Η αφελής αγγλική άμυνα και ο… Κρίστενσεν

Η αφελής αγγλική άμυνα και ο… Κρίστενσεν

Σχεδόν μηδέν εις το πηλίκον χθες, πλήρωσε μόνο ο Μπέρχαους στον… περίπατο της Ολλανδίας. Αλλά και με πολύ ατυχία: ο Ζοάο Φέλιξ έγινε αλλαγή νωρίς χωλαίνοντας, οι Τσέχοι έμειναν με δέκα από το 49’, αποκορύφωμα ότι στο Αζερμπαϊτζάν – Σερβία τα σουτ χάθηκαν για… ένα.

Συνεχίζουμε, και σήμερα με προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αυστρία – Δανία. Παραδόξως τιμάται υψηλά το over 2,5, πέριξ του 2.30 κινείται. Στα μεταξύ τους είναι μοιρασμένη η παράδοση, 4-1-4, εκ των οποίων μόνο τα δύο επίσημα και εκ των οποίων στα 6 μπήκαν τουλάχιστον τρία γκολ. Επίσημα ήταν μόνο στα προκριματικά του Euro 1992, με τους Δανούς να νικούν 2-1 στην Κοπεγχάγη και 3-1 στη Βιέννη, σε αμφότερα είχε σκοράρει ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού (1993-94), Μπεντ Κρίστενσεν! Εβαλα… μαξιλαράκι στα δύο γκολ, με ασιατικό, για να μπει σε δυάδα: over 1,75 με μισή πληρωμή σε ακριβώς 2 γκολ.

Αγγλία – Πολωνία. Ένα το κρατούμενο, η παράδοση: 11-7-1 για τους Αγγλους σε όλα, επιμέρους 10-6-1 σε επίσημα, επιμέρους 7-1-0 στα επίσημα επί αγγλικού εδάφους. Μόνη πολωνική νίκη τον Ιούνιο του 1973 σε προκριματικά Μουντιάλ στην Κρακωβία (2-0), ήτοι… 48 χρόνια πριν. Δεύτερον, ο τραυματισμός του Λεβαντόφσκι, η κριτική προς τον Πάουλο Σόουζα που τον έβαλε να παίξει σε ένα βατό ματς, αλλά απόψε οι Πολωνοί θα κατέβουν με Μίλικ και Πιόντεκ μπροστά, σε ένα δίδυμο που ίσως αποδώσει καλύτερα σε σκοράρισμα. Αλλωστε  με Γουόκερ, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Τσίλγουελ πίσω ποιος εμπιστεύεται τους Αγγλους για «καθαρό» σκορ; Και με διαιτητή τον Ολλανδό Μπιόρν Κάιπερς, περιμένω ματς με λίγα φάουλ και αρκετές φάσεις. Μονάδα σε ακριβώς δύο γκολ, πληρωμή σε 3+ με ασιατικό over 2, το έτερο της δυάδας.


Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα υπόλοιπα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο FootballBet.gr

Δυάδα απόδοσης 2.35
21:45
Αυστρία – Δανία
Over 1,75 AH
1.55
21:45
Αγγλία – Πολωνία
Over 2 AH
1.53
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις