Προκριματική δυάδα τερμάτων στο 4.27

Προγνωστικά.

Ακόμη μία μέρα με προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το πρόγραμμα του κουπονιού είναι γεμάτο, όμως η στήλη μας είναι εδώ για να δώσει τα πιο ψαγμένα προγνωστικά. Άκρως ενδιαφέρουσα η σημερινή ημέρα, καθώς παίζει και η Εθνική μας, μετά το ρεπό που μεσολάβησε την Κυριακή. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά των αγώνων μας.

Να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο

Ελλάδα και Γεωργία τίθενται απόψε αντιμέτωπες σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι του 2ου ομίλου, καθώς με νίκη μένουν κοντά στην πρώτη δυάδα. Η Ελλάδα δεν είχε αγωνιστική δράση, αλλά γέμισε το κενό που είχε με ένα καλό φιλικό (με την Ονδούρα και νίκη 2-1), στο οποίο ο Φαν Σιπ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα, αλλά και να μοιράσει λεπτά συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του. Μετά την ισοπαλία με την Ισπανία, η Εθνική μας έθεσε λίγο ψηλότερα τον πήχη και σε αυτό το παιχνίδι καλείται να δείξει ένα άλλο πρόσωπο από αυτό στη Γρανάδα.

Πλέον θα επιδιώξει να παίξει ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις για την άμυνα της Γεωργίας. Έδειξε πως έχει τον τρόπο και το ταλέντο και αρκετοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όπως οι Γιακουμάκης, Παυλίδης, Φορτούνης και Μπακασέτας. Θεωρώ πως είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα της Εθνικής και οφείλει να το κερδίσει εφόσον θέλει να ονειρεύεται την πρόκριση.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Στην αντίπερα όχθη, η Γεωργία προέρχεται από ένα πολύ δυνατό ματς, αφού για 92 λεπτά κρατούσε τον βαθμό της ισοπαλίας στα χέρια της. Εκεί όμως ήρθε το γκολ του Όλμο και έτσι η Ισπανία πήρε το τρίποντο. Η αποψινή μας αντίπαλος, είχε ακριβώς την ίδια προσέγγιση με εμάς απέναντι στην πολύ ποιοτική Ισπανία, οπότε σήμερα καλείται και αυτή να βγει μπροστά και να απειλήσει, αφού θέλει διακαώς τους 3 βαθμούς της νίκης. Διαθέτει και αυτή ταλέντο, έχοντας πολύ καλές μονάδες ειδικά μεσοεπιθετικά, με γρήγορα εξτρέμ όπως ο Κβαρατσχέλια. Βγάζει πολύ δυναμισμό και πάθος οπότε σίγουρα θα βάλει δύσκολα την Ελλάδα.

Με την Ονδούρα δείξαμε πως έχουμε κάποια διαστήματα που εφησυχαζόμαστε, το οποίο μπορεί να το πληρώσουμε αν το βγάλουμε και απόψε στο γήπεδο. Αν η Ελλάδα παραμείνει πιστή στο πλάνο της και δείξει σοβαρότητα, μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι, όμως σε τιμές 1,65-1,70 προτιμώ να μην μπλέξω. Θα πάω με το αμφίτερμα, το οποίο δίνεται άνω του διπλασιασμού και μπορεί να επαναληφθεί με τα δεδομένα της παράδοσης (4/5 παιχνίδια goal/goal).

Προγνωστικά στο ντέρμπι κορυφής

Αν και είμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική για να μιλάμε για ντέρμπι κορυφής σε έναν όμιλο, εδώ έχουμε τις δύο πρώτες να αναμετρώνται. Ο λόγος για τις Αυστρία και Δανία, που για χάρη του 6ου ομίλου θα κονταροχτυπηθούν για την κορυφή. Η Δανία θέλει να συνεχίσει το σερί με τρίτη διαδοχική νίκη, ενώ η Αυστρία να πάρει το δεύτερο τρίποντο σε τρεις αγωνιστικές, ξεπερνώντας έτσι την αποψινή της αντίπαλο.

Και οι δύο προέρχονται από νίκες με υποδεέστερους αντιπάλους και το αποψινό ματς θα είναι ένα πραγματικό τεστ και για τους δύο. Με περίσσιο ταλέντο και οι δύο ομάδες, καλές στο επιθετικό κομμάτι αλλά και λίγο απρόσεκτες στο αμυντικό. Ο τεχνικός της Δανίας, Hjulmand K., ξεκούρασε κάποιους βασικούς με την Μολδαβία, και έτσι μετά τη μεγάλη νίκη πάνε φρέσκοι και ορεξάτοι οι Δανοί στην Αυστρία. Η δε Αυστρία, κέρδισε τα Νησιά Φερόε κυρίως με βασικούς και προετοιμάστηκε για το σημερινό ντέρμπι.

Δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο, που θα κριθεί στο πάθος και στο ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Η Αυστρία μετράει 7 σερί goal/goal εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, και με αυτό θα πάω και εγώ. Πιστεύω θα δούμε γκολ εκατέρωθεν, αφού στο γήπεδο θα υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και η Αυστρία θα έχει ακόμη περισσότερη διάθεση για τους 3 πόντους για να μη μπλέξει στη συνέχεια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 4.27
21:45
Ελλάδα - Γεωργία
Goal/goal
2.25
21:45
Αυστρία - Δανία
Goal/goal
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις