Ισπανικές επιλογές σε δύσκολο κουπόνι

Προγνωστικά

Χαιρετώ όλους τους φίλους της σελίδας μας και εύχομαι καλό μήνα και πολλά ταμεία. Σε μία κάπως δύσκολη και άχρωμη στοιχηματικά ημέρα, κατάφερα να ξεχωρίσω κάποια σημεία από την 2η κατηγορία της Ισπανίας που έχει αγωνιστική δράση και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα με δυνατά παιχνίδια. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας λοιπόν με τη χρονολογική σειρά που διεξάγονται.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά: Να παραμείνει στη κορυφή

Η Εσπανιόλ δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα της με αντίπαλο τη μαχητική Φουενλαμπράδα. Η γηπεδούχος τρέχει ένα σερί 8 αγωνιστικών αήττητη και ατενίζει αισιόδοξα προς την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία (4 νίκες,4 ισοπαλίες). Με την Μαγιόρκα να την καταδιώκει δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες ειδικά μέσα στην έδρα της. Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες με Καστεγιόν και Λογρονές έχει ψυχολογία να προχωρήσει και σε μία ακόμη. Με τον De Tomas να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να έχει πετύχει 16 γκολ ως τώρα, οδηγεί την ομάδα του στο στόχο της.

Η Φουενλαμπράδα μετράει και αυτή μία ήττα σε 10 παιχνίδια, και δείχνει πόσο αξιόλογη ομάδα είναι πως θα μπορούσε να διεκδικήσει και μία θέση στα πλέι οφ αν ήταν λίγο πιο τυχερή και δεν κολλούσε συνεχώς σε ισοπαλίες. Έχει δείξει πως βρίσκει τον τρόπο να ανταπεξέρχεται σε δύσκολες έδρες, έχοντας φύγει με τα διπλά σε γήπεδα όπως της Λεγανές και της Μαγιόρκα. Δύσκολο παιχνίδι και όπως όλα, θα κριθεί και αυτό στις λεπτομέρειες.

Θα πάω με την νίκη της Εσπανιόλ στα προγνωστικά μου, καθώς δεν νομίζω πως θέλει να μπλέξει περαιτέρω, καθώς Αλμερία και Μαγιόρκα καραδοκούν.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Να απομακρυνθούν όσο μπορούν

Να μην μπλέξουν θέλουν Λας Πάλμας και Λούγκο. Και απόψε διασταυρώνουν τα ξίφη τους ώστε να πάρουν το μάξιμουμ από αυτό το παιχνίδι. Πανομοιότυπες ομάδες που όπως εξελίχθηκε η χρονιά βρίσκονται στα ίδια. Ίσως περίμενε κάποιος πιο ψηλά την Λας Πάλμας δεδομένης της εμπειρίας της, όμως τώρα της φτάνει να μην μπλέξει με σενάρια υποβιβασμού. Από τις ομάδες που αρέσκονται στην ισοπαλία, αφού έχουν 10 και 12 αντίστοιχα. Δεν νομίζω πως θα ξεφύγουν και σήμερα εύκολα από αυτόν τον γνώμονα, οπότε αυτό που μου τράβηξε την προσοχή στα προγνωστικά είναι το αμφίτερμα.

Η Λας Πάλμας το έχει επιβεβαιώσει στα τελευταία 4 παιχνίδια της ενώ η Λούγκο στα τελευταία 5 παιχνίδια της εκτός έδρας μάλιστα.

Προγνωστικά: Η ζωή σου ο θάνατός μου

Παιχνίδι με όλη της σημασία του τίτλου το αναφερόμενο. Σαραγόσα και Καρταχένα παλεύουν να ξεφύγουν από την κόλαση του υποβιβασμού , με την γηπεδούχο να έχει έναν αέρα 3 πόντων μακριά από αυτή τη γραμμή. Το αξιοσημείωτο είναι η δυναμική που έχει η Σαραγόσα στην έδρα της και αυτό είναι το όπλο της για την σωτηρία. Έχει 6 νίκες στα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια και μία ήττα. Με την εικόνα που έχει η Καρταχένα στα εκτός έδρας παιχνίδια δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι.

Με το ματς να καίει και την Σαραγόσα πιο έμπειρη και δυναμική, θεωρώ πως θα βρει τον τρόπο να πάρει το ματς. Θα το στηρίξω ειδικά σε αποδόσεις που προσφέρονται κοντά στο 2.50.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 3.63
18:00
Εσπανιόλ - Φουενλαμπράδα
1
1.65
22:00
Λας Πάλμας - Λούγκο
Goal/goal
2.20
Μονό
22:30
Σαραγόσα - Καρταχένα
1
2.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις