Πέναλτι στην Αυστρία, κάρτες στη Σκωτία

Προκριματικά Μουντιάλ

Καλημέρα στην παρέα του koubanezos.gr! Μας δικαίωσε το ματς της Τιφλίδας την περασμένη εβδομάδα, καθώς οι Ισπανοί ίδρωσαν, αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1 εναντίον της Γεωργίας. Και απόψε θα συνεχίσουμε με προκριματικά Μουντιάλ, αφού και αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη με αγώνες Εθνικών ομάδων.  

Προκριματικά Μουντιάλ: Αυστρία – Δανία 

Οι δύο επικρατέστερες ομάδες για την κατάληψη της 1ης θέσης του 6ου ομίλου, συγκρούονται απόψε στο «Ερνστ Χάπελ Στάντιον» για την 3η αγωνιστική στα προκριματικά Μουντιάλ. 

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Οι Αυστριακοί δείχνουν αρκετά κενά στην αμυντική λειτουργία τους, στις πρώτες στροφές των προκριματικών, καθώς έχουν δεχθεί 3 τέρματα σε 2 αγώνες. Οι Νήσοι Φερόες, μάλιστα, κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ομάδα του Φράνκο Φόντα την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά τα τρία τέρματα των Αυστριακών στη συνέχεια, κλείδωσαν το αναμενόμενο τρίποντο. 

Η Δανία από την άλλη, είχε εύκολο έργο απέναντι σε Ισραήλ (0-2) και Μολδαβία (8-0), δείχνοντας ότι έχει την ποιότητα να πάρει την προνομιούχο πρώτη θέση του ομίλου. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες σε κάθε γραμμή, ενώ ειδικότερα μεσοεπιθετικά ο Κάσπερ Χιούμλαντ έχει πολλές και ποιοτικές επιλογές για την κατάρτιση της ενδεκάδας. 

Πιθανότατα το ματς θα έχει αρκετά γκολ, οι δύο ομάδες έχουν καλές μονάδες στην επίθεση και θα δημιουργήσουν κινδύνους. Ένα από αυτά, ίσως επιτευχθεί με πέναλτι. Οι Δανοί έχουν έφεση στο να κερδίζουν την «εσχάτη των ποινών», ως έδειξαν και στο περασμένο Nations League, ενώ ο ρέφερι του αγώνα, ο Πορτογάλος Αρτούρ Ντίας, δε διστάζει να δείχνει την άσπρη βούλα αν και δε θεωρείται «πεναλτάκιας». 

Σκωτία – Νήσοι Φερόε

Τελευταίος αγώνας που θα αναλύσουμε για τα προκριματικά Μουντιάλ, ο έτερος του 6ου ομίλου ανάμεσα σε Σκωτία και Νήσους Φερόε. 

Οι Σκωτσέζοι θα ψάξουν ζωηρά τη δεύτερη θέση του ομίλου, που ενδεχομένως τους δώσει την ευκαιρία για συμμετοχή στα τελικά του Μουντιάλ. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές έδειξαν θέληση, δημιούργησαν φάσεις, αλλά νίκη δεν κατάφεραν να πάρουν απέναντι σε Αυστρία και Ισραήλ, με τα αμυντικά κενά να αποδεικνύονται καταλυτικά. 

Τα Φερόε είναι μία από τις αδύναμες ομάδες του ομίλου που θα παλέψει να αποφύγει την τελευταία θέση. Έχουν σκοράρει στα 6 τελευταία επίσημα παιχνίδια τους για Nations League και προκριματικά Μουντιάλ, θέλοντας και απόψε να καταφέρουν κάτι αντίστοιχο στο «Χάμπντεν Παρκ». 

Ποντάρω στις over 3,5 κάρτες στον συγκεκριμένο αγώνα, για δύο λόγους. Αρχικά, διότι οι φιλοξενούμενοι δε διστάζουν να παίξουν σκληρά όταν απέναντί τους βρουν μια σκληροτράχηλη ομάδα, όπως η Σκωτία απόψε. Και κατά δεύτερον, διότι ο Μαλτέζος διαιτητής ονόματι Τράστιν Φαρούτζια Καν, βγάζει κατά μέσο όρο περίπου 5 κάρτες ανά αγώνα στην καριέρα του, δείχνοντας και φέτος ότι δε διστάζει να βάλει το χέρι στο τσεπάκι. 

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Ειδικό
21:45
Aυστρία - Δανία
Καταλογισμός πέναλτι
2.80
Κάρτες
21:45
Σκωτία - Νήσοι Φερόε
Over 3,5 κάρτες
2.22
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις