ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ελλάς, μπορείς...

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ελλάς, μπορείς...

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

Αθλητικές μεταδόσεις ημέρας με μια οικογένεια μπροστά στην τηλεόραση να τις παρακολουθεί.

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα (Τρίτη 16/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ελλάς, μπορείς…

προγνωστικά στοιχήματος.

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Η Εθνική μας πήρε μια πολύ σημαντική ισοπαλία στην έδρα της Ισπανίας την περασμένη Πέμπτη. Αυτό το αποτέλεσμα, εκτός από τους βαθμούς, έδωσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πολύ δυνατή ψυχολογία και δύναμη για τη συνέχεια. Ενώ έβαλε κι ένα άγχος παραπάνω στην νεανική ομάδα των Ισπανών. Η αυτοπεποίθηση των διεθνών μας, φάνηκε και στο φιλικό με την Ονδούρα την Κυριακή, όπου κυριάρχησαν, επιβεβαιώνοντας τον άσο, στα προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Ελλάδα – Γεωργία

Σήμερα όμως η Ελλάδα έχει ένα σημαντικότερο ματς. Πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε την Γεωργία, αν θέλει η ισοπαλία στην Ιβηρική, να έχει κάποιο αντίκρισμα. Οι παίκτες του Τζόνι Φαν Σχίπ το γνωρίζουν αυτό και είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθουν. Έχω αναφερθεί επανειλημμένα στο ταλέντο αυτής της νέας γενιάς Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Χωρίς φυσικά να συγκρίνω, πιστεύω ότι από το Εuro 2004 είχαμε να δούμε μαζεμένους τόσους πολλούς παίκτες επιπέδου. Γιατί τέτοιοι είναι προφανώς ο Φορτούνης και ο Μάνταλος, που κουβαλούν στις πλάτες τους χρόνια, δύο μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τέτοιος είναι και ο Μασούρας που ανταπεξέρχεται πάντα τακτικά, ακόμα και στα πιο δύσκολα παιχνίδια του Champions league.

Ο Γιακουμάκης είναι ένας από τους τρείς πρώτους σκόρερ σε ολόκληρο τον πλανήτη φέτος. Για τον Τζόλη, από ότι φαίνεται, θα μονομαχήσουν μεγάλα ευρωπαϊκά club το καλοκαίρι. Κυριακόπουλος, Ζέκα και πολλοί άλλοι, παίζουν με επιτυχία εδώ και χρόνια στην Ευρώπη. Για να μη μιλήσουμε για τον Τσιμίκα, που αγωνίζεται στην μεγάλη Λίβερπουλ, αφήνοντας έτσι στον πάγκο της Εθνικής, ολόκληρο Γιαννούλη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Ταλέντο υπάρχει άπλετο και αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχουμε για πρώτη φορά καλούς παίκτες γραμμής. Ποτέ δεν είχαμε τόσο πολλά και ικανά εξτρέμ και full back. Το πρόβλημα όμως βρίσκεται στα στόπερ. Αυτό γιατί ο προπονητής έστειλε εκτός ομάδας τους τρείς βασικούς κεντρικούς αμυντικούς, για πειθαρχικούς λόγους. Κατά τη γνώμη μου καλά έκανε, γιατί μόνο έτσι χτίζονται στέρεες βάσεις. Πρέπει όμως να βρει  χημεία και ισορροπία στο κέντρο της άμυνας ο Ολλανδός.

Ο Τζαβέλας δεν νοείτε να παίζει ακόμα, εν έτη 2021, και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος απέχει πολύ από το παιδί θαύμα που ήταν παλιότερα. Ελπίζω ότι το θέμα θα λυθεί στο άμεσο μέλλον. Προς το παρόν, αυτή η ομάδα δείχνει αρκετή για να κερδίσει τη Γεωργία και να πάει ήρεμη στη μεγάλη διακοπή των προκριματικών. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις μια νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια τους (1-4-4). Η δε προϊστορία είναι συντριπτικά υπέρ της Ελλάδας (5-1-0). Eπίσης, η Εθνική μας έχει αήττητο επτά αγώνων (4-3-0). Έτσι, με βάση όλα τα παραπάνω στοιχεία, ο άσος στα προγνωστικά στοιχήματος, βρίσκεται σε αρκετά καλή τιμή και θα τον τιμήσω.

Ζαριά στο Αρμενία – Ρουμανία

Για το καθιερωμένο funbet στα προγνωστικά στοιχήματος μου αρέσει πολύ ο άσος της Αρμενίας.

Ξεκίνησε δυνατά στον 10ο όμιλο, με δύο συνεχόμενες νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Τρέχει ένα αήττητο σερί επτά αγώνων (5-2-0), σε Natons League και προκριματικά. Παρά την απουσία του σούπερ σταρ Μχιταριάν, φαίνεται να έχει βρει χημεία, κάνοντας συνεχώς βήματα μπροστά. Η Ρουμανία αντίθετα δείχνει να ψάχνεται, και παρουσιάζει μια αστάθεια στα τελευταία αποτελέσματα της (3-2-6). Δεν έχει καταφέρει τίποτα σπουδαίο, εδώ και πολύ καιρό. Παίκτες αξιώσεων με περγαμηνές, δεν υπάρχουν στο ρόστερ.

Οπότε, σύμφωνα με τα δεδομένα του αγώνα, θεωρώ πολύ μεγάλη την απόδοση για νίκη της γηπεδούχου στα  προγνωστικά στοιχήματος.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Fun bet
19:00
Aρμενία - Ρουμανία
1
4.10
Μονό
21:45
Ελλάδα - Γεωργία
1
1.73
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις