρα έναρξης στις 03:30.

Η μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ της Δύσης έχει πάρει φωτιά. Οσο περνάει ο καιρός και η regular season φτάνει στο τέλος της, τόσο πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια θα παρακολουθούμε.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Απόψε λοιπόν στον Άγιο Αντώνιο θα μονομαχήσουν δυο ομάδες, που μέχρι το τέλος θα παλέψουν για την είσοδο τους στη δεκάδα και η σημερινή αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Προχθές αναμετρήθηκαν ξανά, με τους Σακραμέντο Κίνγκς να καταφέρνουν στην τελευταία περίοδο να πάρουν διαφορά και να κερδίζουν σχετικά εύκολα. Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύουν οι Σαν Αντόνιο Σπερς μετρώντας 5 ήττες στα τελευταία 6.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Είναι αρκετά έμπειροι όμως και έχουν έναν πολύ ικανό προπονητή που ξέρει πως να ξεπερνάει τέτοιες κρίσεις.

Από την άλλη, οι «Βασιλιάδες» έχουν χτυπήσει φόρμα με 5 σερί νίκες. Αρκετά ταλαντούχα ομάδα, με ηγέτη τον Ντε Άρον Φοξ να τους οδηγεί. Στην αρχή της σεζόν η αλήθεια είναι ότι κάνεις δεν περίμενε να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά τελικά έχει αποδειχθεί κακός μπελάς για όποιον τους υποτιμήσει και φυσικά έχουν ελπίδες μετά από πολλά χρόνια να ξαναμπούν στην post season.

Προγνωστικά με χάντικαπ 

Σήμερα λοιπόν θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα πετύχουν δεύτερη σερί νίκη εναντίον των Σπερς οι Κινγκς και θα ποντάρω στη δίψα για εκδίκηση και επιστροφή στις επιτυχίες για την ομάδα του Γκρεκ Ποποβιτς…

Μονό
03:30
Σαν Αντόνιο Σπερς - Σακραμέντο Κίνγκς
1 (-2.5)
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις