ΝΒΑ. Δύο φαβορί και μία βόμβα

προγνωστικά NBA.

Καλησπέρα για άλλη μια μπασκετική ημέρα σε όλους τους Κουβανέζους. Για σήμερα στα προγνωστικά NBA θα ασχοληθούμε με δύο ματς όπου τα φαβορί πρέπει να επικρατήσουν και την αναμέτρηση στο Μέμφις, όπου οι γηπεδούχοι αναμένεται να βγάλουν αντίδραση και να «χτυπήσουν» τους κατά τ’ άλλα ανώτερους Τζαζ.

Προγνωστικά NBA με έκπληξη

Οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί σε ένα ματς σαν αυτό. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν δύο φορές την Παρασκευή και το Σάββατο, με τους Τζαζ να επικρατούν και στις δύο, αλλά με δυσκολία. Ύστερα, η ομάδα της Γιούτα επιστρέφει στην έδρα της για να αντιμετωπίσει τους Μπουλς και τους Μάτζικ και μετά την περιμένει ένα μεγάλο και κουραστικό ταξίδι. Είναι πιθανό, λοιπόν, να δούμε συντήρηση δυνάμεων, καθώς οι Τζαζ δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο στην αποψινή αναμέτρηση.

Οι Γκρίζλις επιστρέφουν στην έδρα τους μετά από έξι αναμετρήσεις στον «δρόμο», κερδίζοντας μάλιστα σε τέσσερις από αυτές. Οι «Αρκούδες» μάχονται σε κάθε αγώνα για να εξασφαλίσουν μια θέση στα πλέι οφ, επομένως μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Νιου Γιορκ Νικς

Οι Νικς είναι σε μία κατάσταση όπου δεν τους «παίρνει» να αντιμετωπίζουν χαλαρά αγωνιστικές σαν και αυτή. Πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια σαν και αυτό όταν θες να βλέπεις τα πλέι οφ στον ορίζοντα. Απλά πρέπει. Θεωρώ πως η ομάδα της Νέας Υόρκης καταλαβαίνει την κρισιμότητα, ειδικά μετά το φαινομενικά εύκολο πρόγραμμα που πέρασε, αλλά και το αρκετά δύσκολο που ακολουθεί.

Η Μινεσότα είναι μια ομάδα που δεν ξέρει κανείς ποιο βραδύ θα κάνει μια καλή εμφάνιση. Τις περισσότερες ημέρες παίζει κακό μπάσκετ και έκανε τα αδύνατα δυνατά προχθές απέναντι στους επίσης κακούς Ρόκετς.

Λος Άντζελες Λέικερς – Μιλγουόκι Μπακς

Μια αναμέτρηση που θα μπορούσε να είναι το προοίμιο του φετινού τελικού, φαντάζει αυτή τη στιγμή μια ασήμαντη αναμέτρηση χωρίς τους σούπερσταρ των Λέικερς. Οι Μπακς θεωρητικά θα έχουν το κίνητρο να νικήσουν και μάλιστα με διαφορά, αφού είναι από τα τελευταία τους εκτός έδρας παιχνίδια αυτό τον καιρό και προέρχονται από μια σφοδρή ήττα απέναντι στους Κλίπερς. Ο καταλυτικός παράγοντας που ακούει στο όνομα Γιάννης επέστρεψε οπότε περιμένουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Για τους Λέικερς τα ξανά έχουμε πει στη στήλη μας, αφού χωρίς τους δυο σούπερσταρ τους, Λεμπρόν και Ντέιβις, δεν είναι καν ανταγωνιστικοί.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.72
03:00
Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Νιου Γιορκ Νικς
2
1.70
05:00
Λος Άντζελες Λέικερς - Μιλγουόκι Μπακς
2 (-5,5)
1.60
Μονό ρίσκου
03:00
Μέμφις Γκρίζλις - Γιούτα Τζαζ
1
3.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις